|  25-11-2005, 09:59 | #61 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 21 05 2005 Lokacja: Kazordoon the town of dwarfs Posty: 24 Stan: Aktywny gracz Profesja: Knight Gildia: Masters Of Night Strom Świat: Harmonia Poziom: 23 Skille: 64/63 Poziom mag.: 4   |          popłakałem się        | 
|   | 
|  | 
|  25-11-2005, 15:30 | #62 | |
| Użytkownik forum Data dołączenia: 27 10 2005 Posty: 28 Stan: Na emeryturze Imię: Royal Mazio Profesja: Royal Paladin Gildia: Back From Hell Świat: Aldora Poziom: 76 Skille: 91/74 Poziom mag.: 19 |   Cytuj: 
  mam 50+ pala dokladnych danych nie podam noi serva na ktorym gram  bedzie to narazie tajemnica  ale jezeli zdolam sie wybic to chetnie sie pochwale    | |
|   | 
|  25-11-2005, 16:55 | #63 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 03 2005 Lokacja: Brzeźnica Wiek: 31 Posty: 129 Stan: Aktywny gracz Imię: Paender Profesja: Sorcerer Gildia: Shadow Riders Świat: Shivera Poziom: 18 Skille: 16/20 Poziom mag.: 23 |   Cytuj: 
  Majok masz racje EM SuX!!  
				__________________ -> regulamin | |
|   | 
|  25-11-2005, 20:33 | #64 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 04 2005 Lokacja: Powrót po hacku.  Wiek: 38 Posty: 43 Stan: Aktywny gracz Profesja: Master Sorcerer Świat: Azura Poziom: 34 Poziom mag.: xx |   Wogóle wszystko spox   Tylko kolesi żal  | 
|   | 
|  26-11-2005, 21:32 | #65 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 06 2005 Lokacja: Człuchów Posty: 32 Stan: Niegrający Imię: Del'Pierro Profesja: Knight Świat: Aldora Poziom: 67 Skille: +85 Poziom mag.: 6 |   Filmik pierwsza klasa, wszytsko dobrze zgrane. Aldora=Pa Aż łezka się w oku kręci  
				__________________ //The Sycylian | 
|   | 
|  27-11-2005, 00:11 | #66 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 05 2004 Lokacja: Racibórz Wiek: 38 Posty: 420   |   Byc moze spotka sie to z fala oburzenia ale filmik mi sie nie podoba. Raz ze muza do niczego. Dwa to to ze z tymi charami mogliscie obrzydzic zycie niejednemu friendowi ekipy z chosen i em. Po trzecie jedziecie na mase i nemtora za sharowanie (nie mowie ze ich lubie), a sami jestescie jedny z najwiekszych sharerow na aldorze... Jak ja pamietam te gadki: Nameck: Ide teraz na royal mazia pograc albo Phair Ironbeard: Doexpie lvl donem jak tylko zejdzie ten owner -.-' Ale was fun ze tak powiem 
				__________________ Confutatis maledictis, Flammis acribus addictis. Dies Irae | 
|   | 
|  27-11-2005, 00:40 | #67 | |
| Użytkownik forum Data dołączenia: 27 10 2005 Posty: 28 Stan: Na emeryturze Imię: Royal Mazio Profesja: Royal Paladin Gildia: Back From Hell Świat: Aldora Poziom: 76 Skille: 91/74 Poziom mag.: 19 |   Cytuj: 
 | |
|   | 
|  27-11-2005, 00:42 | #68 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 05 2004 Lokacja: Racibórz Wiek: 38 Posty: 420   |   Smieszny jestes, nie potepiam cie za sharowanie ale takie sa fakty... I nie zaprzeczaj bo ja tego nie wymyslilem na poczekaniu... Kim jestem masz w podpisie, widzielismy sie i rozmawialismy wiele razy, z roznymi ownerami... 
				__________________ Confutatis maledictis, Flammis acribus addictis. Dies Irae | 
|   | 
|  27-11-2005, 00:45 | #69 | |
 | |
|   | 
|  27-11-2005, 01:06 | #70 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 08 2004 Lokacja: Gdzieś daleko... W odległej galaktyce... Wiek: 34 Posty: 169 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Elite Knight Świat: Morgana     |   Chwala Wam Mazio! Tez gram na aldorze i nie lubie takich sytuacji =( Szkoda ze tak wyszlo! | 
|   | 
|  27-11-2005, 09:10 | #71 | ||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 05 2005 Lokacja: Kętrzyn Posty: 338 Stan: Niegrający Profesja: Druid Świat: Nebula |   Cytuj: 
   Za to że huntowali noobów to chyba gud nie? xD Infuat...pochodził z Olecka.Teraz jakiś newbie plax dostał go w ręce i sry kaplica. nubssssss 
				__________________ Cytuj: 
 | ||
|   | 
|  28-11-2005, 10:09 | #72 | |
 nie wiem meandriel (ozon18) co chciales udowodnic swoimi postami dotyczacymi moim sharowaniem oraz dona -.- mysle ze chciales mnie jakos skompromitowac i to wlasnie na forum, nie udalo ci sie -.- ale powiem ci jedno wracaj do szkoly i zacznij sie uczyc   wali mi to ze film ci sie nie podobal, innym za to bardzo za co z gory dziekuje   FOREVER TO THE END ... HAIL BFH % BATORY TEAM . FOREVER | |
|   | 
|  28-11-2005, 16:55 | #73 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 05 2004 Lokacja: Racibórz Wiek: 38 Posty: 420   |   Cytuj: 
 Zeby nie bylo OFF-Top: Gratz fragow na filmiku. 
				__________________ Confutatis maledictis, Flammis acribus addictis. Dies Irae | |
|   | 
|  28-11-2005, 21:54 | #74 | |
  ) ale nie o sharowanie .... z nemtorem jest wszystko ok spoko koles z niego ale z masy ... kawal hu** ktory jedzie na 2 strony -.- ale nigdy nie mowilismy o nich ze sharouja, nie wiem od kogo takie rzeczy sie dowiedziales. pozdro BFH & forumowiczow  | |
|   | 
|  29-11-2005, 19:51 | #75 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 08 2004 Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa Wiek: 40 Posty: 122 Stan: Aktywny gracz Imię: Wojen Gildia: Dark Legion Świat: Eternia Poziom: 72 Poziom mag.: 19   |   Hmm, filmik niezly, ale bywaly lepsze. tyle ze tych lepszych to nikt tu nie umieszcza   Nie moge tylko zrozumiec czemu sie zrookowales. Samo Twoje zalgowanie sie w dp i odejscie od pc sprawilo by wiele problemu ludzia Ciebie huntujacym. Trzeba Cie znalesc, przygotowac sie do walki, moze nawet przerwac hunta. A jesli po paru miesiacach takiego logowania sie przestana Ciebie szukac to mozna ktoregos z nich na treningu odwiedzic i sprawdzic czy nie afkuje, albo czy wystarczajaco dobrze przygotowal sie na nagly atak idac na hunta. Na eterni duzo osob zostalo zmuszonych do odejscia z servera po ostatniej wojnie. Niektorzy przeniesli sie na inne swiaty, ale ciagle maja postacie 100+, czasem czekaja w dp cala noc zeby ok 4 w nocy kogos dorwac. | 
|   | 
|  29-11-2005, 22:58 | #76 | 
| Guest Posty: n/a |   1 sprawa....Meandriel ile razy twoj char byl sprzdawany?Nie dzielilismy kont to ze zmienialismy sie w pilnowaniu podczas treningu (bo po co 2 osoby maja sie meczyc) to nie znaczy ze ekspilismy tez na zmiane, po zatym jestes jedyna osoba ktora tak twierdzi...To ze czasami nie mialem ochoty odpisywac niektorym osobom na pytanie " siema Don po ile jest fire sword"? I pisalem sory tu nie Don i wylaczalem to tez nic nie znaczy...Zreszta najblizsze mi osoby w tej grze wiedza wszystko i w sumie nie obchodzi mnie co wypisujesz Xddd.Kiedy poogladalem ten filmik przypominaja mi sie najlepsze momenty w tej grze, przypominaja mi sie momenty kiedy bylem tylko z kumplami...Wszystkie nocki, trenienie wkurzanie sie na siebie "don kiedy mi oddasz 20 k"   naprawde lezka moze poleciec  Na pytanie dlaczego taki skonczylismy, hmm gralismy od poczatku razem wspolne hunty , questy, huntowanie innych osob wiec dlaczego nie skonczyc razem?Gra byla ale sie skonczyla...nie bylo sensu wlazic czekac po 5 godzin w dp zaniedbywac inne rzeczy (chodzi mi o rl zycie) zeby ubic kretyna ktory chce mnie zabic w grze lol?Niech sie ciesza ze maja...jak sie przekonalem wszystko sie szybko konczy  Przekonalem sie tez ze nie nalezy ufac ludziom w grze!Taki Masakrowiec, na pytanie " dlaczego mnie sprzedales, myslalem ze jestesmy kumplami...?" odpowiedzial mi "Eli dal mi duzo kasy na manaski" xdd hehe nie no luss  Ale sa tez ludzie ktorzy do konca byli lojalni i za to wam dziekuje.Nawet Nemtor nie zachowal sie jak Ch... on byl w porzadku  Mysle ze jeszcze spotkamy sie kiedys w grze i pokazemy co niektorym na co nas stac  << to do wtajemniczonych ;DD. __________________________________________________ ___________ If you dont fight for your friends... ... Who will fight for you? Są w życiu chwile które w pamięci zostaną ,chociaż czas mija one nie mijają, są też osoby które raz poznane bywają niezapomniane. ...Impossible is Nothing... | 
|  29-11-2005, 23:24 | #77 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 05 2004 Lokacja: Racibórz Wiek: 38 Posty: 420   |   Sprzedawanie nie wchodzi w paragraf account sharing to raz. Dwa, wiem ze sprzedanie meanda bylo glupie zwlaszcza sadzac po tym jak skonczyl, ale ja nevah nie sharowalem   Do 75 lvlu, praktycznie 76, jechalem sam jeden. Cytuj: 
 Ah, polecam lekture tego posta : Link To tak btw. Pozdro  I tak was lubie ;p 
				__________________ Confutatis maledictis, Flammis acribus addictis. Dies Irae | |
|   | 
|  30-11-2005, 15:07 | #78 | |
  | |
|   | 
|  30-11-2005, 17:10 | #79 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 01 2005 Lokacja: Białystok Posty: 781 Stan: Niegrający Imię: Bziqol Profesja: Elder Druid Świat: Nerana Poziom: 70 |   Cytuj: 
 Film@ Fajny 
				__________________ Alternative. | |
|   | 
|  30-11-2005, 17:37 | #80 | 
| Użytkownik Forum |   Super film , najlepszy jaki widzialem w wmv        (Mistrzowski) ogolnie tez skonczylem z tibia , na dobre chyba to wychodzi xD  pozdro    
				__________________ //[CHAR]Natur[/CHAR] aka natt the Proeliator of the [GUILD]Wicked Sick[/GUILD]. | 
|   |