|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Nikt ważny
|
![]() Wy dalej tego nie rozumiecie... .ten bug powodował po części moj komp, w większej części moje podłączenie do netu no i mała skłonność Tibii do tworeznia takich bugów
![]() To nie jest wina programisty... ten bóg powstał ponieważ pakiet przychodzący sfiksował i mój komp błednie odczytał dane i zamiast stworzyć to co powinien czyli grafike teką jak wokół buga nic nie stworzył... a wieie co się dzieje jak nic niema? widać to co jest pod spodem ![]() Ale tak pozatym to poczekajcie aż coś innego zobacze ^^ kiedyś to ubiekałem bo crna kratka się zrobiła(nie wczytało grafiki również ale pod spodem nic nie było więc ciemność) i kolo szedł na nią ![]() ![]() A dala niekumatych dodam że tej czarnej kratki na którą koleś omal nie wszedł NIE WIDZIAŁ to był bug tylko u mnie
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() o lol miałem tak samo !!! widziałem jak huntuje jakaś kolesiuwa
![]()
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() nice zglos do cipów
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jagger the fourth
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
![]() |
![]() Mialem cos podobnego, tylko ze kratka pokazywala co sie dzialo obok mnie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2004
|
![]() To chyba jakas transformacja z buga do humana hyhy.
Nova - ab'dendriel - Vilejuw ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2004
![]() |
![]() hrhr...
Czemu uznajecie to za buga? Ja bym to nazwal tak: Odkryłem magiczne lustro z którego widać kto jest na dole!... Thx za komentarz... Pózdrawiam!~ |
![]() |