| 
 | |||||||
| Notki | 
| Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #201 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 07 2005 Wiek: 37 Posty: 38 Stan: Niegrający Imię: Blackness Thanatos Profesja: Sorcerer Świat: Shivera Poziom: 33 Skille: 20/25 Poziom mag.: 36 | Świetnie! Super! Lepsza grafika = milej się gra (przynajmniej dla mnie co oznacza, że tibia jest dobrą grą bo w wiele innych gier, które znam nie miało by u mnie szans gdyby nie ich grafa  ), mój kumpel chyba zwariował - dzień po wyjściu newsa zerwał z Tibią  straciłem przyjaciela ale teraz będę mógł się cieszyć grą w spokoju... Jego powód - Tibia jest nudna - no cóż zawsze jest to oczekiwanie "co będzie dalej?" (update!), a poza tym mając lev 30 on nie zabiół jeszcze nic mocniejszego niż demon skeleton :/ kiedy mnie się nudzi to idę na draga (a mnie tchurzem nazywał :/...) - zawsze jest ciekawie: 1) ded - fajnie było szkoda, że nie wyszło / biegne po loot i dobijam draga i tak! 2) Jak sie zabije to ma się kolejnego silnego stworka na koncie - chociaż loot z draga niezbyt specjalny ( zabiłem 10 dragów i w sumie było: niecałe 100 gp, 10 short swordów, 10 brust arrows, 4 steel helmety :/). Mimo wszystko zawsze jest coś ciekawego co można zrobić, a... odszedłem od tematu - po tym update będzie jeszcze lepiej, mój inny kumpel nie gra z powodu grafiki = może teraz go przekonam. 
				__________________ Soon Earth will be ours!!   Tekkaman & Tibia Rulez!!  Wróciłem do gry na początku kwietnia i jakoś mi idzie - hakerstwo to bardzo... brak mi nawet słów - w każdym razie straciłem kasę (głównie zainwestowaną w eq) zbieraną przez 8 miesięcy. Ale nie jest źle - w miesiąc odpracowałem już połowę z 7dmiu miesięcy... Ostatnio edytowany przez Thanatos - 22-11-2005 o 18:10. | 
|  | 
|  | 
|  | #202 | |
| Użytkownik forum Data dołączenia: 23 03 2005 Wiek: 37 Posty: 8 | Cytuj: 
 | |
|  | 
|  | #203 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 07 2005 Lokacja: A co cie to ? Posty: 102 Imię: Balezjon Profesja: Elite Knight Świat: Celesta Poziom: 115 Poziom mag.: 8 | Co do update'u to cip-soft by mógł zrobic , że można by było wędką wyławiac różne itemy kture ktoś przez przypadek do wody wrzucił . Wielu osobom to się zdarza w tibii       
				__________________ Świat:Celesta 12:14 Thorian Pall [199]: to nie ja lizalem fuflisowi, lol XDDD | 
|  | 
|  | #204 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 12 2004 Lokacja: Lubaczów Posty: 56 Stan: Aktywny gracz Profesja: Paladin Świat: Berylia Poziom: 60 Skille: 82/55 Poziom mag.: 16 | jestem ciekaw co jeszcze zrobia nowego oprucz grafiki ktora mi sie bardzo podoba xD | 
|  | 
|  | #205 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 09 2005 Lokacja: Piła  Wiek: 32 Posty: 108 Stan: Niegrający Imię: Napol Profesja: Paladin Świat: Kyra Poziom: 31 Poziom mag.: 13 | Jaaka Tibia będzie piękna  CipSoft Napewno więcej zarobi na pacc'ach Więcej ludzi napewno bedzie grało w Tibie  pięęękna Tibia będzie  
				__________________ Kiedyś Moje Życie Było Hardkorem Dlatego Wole Bardziej Być Przykładem Niz Wzorem | 
|  | 
|  | #206 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 09 2005 Lokacja: Piła  Wiek: 32 Posty: 108 Stan: Niegrający Imię: Napol Profesja: Paladin Świat: Kyra Poziom: 31 Poziom mag.: 13 | Cytuj: 
  wyobraź sobie że ktoś nagle wyłowił Dsm'a albo Mpa  
				__________________ Kiedyś Moje Życie Było Hardkorem Dlatego Wole Bardziej Być Przykładem Niz Wzorem | |
|  | 
|  | #207 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 20 11 2005 Posty: 6 | fajnie sie zapowiada ale kiedy to bedzie dokladnie i czy beda nowe outfiny ?? | 
