|
|||||||
| Notki |
| Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
|
No i znowu mamy wojne na berylii,tym razem gildia Hatebreed pod idiotycznym powodem wypowiedziała wojne B&W( chodziło o kradzież loota przez lidera B&W-Vatariela koledze członka Hatebreed Excailowi,dobrze znanemu na servie,kolega miał lvl 17 i loota na 50k-skąd?? nie wiadomo
) widac ze Excail po wojnie pozbywa się Polaków którzy juz nie są mu potrzebni.Kibicuję B&W może nareszcie bEdzie spokój,bo Hatebreed zaczęło pa ostatnio-szczególnie Sadice( ostatnio nawet próbował mnie ubic ale mu nie wyszło ) czekamy na pierwsze fragi
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
|
Excailowi odpi.erdala juz
Czuje że zbliża się jego koniec na Berylii ![]() Hail B&W |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
|
Ja tam bardziej i tak nie lubię Luminarium, ale fakt , Excail potraktował Polaków jako narzedzie do walki z KH, demonstruje teraz swoją siłe wraz z kolegami. Hatebreed znają sie dobrze z rl, dlatego ich walka z B&W nie jest z góry przesądzona. Wczoraj na ankh sie bawili w bicie ludzi dla przyjemności (chyba ze Rizzlaa i Sneak Vito som hunted od nich). Czy na beryli kiedykolwiek zapanuj pokój? :>. Ciekawy jestem jak na to wszystko zareaguje KH
, bo Luminarium zapene oleje sprawe.Czekamy na fragi ![]()
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
Nie ma żadnej wojny to był test o który poprosili liderzy Black and White, aby sprawdzic lojalność swoich członków. Okazało sie, że pierwszą osobą która uciekła była Byna
Narazie sie nie zapowiada na żadna wojne chociarz kto wie...Signed Bobster
|
|
|
#5 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Profesja: Paladin
|
Cytuj:
coż, osobiście miałem nadzieje że sie borutka zacznie jak czytałem posty ludzi z forumna tibia.com... troche szkoda że nie będzie wojny eh ja tęsknie za starymi dobrymi czasami del'toro ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
O jaaa
ale jokea walneli
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
|
Taa niezły pomysł z tym testem,widac kto był lojalny,ale w sumie Byna po hacku i bez motywacji nie miałaby czego szukać na wojnie
Gz pomysłu Vatarielowi i Excailowi ale wojna i tak w końcu bedzie na pewno Pozdro Gemaro ![]()
|
|
|
#9 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Jak sam widzisz raczej nie ![]()
|
|
|
|
#10 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
|
hahah, ale im się udał dowcip --.-- Byna jako pierwszy się zesrał i odrazu wyszedł z B&W, co za ciota.
|
|
|
|
#12 |
|
Zbanowany
Lokacja: Kraków
|
Igrexu gdzie ty grasz teraz? idziemy na nowy serwer ? xD
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
|
Byna także znana jako Anurchy na Galanie, zawsze uciekała od wojen. Więc dla mnie to nic nowego, na Galanie za nie wierność też oberwała.
![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
Cytuj:
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
|
No dobra Byna jak Byna uciekła. Ale co powiecie o odejsciu Ango von Valour'a.....
Uciekł kto wie może nawet szybciej od Byny xd
|
|
|
#17 | ||
|
Zbanowany
|
Cytuj:
A na new mozemy isc... po to pajacca kupilem ;d Teraz tylko czekac... ale znajac zycie wyjda 2 new... za teste i testere ;D więc jestem dobrej myśli ![]() Cytuj:
|
||
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
jak cos msg na gg.. ;]] |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Lokacja: Dark Side
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
Widac ze Byna ma dosc duzo tendencje do uciekania
![]() BTW. ja tez na new serva chce isc, jak by co to pisac 8527038 chetnie sie do was dolacze... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
Fak! Znowu bedzie "Telupejek is PA!": (