![]() |
#422 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Sath Phora
Profesja: Druid
Gildia: Smookers
Świat: Honera
Poziom: 21
Poziom mag.: 24
|
![]() Raz na Aurerze miałem taką cudowną sytuację... w Tłusty Czwartek. Byłem sorcem i właśnie odziedziczyłem Wand of Plague... a na krasach to się z tym nie ruszę, c`nie?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Feb 23 2006, 12:46:07 CET Killed at Level 18 by Kartoflaniec Feb 23 2006, 07:58:20 CET Killed at Level 18 by Ice'Draz Feb 23 2006, 07:13:47 CET Killed at Level 19 by Squalliondark Feb 21 2006, 18:42:31 CET Killed at Level 18 by Scoocik Dałem itemki kumplowi i wonisłem się na Honerę. Tak, wiem, powinienem grać, nie poddawać się itd... i tak bym zrobił, serio. Gdyby nie argument ostatniego killa - "for fun" -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Guest
|
![]() Ja sobie w dp w carlin trzymalem rozne zeczy, natomiadt w dp w thais tylko "kosztownosci", czyli c armo i c helmet(na wyzszy lvl) jakie 15k w tym 10k z deserta(na potem) 3 bp gfb zrobione monotonnie przez siebie z4 bp blankow moze 2 bp mace i 1 bp swordow(przygotowanych na sell u Sama)... wylogowalem sie na 5 min(obiadek) a jak sie chcialem wlogowac to IP blocked...(Zaje**** siec) no to spokojnie wyczekalem i... pustka w dp w Thais... straty kolo ~50k. Ale nie lamie sie!! Wczesniej ta postacia(24lvl) zaliczylem 29 dedow i co? GRAM! chociaz bez kacy to z ambicjami wybralem sie na fibule na szybki exp i niezly loot... Przyczepili sie do mnie goscie ze im zaje***** loot baga i jasli im na dzis nie oddam k arma, jakas tam rod(26+ druid) albo 10k to mam deda i rookowanie... I co zrobilem w tej sytuacji? NIC! gram dalej
![]() |
![]() |
![]() |
#424 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#425 |
Guest
|
![]() Jezli nie wiezysz(mozesz nie wiezyc...) to ja na to nic nie poradze.Załamke mialem ale przez 1 dzien a teraz poprostu chcialem zeby ktos mnie pochwalil za wytrwalosc, albo "zbesztal" za glupie ciagniecie 1 postaci pomimo tylu niepowodzen.Tyle. Jesli ktos nie wiezy, trudno... Nikomu nie zycze takiej historii jak moja.
![]() |
![]() |
![]() |
#426 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jeśli o to chodziło to trzeba było tak odrazu.... <spoglada litościwie> Brawo za wytrwałość...jesteśmy z Ciebie dumni.
![]() |
![]() |
#427 |
Guest
|
![]() wierzyć bo wiara <zawstydzony> ale klapa....
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2006
Lokacja: a co cie to? ;]
Stan: Aktywny gracz
Imię: Osamura
Profesja: Knight
Świat: Vinera
Poziom: 10
Skille: 24/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Cwiczylem lvl doszedlem do 12 kupilem sobie scale armor dwarwen shield i inne cenne rzeczy poszedlem z jakas gosciówka "Master Blanka" i zabijalismy orci gdy nagle jakas inna gosciowka przyszla wiekszy lvl sorcerer i tarowala sie z Blanka i mowila ze albo cos ona jej da albo ja zgine :/ i oczywiscie ta druga mnie atakowala a Master Blanka zachwoala sie bardzo sprawiedliwie Wylogowała sie
![]() ![]() "...dzieki ci bardzo..." Ta druga zabila mnie i wzieła baga armor tarcze , a mi a ja zszedlem na 11 lvl :/ i na 1 poziom magiczny bylem na 2 ![]() Eh niechce mi sie grac :/ Erion wiesz moze co jest powodem takiego problemu -lacze sie z serwerem -wisuje haslo .kod i pisze mi ze error... niewiem co to jest HELP! ![]() Taki blad sie pokazuje : ![]() Widzisz? Prosze odpisz mi :/ niewiem co to jest a chce grac... prosze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Guest
|
![]() Mi się tak a sytuacja zdarzyła jakieś 50 min. temu a zaczęło się tak...