|  | 
|  | #208 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 08 2005 Lokacja: Gdynia City Wiek: 34 Posty: 41 Stan: Na emeryturze Profesja: Elite Knight Świat: Askara Poziom: 24 Skille: 6*/6* Poziom mag.: 4     | Super... Dobrze ze mam pacc'a    ale czy ktos wie kiedy(orientacyjnie) beda nowe swiaty?? | 
|  | 
|  | #209 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 28 06 2005 Posty: 5 | Graficzki są zajefaniutkie a co do outfitow proponuje : Obecne outfitty pacc dla facc a dla pacc zaprojektowac nowe ^^ <wiem ze pomysl lekko kopnięty ale zawsze xP> | 
|  | 
|  | #211 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 21 11 2005 Lokacja: Białystok/Brussel Posty: 157 | Przybajmniej kumple juz niebendol mowic ze gram w gre zrobionol w paincie xD   | 
|  | 
|  | #212 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 30 06 2005 Lokacja: Solec Kujawski Wiek: 37 Posty: 27 Stan: Na emeryturze Profesja: Knight   | kazdy gra w to co lubi u mnie tez mowia ze grafa do d*** ale tibia wciaga ja jestem tylko ciekaw czy outfity nowe beda najlepiej by zrobil jak by dali te pacowe dla facc a paccom dali lepsze | 
|  | 
|  | #213 | 
| Guest Posty: n/a | super update nie moge sie doczekac                      kiedy bedzie?? | 
|  | #214 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 08 2005 Lokacja: Stalowa Wola Wiek: 36 Posty: 84 Stan: Aktywny gracz Profesja: Druid Świat: Askara   | Heh u mnie prawie cała klasa czeka na Update i nowe servy   . Mam nadzieje że tym razem Cipsoft nas naprawde mile zaskoczy i nie będzie żadnych bugów ani wpadek.  
				__________________ Atak ponawiam, za brutalność łapię karę Złapię cię za moment i zdobędę "wanzaj" Sprowadzony do parteru przytrzymam cię parę sekund Pora na duszenie, czy wytrzymasz na bezdechu? (Mate) Sędzia przerywa znam komendę Poprawiam czarny pas, który niebawem zdobędę Mów do mnie mistrzu bo od tego nie odejdę Mam przyzwyczajenia, nawyki ich nie zmienię Z dumą się odnoszę, jeśli przegram cię docenię A na razie prowadzenie, poszarpana judoka "Onomato" na podium z wiarą w siebie i Boga | 
|  | 
|  | #215 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 02 2005 Lokacja: Lublin Wiek: 35 Posty: 247 Imię: Sir Dzikusek Profesja: Elite Knight Świat: Eternia Poziom: 122 Skille: 93/90 Poziom mag.: 7 | Cytuj: 
 Smile  translate pls  | |
|  | 
|  | #216 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 30 10 2005 Lokacja: Nowa Sól Wiek: 34 Posty: 421 Stan: Na Emeryturze Poziom: 84 |  ciesze sie   ,że niedlugo update  na bank bedzie lepsza grywalnosc  ________________________ bedzie git  pozdro :* | 
|  | 
|  | #217 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 03 11 2005 Lokacja: Elbląg Wiek: 34 Posty: 6 Stan: Aktywny gracz Imię: Cardever Profesja: Druid Gildia: Niestety :/ Świat: Lunara Poziom: 20+ Skille: 19/24 Poziom mag.: 35 | Moze byc najs. W grudniu skorzystam z waszej oferty. ;] Pacc sie zblizaaaaaaa | 
|  | 
|  | #218 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 27 08 2005 Posty: 5 | yeah, Kotr nieżle mu idzie, kiedy grałem byłem razem z nim w gildi   Warriors of polan która przez niego się rozpadła  | 
|  | 
|  | #219 | 
| Guest Posty: n/a | Najlepiej bedzie jak ktos poda godz i date kiedy sie update zacznie bo nie moge sie doczekac       | 
|  | #220 | |
| Guest Posty: n/a | Cytuj: 
 widze ze ktos z forum z elblaga tak sie sklada ze ja tesz z elbloga      tylko ze ja jestem na arcani Ostatnio edytowany przez iron aepir - 25-11-2005 o 18:36. | |