|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
Pokaż wyniki sondy: Kto Twoim zdaniem wygra wojne? Lub kogo byś chciał zeby wygrał? | |||
Tengu |
![]() ![]() ![]() ![]() |
32 | 29.09% |
Fire |
51 | 46.36% |
Rybka mnie to kto wygra |
27 | 24.55% |
Głosujących: 110. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#241 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() i nie******* glupot pytalem sie ludzi i nie tylko mnie lali/badz ubili wiec chociaz raz zamknij sie i przyznaj racje zobacz ile ludzi w fire ile ludzi u ciebie to samo o sobie swiadczy. A tengu kaze swoj kolega zabiajc znajomych fire albo sami trapuja ludzi ... Ostatnio edytowany przez spec4rever - 12-02-2006 o 17:23. |
|
|
![]() |
#242 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny gracz
Imię: Exonios
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 60+
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#243 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() Cytuj:
Haha człowieku Fire niedorównuje tej umiejętności. Gruuubbboooo. Poczytajcie stare artykuły o Avis, poczytajcie dlaczego Nizahe zabijał POLAKÓW ze swojej gildi bo go doganiali z lvl albo przekraczali 100 lvl(paranoja, za ich czasów to nawet w ich gildi nie mozna bylo sie czuc bezpiecznie bo cie lider mogl up######ć). Omg ludzie:O |
|
![]() |
![]() |
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
Lokacja: bialystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Samek Emberius
Świat: Xerena
Poziom: 91
Skille: 8+/8+
Poziom mag.: 7
|
![]() zgodze sie z kolega wyzej....sam bylem w Avis...upier***smy ludzi praktycznie za nic (jakies blachostki)...tzn ja zadko bralem udzial,ale Nizahe byl jest i bedzie taki ze jak ktos bedzie doganial go z lvlem dorownywal w umiejetnosciach etc to porostu bedzie ten ktos padal...btw Fire zaczelo takie cos typu"idziesz do fire albo po wojnie masz hunta"sam tego doswiadczylem i paru moich kolegow z rl
![]() ![]() Darth~ mowiles mi zebym byl neutralny i zebym nie dolaczal...ze tengu to jest gwozdz do trumny,ale po wojnie jak by fire wygralo bym padl za nabijanie lvli -.-i w czasie wojny zabawa z volltiem ![]()
19:13 Osamek: ej Volltio ale twoje pvp wymiata haha 19:13 Evil Gator: haha 19:14 Volltio: nie rozmawiam o tym z wami Co nas nie zabije to wzmocni Ostatnio edytowany przez Frolik - 12-02-2006 o 18:54. |
![]() |
![]() |
#245 |
Guest
|
![]() bylo minelo .. ale jak narazie to wiecej PA (podczas wojny) jest ze strony tengu i niemowcie ze nie...
|
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Sochaczew
Imię: Vaikor Morales
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 102
Poziom mag.: 19
|
![]() @Torpedo
Bo mnie zaczeli juz ludzie w****iać. @Makawita Przeczytaj moje posty wcześniej mr grown up. @spec4ever Od******* sie odemnie bo Ci nic nie zrobiłem. |
![]() |
![]() |
#247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Bogatynia
Imię: Dider from rivia
Profesja: Knight
Poziom: 130
Skille: 95/92
|
![]() Ktos tam napisal ze jezeli ktos bedzie doganiac Nizahe w skilach etc. to zginie.
To jak mi wytlumaczycie Anandumima ;p na poczatku morgany mial przez dlugi czas po hacku zaznosa najzwyzszy lvl i nie byl jakis czas w Avis, a mimo to nie zginal ani razu z ich reki. |
![]() |
![]() |
#248 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Dark Elderosso
Profesja: Elder Druid
Świat: Selena
|
![]() Bo anandumim sie niedal panei Dider xD Anandumim to jest czolg!a ze byl potezny to nizahe go wziol do gildi Proste ;]
Rahsel Here! ![]() ----------------------------------------------------------- 14:01 Felianther: Moja pappuga by cie solnela 14:01 Smoczq: nie watpie 14:01 Smoczq: skoro ma lepsze pvp niz ty 14:02 Me: HAHAHA <spadl z krzesla> ----------------------------------------------------------- 00:12 Shay Utini: just bapupa 00:12 Shay Utini: he attack his own mother if he want sto |
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Piła
Imię: Zaklety of morgana
Profesja: Paladin
Poziom: 43
Skille: 75/55
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Anandumin swego czasu walczyl z Nizahe. Ale po haku Zaznosa jakos stracil ambicje
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2004
|
![]() @ Vaikor
Mialem sie nie wypowiadac ale zobacz jakich masz fajnych sympatycznych kolegow w guldi ![]() 22:51 Sebestian: i love u to 22:51 Sebestian: ^^ 22:51 Vince Van Helden: ;/ 22:51 Sebestian: better this than hate? 22:51 Vince Van Helden: nah, i dont want your love and i think i hate u more then i love you 22:52 Sebestian: why u hate me so much? 22:52 Vince Van Helden: beacuse ur polak 22:53 Sebestian: ach now i feel bad ![]() 22:53 Sebestian: rasist is bad for you 22:54 Vince Van Helden: ye 22:54 Sebestian: mama didnt told u that 22:54 Vince Van Helden: ![]() 22:54 Sebestian: ? 22:54 Vince Van Helden: nope 22:54 Sebestian: im sorry 22:54 Vince Van Helden: she hates pl's to 22:54 Vince Van Helden: 22:53 You are now ignoring player Sebestian. tylko mi nie mow ze zartowal ... |
![]() |
![]() |
#251 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Askara
Poziom: 47
Skille: 19/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Ja tam nadal uważam, że Morgana potrzebuje zmian... Nawet jeśli to ma być tylko zmiana rodzaju PKowania... Anandumim sie tak długo uchował bo sporo kaski miał i jak coś to mogł zapłacić, pozatym jakoś przez pewien czas wogóle nie dało się odczuć jego obecności (skillował tylko), a potem Nizahe go przygarnął...
![]() @offtopic Osamek co tam z tym waszym duelem w parach (gator + ty przeciwko komuś tam...) i wogóle dlaczego ten duel??
#252 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Wawa
Imię: Necro the bimbrownik
Profesja: Sorcerer
Poziom: 37+
Poziom mag.: 46
|
![]() Seba ma racje, to sa ****ni rasiści. Vince huntuje mnie jakies pol roku za kolesia z gildii ktory obiecal mu cos i tego nie zrobil ...
Dzis mnie wyslal na mnie 6 ludzi i mi sie padlo... Mialem zamiar wbic troche leveli i dolaczyc do tej wojny, ale mi sie odechcialo bo nie wiem kiedy gdzie i kto przyjdzie mnie za***ac na expie. Wiec powiem tylko: GL wszystkim z Fire, mam nadzieje ze Tengu pojdzie w cholere. Do Vaikora nic nie mam, walcz sobie i tak robisz to dla przyjemnosci;p _/ Fire and C.F.U
#253 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
Lokacja: bialystok
Imię: Samek Emberius
Poziom: 91
Skille: 8+/8+
Poziom mag.: 7
|
![]() @Sqty
to bylo tak..po ab biegalo fire..z 6-7 osob w tym getur i ulizes,getur oczywiscie wyskoczyl z testem ze mamy 2 dni na zaplacenie 20k -.-(marZyciel)on wie z wlasnego doswiadczenia ze zaplacenie za hunta jest najlepszym rozwiazaniem.no i po jakims czasie ulizes podbiegl i zapytal gatora-Duel?i to samozrobil getur do mnie xDno to chcelismy byc orginalni i nie robic duela 1vs1 tylko 2vs2tak 4 fun ![]() Osamek: mi to nam wsio ryba ja mam kase Getur Division: a ja nie ;] mniej wiecej cos takiego...potem napisal do gatora ze to bez sensu etc...i na koniec powiedzial mi ze ani ja go ani on mnie nie zabije z tym drugim bym sie zgodzil ![]()
19:13 Osamek: ej Volltio ale twoje pvp wymiata haha 19:13 Evil Gator: haha 19:14 Volltio: nie rozmawiam o tym z wami Co nas nie zabije to wzmocni |
![]() |
![]() |
#254 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Imię: Crissbi'orki
Poziom: 61
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
obejrzyj filmik caly;p
11:34 Osamek: i kto tu noob jest? 11:34 Ogothoss: GETUR |
|
![]() |
![]() |
#255 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Sochaczew
Imię: Vaikor Morales
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 102
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
![]() @Ktoś tam gdzies tam. Ztyx Drestas nic nie stracił. Tylko exp, skille... |
|
![]() |
![]() |
#256 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Piła
Imię: Zaklety of morgana
Profesja: Paladin
Poziom: 43
Skille: 75/55
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Cytuj:
I hate vince van helden |
|
![]() |
![]() |
#257 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chlopaki czymam za was kciuki - roz***cie te ***ane PA i tego ****a na czele, gralem od pocztku serva i mialem jedne z lepszych skili na 24 lvlu to podjechalo dwoch typa aVis i ubili mowiac ze mam dobre skile i jestem polak to pewnie dolacze do sunblade albo nemesis. Pamietam jak nizahe ciota hacknol z kumplami Zaznosa, bo walczac uczciwie by w piz** dostal. Ale bym mu morde skapiszonowal
![]() ![]()
#258 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ziomus my sie znamy - Vorqes
![]() ![]() ![]()
#259 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Wawa
Imię: Necro the bimbrownik
Profesja: Sorcerer
Poziom: 37+
Poziom mag.: 46
|
![]() Cytuj:
![]() |
#260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Askara
Poziom: 47
Skille: 19/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() @ Aonik
Chyba ci raczej o Nizahe chodzi, a nie Zanosa...