![]() |
#1161 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Stan: Niegrający
Imię: Yugekomi
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 83
Skille: 89/54^^
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#1162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ostatno na galanie cos dziwnego sie dzieje. 5-6 osob ktore walczyly przeciwko Patsom jest teraz w ich akademii. Corlic i Yugekomi ktorzy zostali zdradzeni przez Icarusa teraz dołaczyli do jego gildii.
#1163 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Róbcie jak chcecie, wasz wybór
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny gracz
|
![]() May 09 2006, 21:05:06 CET Killed at Level 171 by a demon
Konda ulegl demonowi -,- a odawna nikt go nie zabil |
![]() |
![]() |
#1166 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Poziom: 1+
|
![]() Cytuj:
Piszcie co chcecie ale ja nic do Kondy nie mam , tylko dzieki niemu nie ma gorszej sytuacji na Galanie. Wyobrazacie co by sie dziala gdyby Konda znikl nagle z serva to co by sie porobilo? Do wladzy by doszli Kekz , Kardear , Sir imp i by bylo gorzej niz jest teraz , o wiele gorzej , wtedy byscie dopiero narzekali btw.wlasnie, szykuje sie jakas wojna czy cus? uchyli ktos rabek tajemnicy? ;> |
|
![]() |
![]() |
#1167 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
;p;p Ostatnio edytowany przez Miltoner - 09-05-2006 o 23:21. |
|
![]() |
![]() |
#1168 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1169 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() Cytuj:
konda nie jest jakms duzym pa, chociarz mu sie zdarza, hydry itp. jego duza wada jest to ze w ogole go nie obchodzi co robi jego gildia. tak czy siak, bedzie wojna, a po niej nastpne itp itd ![]() ![]()
![]() |
#1170 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() ehh galana jest serwerem jak każdy inny czyli są rządzący i ci którzy nie zgadzają się z ich rządami
![]() |
![]() |
![]() |
#1172 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
Ten pan u góry dobrze mówi bo zamiast rzucac sie na nich ciągle dlaczego ich nie przewyzszycie w lvl wtedy nie będą mieli takiego pola manewru.Więc zastanówcie sie i zróbcie PG i może wtedy planujcie jakieś wojny i zarabiajcie kase.... |
|
![]() |
![]() |
#1173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Navoxiv
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() Konda padl na demon helmet quescie
![]() Co do wojny jak bylem tak bede neutral,bo na wojnie sie zawsze traci....Jesli przylacze sie do Kondy to on zgarnie cale paymenty a ja gowno z tego bede mial.... a jak przylacze sie do 2 strony to przegram wojne .... a nawet jesli wygram to Maffers nigdy nie zaplaca, i jeszcze beda Pkowac poki sie da bo im zgrania nie brakuje i zanimie zbierze ekipa zeby odeprzec atak to oni zdaza sie wylogowac.... |
![]() |
![]() |
#1174 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1175 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Początkujący
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
|
![]() Cytuj:
ale wojtix (jak grał jeszcze pierwszy owner) i zarize (kiedy jeszcze grał na galanie) mogli by być teraz na 100+ lvl a konda im w tyłek też właził bo chciał anni zrobić.... ale jako tako to do kondy nic nie mam bo kto wie co by sie działo jakby kardear czy keekz mieli najwyższy lvl a co do wojen to myśle że te wszystkie "zrywy niepodległościowe" nie mają sensu... |
|
![]() |
![]() |
#1176 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2006
Lokacja: Iłów
Imię: Rivels
Poziom: 15
Skille: 61
Poziom mag.: 10
|
![]() Może to nie jest do wojny na galanie ,ale jednak
![]() zacznijmy od tego ,że keekz i jego kumple joe'lorenzo i kilka innych gostkow nie pamietam ,który ale ktoryz z lorenzow stał po wyjsciu z deserta i ubijał ludzi dwoama fire devilami.A po 2 MAgin neonq ubila mnie kiedy czekalem na kolesia który ukradł mi lootbaga mial miec hunta ale przyszla i mnie za nic ubiła za nic nie miałem skulla. Widac ze polak a jak sie zapytałem czemu ubila To on a na to Bo jestem z Pa a wczesniej cos sellnela Kondzie nie wiem co ale To ic nie zmeinia jednym słowem Wojna jest suxx teraz mam bana przez kurwa HAckera ![]() |
