|
|||||||
| Notki |
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1942 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2005
Lokacja: Zychlin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xybery
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 101
Skille: 92/91
Poziom mag.: 7
|
Witam otoz mam pytanie na jakich potworach moglbym expic teraz na 42lvl oraz skilach 90axe(94 z axe ringiem)/91shielding z pacc lub bez pacc.Chodzi mi o podanie gdzie najwiecej zarobie oraz gdzie wbije najwiecej expa.Prosze o odp doswiadczonych graczy.
Ostatnio edytowany przez Xybee - 18-02-2006 o 21:16. |
|
|
|
|
|
#1943 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
Profesja: Sorcerer
|
@Elrando~: Katedra...
|
|
|
|
|
|
#1944 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Debica
Imię: Quintin The One
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 11
Skille: 45/44
Poziom mag.: 2
|
Cytuj:
Masz w w Dreamersach takich lvlowych knightów ich sie pytaj oni napewno lepiej się znają. Przy tych skillach (bardzo dobre, jak nie powiedzieć że świetne, zakładając że mówisz prawdę) OF sobie możesz solować na loozie, jakiś Dragon Lair koło Venore, z shooterami na Hero ciężko mi coś doradzić aż tak dobrze się nie znam, wymieniłem Ci te które mi sie wydawały za odpowiednie...
|
|
|
|
#1946 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
Moze was zdziwi moje pytanie, ale to jest moj pierwszy palek... A wiec mam 26 level, 13 magic level, i 77 DIsta, mam teraz takie pytanie gdzie powinienem expic... ? Poh odpada poniewaz narazie nie mam bohow i Gs bez problemu mnie dogoni, OF tak samo gdy Zerk wejdzie na haste, wiec w takim razie gdzie moge, gdzie dam rade, no i oczywiscie zeby dochod jakotaki byl a nie straty...
Prosze o odpowiedz bardziej doswiadczonych graczy, jak nie wiesz nie odpowiadaj mi na pytanie, z gory thx... |
|
|
|
|
|
#1947 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Wolsztyn
Stan: Początkujący
Imię: Zath Akler
Profesja: Druid
Gildia: --------
Świat: Trimera
Poziom: 17
Skille: 16/20
Poziom mag.: 18
|
Witam !!
Mam palladyna ( haknęli mi dziś 26lvl knight ) lvl 14 skile 45/28. Mam pytanko gdzie mam expić, żeby zebrać kase na BoHy. Mogę już chodzić na PoH ? Jak tak to czy jest jakas taktyka na tego mino archera, który jest chyba utrapieniem dla palladynów. Pozdrawiam Amar ;] P.S. Gdzie są ghoule ? Tak, żebym mógł huncić je masowo ? Walić i uciekać ? Ostatnio edytowany przez Amar Alth - 19-02-2006 o 21:52. |
|
|
|
|
|
#1948 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2006
|
bh są raczej nie opłacalne, na takim lvl jak Ty tracisz pewnie ok. 2-3 uh na 1 BH, a loot raczej marny, najlepsze co może Ci wypaść to two handed, którego cena wacha się od ok. 100 gp do 300-400... na takim lvlu radzę hunotwac:
-ghoule -valkirie (jeżeli chodzi Ci o exp ;] ) -roty ![]() |
|
|
|
|
|
#1949 |
|
Użytkownik forum
|
bh są raczej nie opłacalne, na takim lvl jak Ty tracisz pewnie ok. 2-3 uh na 1 BH, a loot raczej marny, najlepsze co może Ci wypaść to two handed, którego cena wacha się od ok. 100 gp do 300-400... na takim lvlu radzę hunotwac:
-ghoule -valkirie (jeżeli chodzi Ci o exp ;] ) -roty a jeżeli chodzi Ci o loot i kasę, to w sumie BH to chyba rzeczywiście najlepszy potwór na taki lvl ![]() |
