![]() |
#601 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Profesja: Elite Knight
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
![]() Dolor myslisz ze masz troche wiecej grasz w Tibie niz woda ale to nei znaczy ze on musi byc noobikiem (bez obrazy) ale to jest chamskie. W pełni zgadzam sie z michalqiem (pozdro), ze on nie musi byc noobem
@michaleq to z ta kopalnia to nie ja sie pytalem gdzie mam expic tylko woda sie pytal i ja mu odpowiedzialem ![]() Pozdro for all
14:54 Pulpet rozprowacz [58]: 'how long? 14:54 Xaazan [32]: yes 14:54 Xaazan [32]: ;/ |
![]() |
|
![]() |
#602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() @Dolor vel. Ligus
"Hihi"... Tylko tyle mogę powiedzieć, obiecałem milczeć ![]() ---> Woda gra od tygodnia dopiero w Tibie <--- ---> Ludzie mogą kłamać ^.- <--- --->Ludzie mogą mówić prawde <--- ---> Ludzie mogą kłamać, że kłamali, że mówili prawdę że kłamali itp <--- Dobra, teraz główna część postu ![]() Może se przejde do moon~ ? ^.-
#603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Profesja: Elite Knight
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
|
![]() w koncu zaczynasz mowic do rzeczy
![]() ![]()
14:54 Pulpet rozprowacz [58]: 'how long? 14:54 Xaazan [32]: yes 14:54 Xaazan [32]: ;/ |
![]() |
![]() |
#604 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ziolek
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 25
Skille: 20
Poziom mag.: 24
|
![]() thx woda ze jedyny mi odpowiedziales
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#605 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#606 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Jelonka
Imię: Everlasting Mercy
Profesja: Knight
Gildia: On The Edge
Świat: Silvera
Poziom: 61
Skille: 82/81
![]() |
![]() Z AoD z tego co widze odeszła oxygenz ciekawi mnie czy za nią odejdzie kilka innych osób
![]()
#607 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Pulpet czytaj dokladniej posty bo ja tam nienapisalem ze woda jest noobem
![]() |
#608 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() @Dennis
Nie szukaj dragona żeby ci ktoś poblokował, tylko sam blocz lub soluj z war hammera, nie polecam skull staffa ![]() ![]() @Dolor Ja gram tam w Tibię 9 miechów, a noobem przestałem być już daaaawno temu. Uruchomcie szare komórki ![]() A Aikau nie ma kilku ownerów; na razie jest 1; chyba teraz dla tutora każdy następny ban to utrata stanowiska BTW: Aikau był na erigu chyba na 87 pozycji w tygodniowym czy tam miesięcznym expie; wbil jakies 7kk ![]() @Down Po prostu masz problemy z netem, i tyle.
podpisik sponsoruje narodowy fundusz zdrowia... zyczymy milego dnia Ostatnio edytowany przez Michałeq - 14-03-2006 o 16:37. |
![]() |
![]() |
#609 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: Thais
Imię: Ziolek
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 25
Skille: 20
Poziom mag.: 24
|
![]() ****aaaa co sie stalo se jestem na cyckach nagle kick i niemoge sie wlogowac strona glówna tibi tez jakby padla :/ cipsft sux!!
|
![]() |
![]() |
#610 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#611 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2006
|
![]() No ... tak sobie siedze i patrze jakie bzdety pisza niektoorzy a co do tego ze druid da first carp lady i JA
![]() ![]() ![]() NARA a wogoole kto mnie raportnal ma rooked wiec lepiej szybko skilujcie i expic zaczynajcie bo wjade pelna para ... ;] narx i thnx za poparcie ![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() OMG, wbijam o 21:30 w tibie a tu... Macho Yoo hacked ;/
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @Fantom
ja ostatnio nie siedziałam i nie czytałam jakie 'bzdury' piszą, ale twoje 'bzdury' przeczytałam i wstyd mi za ciebie ![]() co ma to gdzie obecnie się uczysz? co ma wiek do koloru oczu? i jaki bajjjjerandzki hunted.. ![]() lol ps. oby ta nie 1 się nie dowiedziała, gdyż 2-timer nie jest popularny u dziewczyn chłopczyku ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#614 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Jamaica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() wczoraj ubilem jednego lepka name Władca Silvera (moze ktos zna) i ladny loot byl medusa shield i fs...ciekawe czemu ten noob mial to w bp a nie na sobie xD
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#615 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Gratz z loota ![]() ![]() |
|
![]() |
#616 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??
Imię: Straznik Gaju ^^
Profesja: Sorcerer
Gildia: LOL?
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
|
![]() Cytuj:
@ Fantom No i co zrobisz? Zrookujesz kogos? A co myslisz ze ja nie mam dziewczyny? Zalosne jest twoje zachowanie, az mi sie plakac chce. @ Holu Widac ze masz farta, lecz kiedys dostaniesz kopa w dupe. @ Qwez No i co? Bendziesz huntowal wode~ za co? Za to ze jest za widzewem czy za czym? Plakac mi sie chce jak czytam wasze posty CyA ODCHODZE Z TEGO SERVERA BO ZA DUZO TUTAJ DEBILI (NP. LADY FANTOM QWEZ) KIEDYS DOSTANIECIE KOIPA W DUPE OD ZYCIA I ZOBACZYCIE JAK TO JEST.... (druid, jeszcze sie spotkamy nie mysl ze to koniec) CYA FRAJERZY
![]() |
#617 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Heh ja nie wiem czemu wy wszyscy lejecie wladce of silvere on byl kiedys moim kumplem ale nie wiem co sie stalo ze wy wszyscy go ubijacie ;p
Pozdro all PS:Straznik szkoda ze odchodzisz ale chyba noie da sie ciebie juz zatrzymac :/
#618 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
czekam na tego kopa..chociaz juz jednego dostalem-myszka mi sie ***ie i mi koles bohy za***al bo zle rzucilem.a co do fantoma to jest od ciebie duzo starszy wiec zamknij morde smieciu ***any |
|
![]() |
![]() |
#619 |
Użytkownik Forum
|
![]() dodaj ze odchodzisz z tego serva bo nie masz tu qmpli bo wszczyscy ktorzy cie lubili odwrocili sie od ciebie i jeszcze dlatego ze masz hunta u wielu osob xD
|
![]() |
![]() |
#620 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @Holu
double post poza tym jeśli masz się wyrażać jak szczeniak z ulicy to ja proszę cię nic nie pisz bo to 'dziecko' Fantom nie ważne od kogo jest starsze - co powinieneś wiedzieć wiek nie gra tu największej roli, nie aż tak dużej by innych wyzywać czy też może z tego względu, że już dawno do liceum nie chodzę mam mieć o nim identyczne zdanie jak i ty o innych i tak samo o tobie - bo nie widzę abyś był starszy, poziom posta wskazuje na okolice gimnazjum? @Markizek nie podjudzaj ludzi, nie podjudzaj d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. Ostatnio edytowany przez Taube - 15-03-2006 o 08:45. |
![]() |