![]() |
![]() |
#1177 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Cuż yuge mogę ci poradzić. Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie więc spróbuj pożyczyć chociaż ze 100-150k wtedy może na te 100 150k dadzą ci pograć aż im resztę oddasz. Wiem że to wszystko jest do bani i wogóle ale prubójąc walczyć tylko pogorszasz swoją sytuację. Wiesz że Icarus jest spalony i to po obu stronach konfliktu jak jest z corlicem nie wiem ale to jest jak walenie głową w mur niby można niby się wyżyjesz ale tylko sobie guza nabijesz a mur nadal będzie stał. Wyjścia są dwa jak na razie albo zmieniasz serwa albo zostajesz i kombinujesz jak się spłacić. Trzecia opcja to przyłączyć się do "opozycji" poczekać trochę (do następnej wojny) i walcz (tak na 95% skończy się to porażką + może parę dedów). Nie mam nic przeciwko wojnie, za patsami też nie przepadam nie nawidzę dupowlazów ale rzeczywistość jest jaka jest i albo płyniesz z prądem albo toniesz próbując płynąć pod prąd.
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez jastr - 10-05-2006 o 22:51. |
|
![]() |
![]() |
#1178 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Początkujący
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1179 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
prawda jest taka ze chlopaki wciskaja wszystkim potenncjalnym lvlowm 60+ ze maja hunta od Right~ i zeby przylaczyc sie do nich bo niedlugo bedzie wojna. jak widac sie zaczela. Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#1180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() no coz.. niektorzy pisza jakby patsy byly niesmiertelni... a to nie prawa, kazdy ejst do pokonania. ale trzeba namyslu i taktyki a nie "hurra wojna, doalcze
![]() te wojny wygladaaj tak ze pare osob pada i po wojnie, to co to w sumei za wojna? zero woli walki itp... patsy sa do pokonania tylko z glowa. oni to widza, prawda szkodi? i w tym rzecz, liczy sie zgranie, zaufanie, lojalnosc, a te wojenne gildie to zbiorowisko losowych ludzi, bardzo czesto retired... w sumie za wladzy icarusa i CO raczej lepiej nie bedzie, szkoda ze konda nie ma zamiaru ani ochoty kontrolowac tego co robi jego gildia, bo gdyby sie tego podjal, ich ilosc potencjalnych wrogow bardzo by padla. a jak konad nie ma czasu, ktos inny moglby sie tego podjac, tyle ze zawsze konczylo sie na obietnicach tylko, nawet jak probowali. juz w ostaniej wojnie patsi desperacko szukali posilkow, ale tak jak myslalem, okazalo sie to nei potrzebne, bo mimo duzej przewagi strona przeciwna nie potrafila tego wykorzystac do konca, bo fakt faktem pare bitew wygralicie ![]() poza tym pamietajcie o jednym! nie wierzcie we wszystko co wam mowia i co widzicie! zwlaszcza odnosnie patsow i ich ewentualnych sil w wojnie ![]() EDIT up@ szkodi ma racje konda od bardzo dawna ma teama na anni ustalonego, a to ze z oenem to w sumie bylo "od zawsze". z tym febbem mam troche inne wyjasnienie, ale nie chce go tutaj podawac, oczywiscie po czesci masz racje, bo fakt faktem konda mocno sie wkurzyl bo stracil 200k od Navoxiva ktory wprost powiedzial ze nie idzie na demon helma poniewaz padl przez maffersow. konde bardzo to rozwcieczylo, moze on nie lubi takiego PK rzeczywiscie, ale wyraznie pokazal ze nie potrafi albo nie chce tego w zaden sposob kontrolowac. konda nie raz pokazal ze jest pazerny a 200 piechota nie chodzi, tyle ze co to zmeinia? jakby ktos bil febba to i tak mu przyjda pomoc i tak, nazwa gildii nad imieniem tego nei zmieni. post ciut chaotyczny ala co tam ![]()
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. Ostatnio edytowany przez pawlon - 11-05-2006 o 02:43. |
![]() |