|
|
|
|
|
#1950 |
|
Użytkownik forum
|
z Twoimi skillami i lvlem z POH'em to bym jeszcze trochę poczekał ;]
najlepiej chodź na jakieś potwory uderzające z melee (bez czarów i dystansu) które jednak nie są za szybkie, guardy są raczej słabym pomysłem.. występują w jaskiniach, gdzie masz ograniczone pole ucieczki. A co zbierania kasy to dobre są mino, mino guardy, jak masz pacc polecam resp mino na północy darashii, jeżeli nie to np castle obok AB. ![]() Best Solo: Demon Best Team: Demon ![]() Best loot Solo: MPA, MMS ~~Shanera Rox 4EVER~~ <<Hail Sir Splax>> --Hail Aju Team-- |
|
|
|
|
|
#1951 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 10 2005
|
Mam problem ze skillami
tzn. ze znalezieniem dobrej miejscówki z SLIM-ami. Skiluje caly czas na ROTWORM-ach ale juz są za słabe dla mnie . Pomuzdzie!!! Znalezdz miejsce(dobre miejsce) ze slimami Z GURY DZIĘKI![]() |
|
|
|
|
|
#1952 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Wolsztyn
Stan: Początkujący
Imię: Zath Akler
Profesja: Druid
Gildia: --------
Świat: Trimera
Poziom: 17
Skille: 16/20
Poziom mag.: 18
|
Witam !!
Mam pytanie gdzie jest Zamek w AB. Słyszałem, że można zarobić tam bardzo dużo kasy i expa. Jakby ktoś mógł zamieścić mapke albo coś. Z góry dzięki Pozdro Amar |
|
|
|
|
|
#1953 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Imię: Sir Corius
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Imortalis
Świat: Kyra
|
35 paladyn, 70 dist, BoH... Pacc, ale sięmkończy za 2 tygodnie więc jeszcze Facc
Z góry b. dziękuję. |
|
|
|
|
|
#1954 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Stan: Niegrający
|
Na czym mogę trenować z spearami??
Jestem Paladynem z skillami 49/32 i 17lvlem. I gdzie może expić 18lvl druid. Edit@ Czy ktos odpowie na moje pytanie?? Ostatnio edytowany przez Quarvir - 20-02-2006 o 21:14. |
|
|
|
|
|
#1955 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Rumia
|
Nawet Mondry z ciebie koleś. Szkoda że po szkodzi, mogłeś oddać tego K.Arma
.Wtedy bym cie Zostawił. |
|
|
|
|
|
#1956 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2006
|
hej mam pytanie gdzie moge exp z skilami 63/62 knightem 24lvl. eq k-set, w-helmet, v-shield, f-axe bez pacca
Ostatnio edytowany przez NiKy - 20-02-2006 o 19:47. |
|
|
|
|
|
#1957 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Rumia
|
To mała rada dla Tibijczyków z dużą cierplowością.: Jeśli jesteś Najtem, wyszedłeś właśnie z Rooka i masz aspiracje na coś dużego, NIE Exp'ij. Idzesz odrazu na np.Fibule lub cokolwiek z rotami i jedziesz ze skilami.Potem jak już masz 8lvl i sikille 40/40 mozesz isc na Dwrafy w Kopalni i jedziesz dalej. Wciaż skilujesz, skilujesz i skilujesz a po 2 Mniesiącach szpanujesz przed kolegami.
Ps. Tibio.pl masz błąd w opisie Beho (Bardzi) ![]() |
|
|
|
|
|
#1958 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2006
|
LUDZIE NIKT NIE MÓWI TUTAJ O SCRABS!!!.N scaran sie expi za***iście. 40lvl 75/75 i spoko jest
A jeśli chodzi o Cyce to nie inaczej jak Cycopolis na Edron![]() |
|
|
|
|
|
#1959 |
|
Guest
|
Na rotach za wolno idzie mam skille 33/34.
PiSaC OK? moge byc ![]() |
|
|
|
#1960 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
|
Cytuj:
roty/dwarfy-.-