|
|||||||
| Notki |
| Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#81 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tigo'Avalord
Profesja: Knight
Gildia: Kokobongo Family
Świat: Xerena
Poziom: 20
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
Sam bylem w gildi stworzonej przez Gusara wszystko bylo fajnie dopuki ktorys z naszych niewytrzymal presji i zaczol wyzywac swe -.-. Tego samego dnia ubili mnie i stracilem 60k w itemach(mialem z 26lvl).
|
|
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Piła
Stan: Początkujący
Imię: Shifos wielki
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 195
Skille: 106/87
Poziom mag.: 24
|
O ile ja pamietam jesli chodzi o gildie "Nemesis" czyli stworzona przez Gusara to prawda jest wlasnie taka ze w momencie jak zrobilo nas sie powyzej 100 co niektorzy mysleli ze juz zawojowali Selene sama iloscia ludzi zaczeli wykrzykiwac teraz im ku... pokazemy kto tu rzadzi a prawda jest wlasnie taka ze najwiecej krzyczeli cykory sam widzialem jak szwedzi lali przed depo w thais Roxiaro zrobili mu trapa uchal sie chyba z 10 minut a ludzie z "Gildii" stali w depo i nawet nosa nie wystawili dodam ze byl tam sam wodz Gusar.Prawda jest taka ze Polacy sami sie zabijaja najwiecej nieraz laze noob charem i widze co sie dzieje podlatuje z 12-16 lev i chce mnie zabic na 8 lev bo mysli ze niewiadomo co ja mam na sobie a moze w bp jakies cuda nosze
Gram na Selenie dosc dlugo juz i niestety do takich dochodze wnioskow.Ostatnio edytowany przez Shifos Wielki - 08-03-2006 o 02:24. |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Patrix de'Vere
Profesja: Elite Knight
Gildia: Suicide Squad
Świat: Secura
Poziom: 86
Skille: 86/85
Poziom mag.: 7
|
Nie wiem czy jest jakis sens grac na tym serverze :| Gralem troche zrobilem 32 lvl wszyscy moi znajomi sie wyniesli... a nawet dobrej polskiej gildi ktora rekrutuje znalesc nie mozna
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
|
Asgh, mowie o zdradzie bo chyba pamietasz gildie Gathering.
On i Daenero kickneli z niej wszystkich (bedac w porozumieniu z Nocturnami itd.) i zalozyli Breathstealers, i potem byla wojna miedzy "PA" (team pekay ktorego bylem czlonkiem) a "wybawcami" czyli breathstealers. Juz od dawna mowie ze macie swoich wybawcow. Nienawidze seleny bo to jest shit. Jedyne co to mozna tam pkowac
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Gildia: Rampage
Świat: Selena
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
E tam jakos sie daje rade Szaranczq
Po tym uwolnieniu wszystkich huntedów popeye ma chara teraz tylko alfisa trzeba zalatwic zeby uwolnili i ekipka w komplecie :> |
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2004
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Azak'Nah Tal
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal Crusade
Poziom: 117
Skille: 93/70
Poziom mag.: 20
|
Oj ludzie, ludzie wy to wszedzie problemy widzicie
. Ja gram na selenie prawie od samego jej poczatku i jakos problemow nigdy nie mialem Czasem zdarzaly sie wyjatki ale do calosci to malo one znacza. PA?? Jak wszedzie xD Wczesniej bylo lepiej. Sam pamietam czasy swietej pamieci Zareniusa i Riveniusa. Oni to dopiero PA robili xD. Ich role przejeli Popeye i Alfis (czekam az zobacze go poza pz ). Co do Larosa to nigdy sie na nim nie zawiodlem. Przyklad? Gdy dwoch rl Appitjuha mnie trapnelo na darashii (az wstyd sie przyznawac bo mieli 15 lv mniej ode mnie ) Laros odrazu przybiegl i doszlo nawet do bojki miedzy nim a Appitjuhem. Z reszta ekipy dawnej Cruosis tez sie niezle zyje ( LOVE YA HEALEK xD). Jak powiedzial wielki medrzec: "Przezyjesz Selene to wszystko przezyjesz" ![]() Ps: Scroopy widze ze sie bardzo szarmancki zrobiles ![]() |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Hegemon
Świat: Askara
Poziom: 45
Skille: 69/67
Poziom mag.: 5
|
Ludzie o czym wy gadacie? Chodziło o to żeby ludzie doszli na serwer a skończyło się na zjeżdżaniu SWE!