z rookgardu wyszedlem majac 850 gp , pokupowalem sobie rzeczy takie jak dwarven shield, iron helmet, scale armor, chain legs. Że jestem na nowym świecie to mnie drogo kosztowalo, zapłaciłem 600gp.Potem trenowalem i zbieralem kase , kupilem sobie spike sworda uradowany wyszedłem z miasta(thais) w moim najlepszym equipunku i obrałem kierunek na troll moutain. Po drodze zauważyłem jakiegos typka wydawal mi sie słaby ale nagle zacząl strzelać z hmm odbieral mi po 10-20 , dwa razy udalo mi sie rzucic exure, ale potem juz nie mialem many , uciekalem do miasta i krzyczalem help, niestety po chwili zaobaczyłem napis You are dead!!! Straciłem Spike sworda skille spadly mi o jeden i level mi spadł z 11 na 10. Skille i level można olać jakoś się nadrobi , ale straciłem moją broń na którą juz jakiś czas zbierałem... ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2006
Lokacja: Iłów
Imię: Rivels
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 15
Skille: 61
Poziom mag.: 10
|
![]() Ja nie grałem dlugo bo padlem kiedys Dawano na moim knighcie ejscze prezz jakiegos Ziomensa ktory zabral mnie na flower quest w ktorym trezba wpisac u krola Hello king
Quest ass flower i 1 hp i koles bije cie a t5y masz2 kwaity w lapie i wypade bp tarcza miecz w moim przypadku fs i guardian. albo expilem sobie w ancient temple i mialme 20hp na 12 lvl i jakis Maron Gryndiande mnie dorwal i zucil poson field i ded i p arm wypadl,Keidys mialem deda na orc berserku ale to stara histroria poszedlem za bratem drutemk w 10 zerkow nie zdazylem sie uhowac i ded naszczescie gs nie spadl a brat nie mial deda wogule. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Barad dur
Imię: Dark lord sauron
Profesja: Sorcerer
Gildia: Goblins of moria
Świat: Galana \m/
Poziom: <?>
|
![]() Po jakich akcjach odechciewa sie grac??? ogolnie na galanie odechciewa sie grac.... Expisz sobie w DC super exp 10 godzina 2 godziny przesiedziales super 2 lvl + zzara 20 zara desert i K***A ( !!!! jakis J***Y DESPERAT PO HACKU CIE ROZWALA I TAK JUZ OD TYGODNIA... co sie wezme ze expa to K***A JEGO MAC ded
Mar 24 2006, 19:12:38 CET Killed at Level 18 by Rostek-Horn Mar 25 2006, 18:26:27 CET Killed at Level 19 by Sylwek Dementor Mar 26 2006, 19:10:31 CET Killed at Level 18 by Zephiscer Mar 28 2006, 12:41:55 CET Killed at Level 19 by an orc berserker of Artushel N/C ... Poprzednia postac ban to odrazu PKuja qrw... ( ano fakt jeszcze warto wspomniec co stracilem no wiec... 3k, 2x plate armor, noble armor, dragon shield, 2 x steel helmet, i pare innych gowien... po takich akcjach zostaje tylko wlaczyc otsa pvp enf..)
Say it again, say it again (We won't die) Ostatnio edytowany przez rads0n - 28-03-2006 o 13:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Świat: Jamera
Poziom: 36
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja mialem taka akcje ze dlugoz kolegami skilowalem i doszedlem do skili 80/80 nio i zaczalem expic pozniej kolega mial problemy na banshee wiec ja biore gsa i jazda mu pomoc (pojedynczy resp pod thais) nio i ded
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: Bolesławiec
Imię: Arion Alliran
Gildia: Havocs
Świat: Samera
Poziom: 55
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
|
![]() Poszedlem se na Dragi bylo jakieś zwarcie i mi się monitor wyłączył
![]() Wlogowuje sie po 10 minutach i jestem w świątynce ![]() Wypadl crown armor i bp uhów nie chciało mi się grać 3 dni ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja mialem akcje na anciens scarabach... MIalem blokera na 60 lvl ktory akurat bloczyl 2 na raz ale nie mial exeta res i te 2 skubance postanowily sie na mnie przerzucic no to ja spokoj utani gran hur i uciekam a tu od drugiej stony nastepne 2 i w 2 sec poszlo 1k many i 350 hp a razem z nimi g arm i bohy bo bloker tez musial uciekac... nie gralem tydzien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja mialem tak:bylem na rooku i mialem prawie 8lvl wiec poszlem na p spidery z kolega z tibi kolo ork fortress. Poszlismy na sam dol byl tam rot wiec go zabilismy. Wracalismy juz prawie padnieci a tu z 10 p spiderow na nas. I ten koles uciekl a ja padlem. Stracilem bp z 582gp lina i lopata i foodem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Niezla sztuczka, ale chyba powinienes wiedziec co to znaczy "ass"? Mnie kiedys probowal koles nabrac na "fag flower quest", dlugo nie wiedzialem co to znaczy, sprawdzilem w slowniku i okazalo sie ze "pedał" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 03 2006
Imię: Avon The Holly Warrior
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fire Angels
Świat: Galana
Poziom: 38
Skille: 81
Poziom mag.: 14
|
![]() Hack 2 parki boh 2 c-arm, 2 c-legs, 2 vamp shield, d-lance, gs, 2 rh, 2 p amu i ozdobki na ponad 80k, jakies 10k w kasie i jescze pare wandow prawie wszystko po dwa bo z 2 postaci w domku rzeczy mialem ;/ w sumie 460k i skończyło sie tak że gram na nowym serwie ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2006
|
![]() Ja na wojnie wbilem rs
![]() ![]() •~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~^^Remember, it's only a game^^•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() dobra raz bylem na amazonach walilem jedno valkyrie no wiecie 9 lvl i valkyrie mnie do zoltego nawalila. potem jak zszedlem tam stal jakis gosciu ja mialem zolte a on zielone i zaczol mnie walic. ja niemialem many i nie moglem walic exury jak bieglem to po chwili mialem red hp chociarz walil z snakebite roda no i mnie zalatwil i ku**a zabral roda
![]() ![]() ![]() Edit: hehe, ale to wyglada, niezla roznice widze pomiedzy mna sprzed 1,5 roku a teraz (fajne orty walilem ![]() Ostatnio edytowany przez Zamne - 02-05-2008 o 09:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |