|
|||||||
| Notki |
| Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
|
Hełmy:
Devil Helmet - 3k Crown Helmet - 4k Warrior Helmet - 6k Crusader Helmet - 9k Hat of the Mad - 9k Royal Helmet - 144k Demon Helmet - 2.4kk Armory: Plate Armor - 800gps Dark Armor - 1k Noble Armor - 6k Knight Armor - 12k Crown Armor - 30k Blue Robe - 35k Golden Armor - 120k Dragon Scale Mail - 240k E-Plate - 1.8kk Legsy: Plate Legs - 1k Knight Legs - 30k Crown Legs - 40k Golden Legs - 480k Buty: Boots of haste - 72k Steel boots - 360k Shieldy: Beholder Shield - 3k Guardian Shield - 4k Dragon shield - 6k Tower Shield - 12k Crown Shield - 18k Medusa Shield - 25k Vampire Shield - 60k Demon Shield - 108k Mastermind Shield - 480k Swordy: Spike Sword - 1k Serpent Sword - 1.5k Fire Sword - 12k Ice Rapier - 5k Bright Sword - 30k Giant Sword - 60k SoV (Magic Sword) - 3.6kk Axy: Dwarven Axe - 2.5k Knight's Axe - 3k Fire Axe - 30k Guardian Halberd - 40k Dragon Lance - 60k Stonecutter Axe - 3.6kk Cluby: Dragon Hammer - 4k War Hammer - 3k Skull Staff - 22k Amulety: Platinum amulet - 12k Stone skin amulet - 5k Runy: Bp UH - 3k Bp HMM - 1.5k Bp SD - 5k Bp Explo - 3,5k Bp GFB - 3k Bp F-Bomb - 4k To ceny New Imperium więc nie radzę podskakiwać ;p |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
|
nie moglem sie powstrzymac
hahahahahahaha mam nadzieje ze wszyscy je oleja |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
|
No wiesz większość sorców sprzedaje runy duzo drożej więc i Itemy idą w góre (PS. mnie mogą cmoknąć w dupe bo ja wymagany sprzęt mam
) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
|
wiesz chodzi mi oto, ze price lista niezmienna jest ustalona juz od okolo roku
(djin blz)wiec takie se prowadzi tylko do niepotrzebnej frustracji, ja wiem ze powinna byc wyzsza poprzeczka, ale tylko i wylacznie dlatego, ze ja swojego sprzetu niemoge juz zmienic w zadna strone, kazdy chce dla siebie jak najlepiej a wychodzi jak zwykle, wiec takie tematy i tym podobne sa lekko mowiac o dupe rozbic, niczego nie przyniasa oprocz kilku unjustów wiec nie wiem czy sie oplaca nerwy tracic, to jakby powiedziec komus, ze ma sprzedawac w sklepie czpisy za złotówke po 80 gr, ;=] |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
nie wiem kto podal te ceny ale Knight armor kupilem za 6,2 K a crown shield za 10 K dla kumpla kupowalem dragon shield za 3 K takze nie wiem co to za ceny
ta lista po prostu do dupy ![]() |
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2005
Lokacja: Łapy
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
Oni moga sobie te ceny ustalac i tak nikt ich sie nie trzyma...k-legsy 30k? 20k max lol
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
Hehe, głupie ceny bo głupi br ustalali..
ja wruciłem z retira i musze się jakoś ustatkować ale te ceny są smieszne.. -,- |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Srry ze temat zaśmiecam ale mam sprawe..
Czy jest UCZCIWA osoba, ktora zaopiekowalaby sie moim kontem a raczej postacia<daron tius> przez jakis tydzien??? jesli tak to prosze o odpowiedz na 4um lub pm ok??? Ps. poki co mam 7 level i jestem na rookgardzie |
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nightmare Empire
Świat: Jamera