Co wy do nich macie? Jak dlamnie Szwedzi to super Ziomy. Nie kradną (Jak poalcy za***ac bp sd, miec 8lv, śmiać się i dednońć a potem wyzywac od nobów umie tylko polak). Wiele szwedów placi nawet więcej za runki np. Swapzor za 3 bp sd Fire Axe?! TAK! Wychodz ponad 5K więcej! Bez urazy dla polaków, tych co są spoko. All Verticas HAIL (Nax i Xan). Koti też równy gość ostatno wrucił na Selene . (Jest wiele innych spoko polaków np. Vusem)Może zastanowimi się dlaczego szwedzi żondzą? ) Ponieważ pomagają sobie na wzajem. I nie nażekajcie na PK, bo jeśli napiszesz, że jestes nowy i to twój pierwszy serwer to cie zostawią. I niegadajcie na Feleonów, Nocturnów, Vidfieme czy inne rodziny. Grajcei, rozwijajcie się, poznawajcei świat i zawierajcie znajomości!! Zmieniajmy świat od siebie ( A moim drutem na 17 zabilam 31-go Knighta po mnie zaczął lać - po dedzie nie napisal żadnego zlego słowa tylko przeprosił) HAIL SELENO!! Bije 60 MAGICZNY!!!Ostatnio edytowany przez Sir Zielak Lord - 11-03-2006 o 00:46. |
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Cos cie dawno nie widzialem na ventrilo i msn wtf? Chcesz mi podpasc? @ Shina Nie jestes 1 ownerem bo znam go z rl, moglbys zachowac dla tej postaci troche honoru i nie pisac takich postow jak tu jak i zarowno na tibia.com Robisz wstyd rodzinie Gorkis. @ Azak yee love ya healek, jedyny porzadny z nich. Co do Alfisa to uwazaj zebys nas 10 poza pz nie zobaczyl bo skonczy sie inaczej -.^ btw. fajnie sie bilo Dogathora z Garmem, prawie padl ![]() Co do twojej wypowiedzi o Larosie to ladnie, musisz byc jego wielkim fanem skoro przybiegl ci pomoc, ludzie jak mozna sie lizac zdrajcom... n/c @ Szelbisz Dam se ten sam txt co popey bo jestem w jego teamie i od razu to oznacza ze popey bedzie mna gral? Merhion jest do konca lojalny, a txt dal dla jaj chociaz teraz jest free jak wiadomo. BTW. Arvit hueuheuhe gogo pg ![]()
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? Ostatnio edytowany przez Marczio - 11-03-2006 o 00:50. |
|
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2004
|
Cytuj:
![]() To jaki jest nowy nick Popeya ? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#91 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Hegemon
Świat: Askara
Poziom: 45
Skille: 69/67
|
Cytuj:
Jak byś się poczuł gdybyś komuś zaufał a ten ukradł by ci prace całej gry? Dlatego rozumiem nisko levelowców, którzy prosili w Carlin,Thais i Venore o pomoc. PS. Nigdy nie odmówie pomocy oszukanym. Nawet niech to będzie brazylijczyk czy venezuelczyk. @ Mariczo Jeśli dla cibie brakiem honoru i ośmieszanim się jest pomagani innym, ostrzeganie kogoś lub posiadanie innej opini to GRATULACJE. Pliska nie obrażaj się i postaraj się zrozumieć osoby poszkodowane gdyż wtedy nie nazywał byś to brakiem honoru. Ostatnio edytowany przez Sir Zielak Lord - 11-03-2006 o 19:16. |
|
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Hehe Popey nie gra juz na selenie zadna postacia to po 1, po 2 co wam wszystkim tutaj do jego "nowego" nicka. Na xerenie tez juz nie gra ale ja gram jako jego bloodbro. Narazie jest retired i tyle co powiem. PS. Jak Garmowi sie skonczy ban to wracamy do akcji
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: Krakow
|
Ostanio Jakos Sie Na Selenie sie uspokoilo ale sa zalosne sparwy jak np
olak Zbije Polaka Mialem Raz taki Przypadek ze 16lvl mi wy***al loot do wody to go zaczolem lac na moie nie szczescie przebiegal jakis 40lvlek i mnei ubil i tak starcilem loot z calego dnia caly exp i c-arm wiec ****a c***owo sie dzieje ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: 100lica
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wolan of selena
Gildia: Corent
Poziom: 50
Skille: zjebane
|
poprostu miałes pecha że trafiles na 40 ek a nie na 10 drut
![]()
|
|
|
#95 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Imię: Keinen
Gildia: Wstydze się podać
|
Eh ludzie na selenie też sie da grać jeśli się chce
![]() Jeśli nie chcesz być w centrum uwagi Jeśli jesteś zrównoważony psychicznie Jeśli jesteś spokojny i trudno Cię wyprowadzić z równowagi Jeśli grasz po to zeby się dobrze bawić a nie stać pod/w dp i wrzeszczeć na każdego Polecam Selene ![]() @swe and pol - Szwedzi jak i Polacy to tacy sami ludzie równi,po***ani tak samo im odpiepsza itp. Nie widze róznicy między Szwedami a Polakami - i tu i tam są ludzie za***iści i piepsznięci ![]()
|
|
|
#96 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Niegrający
Imię: Lady'Ant
Poziom: 34
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
|
Cytuj:
Koles ty albo ładnie zryta albo co - ty ten Szarancz czy jakoś tak ?? Weś sie nie gaś bo mi na was 5 czy 6 poszło coś koło 7 Uhów. Garm ciota tak jak i Wy.
|
|
|
|
#97 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Imię: Sammen
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 21
Poziom mag.: 25
|
@Komuszq
Raczej nie jest spokojnie. Kiedyś to tak. Ostatnio w ciągu dwuch dni sam spotkałem 5 PK(tylko jeden mnie zabił--.--) a na trade z 3 różne wołania o pomoc (nie jestem jakimś kretynem co woła na każdego n00b czy "fri itanz plax!!!111 i nie szukam rozgłosu-po prostu expie). Coś jeszcze? ![]()
|
|
|
#98 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
No coz my cie nie zabilismy ale zrobil to iomer wiec wiesz nie masz tutaj wiele do gadania. Dlaczego nie powiesz mu tego a tutaj na tym opanowanym przez dzieci takie jak ty forum piszesz? Bo co mozesz tak? Zalosne. I tak cie zabijemy, niech tylko Garma odbanuja
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Guest
|
Witam
Jesli ktos sie juz zanudzil na Selenie to jesli ktos chcialby by mi oddac swoja postac to mozecie posac na GG-9095792 Z góry dzieki |
|
|
|
#100 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
noob blz ...
|