|
|
#221 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warschau
|
|
|
|
|
|
|
|
#223 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
Sory ze przeszkadzam ale... patrzcie
MOJ PIEKNY RYSUNECZEK!! a teraz looknijcie tu PLAGIAT IDIOTY (chodzi o Shadowa PLAGIAT!! )PROSZE O ZROBIENIE COS Z TYM BO SIE WKURZYLEM!! |
|
|
|
|
#224 | |||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
Cytuj:
I na przyszlosc, podawaj linki do postow, a nie do stron. Twojego 'shadowa' sie troche oszukalem, bo myslelem ze znajde po grafice: Cytuj:
Wybacz za ostra szczerosc, ale to forma Twojego posta mnie do niej zmusila. (mowie o tym: Cytuj:
@9-NINE: Nie chce sie wyzywac, ale krytyka bedzie. Grafika ogolem wporzadku, moze nie rewelacja, ale pobaw sie jeszcze w cieniowanie i bedzie dobrze. Rozkladajace sie cialo swietne ![]() Loot: Zmien czestotliwosc wypadania strange talizmana, bo to dziwnie wyglada, i black pearl'a na rzadko albo bardzon rzadko, bo jakby wypadaly np. z co trzeciego, to by sie mozna bylo niezle oblowic. Ostatnio edytowany przez styku - 04-06-2006 o 19:10. |
|||
|
|
|
|
#225 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warschau
|
Dzieki za pomoc grafika probna, jeszcze poprawie. Z lootem mi cos wlasnie nie pasowalo.
A no i fajny Fear- jak sadze. |
|
|
|
|
#226 |
|
Użytkownik forum
|
Mam szablon grafik, animację, udało mi się zrobić ładne (według mnie xD) zdjęcie taktyki...
Zapraszam! -> http://forum.tibia.pl/showthread.php...747#post827747 Będę naprawdę wdzięczna za komentarze. Chce poprawić istniejące błędy ![]() @tomash To jest po prostu ta sama nazwa. Nie unoś się ;p |
|
|
|
|
#227 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Siemce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gorn Deathblade
Profesja: Knight
Poziom: 47
Skille: 73/73
Poziom mag.: 5
|
Haha.. dziś ostatnie poprawki w paincie i jak dobrze pójdzie to jutro dam mojego berka (patrz 14 strona), chociaż nie wiem czy nie zemdleje bo już widze kwadraciki (o tym jak robie w przybliżeniu
).(Jak ja mogłem napisac poprafki) Ostatnio edytowany przez Gorn Valorian - 04-06-2006 o 20:24. |
|
|
|
|
#228 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fenrir Alasthor
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Satanica Pandemonium
Świat: Guardia
Poziom: 47
Skille: 79/60
Poziom mag.: 16
|
Nusumu, twoja driada jest jak na razie jedna z lepszych prac - grafika calkiem nieglupia, czyma klimat tibii i opis dobry. Jak na razie wiekszosc prac ma albo dobra grafike, albo dobry opis, trudno spotkac cos ze wszystkim na plus. Jak na razie jestes IMO jednym z faworytów. Poza tym podobaja mi sie Fear - opis dobry, ale troche za bardzo pogmatwany i bezsensu by bylo jakby mialo za kazdym razem wczytywac z bazy danych cos, wiesz jakie lagi bym przy tym mial... xD Baby Dragon ten pierwszy - grafika bardzo ladna (jak sam to robiles to gz), ale opis i loot taki sam u smoka :/ Lucyfer tez calkiem niezly, wszystko ok i nawet opis ladny, tylko do klimatu tibii to za bardzo nie pasuje. Fajny jeszcze byl ten nosorożcopodobny stwór (Rhinoceros?), ale watpie, zeby grafika byla oryginalna a screen do taktyki to z otsu jest
I niezle jeszcze na jednej z peirwszych stron, Armored Oghcośtam, grafika fajna I flegma tez fajna xD Ale mięsa z tej flegmy to ja bym nie zjadł ![]() |
|
|
|
|
#229 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
|
LUDZIE PLAGIAT!!!
Niejaki "Danioss" skopiował mój pomysł! Odpowiedź w zgłoszeniach nr. 162. i moja nr. chyba 17. Jak coś to nieche, żebyście go zbanowali, ale może odpalicie jakąś koszulke za podsunięcie mu pomysłu? |
|
|
|
|
#230 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Świat: Premia
|
@up
Ekhm, gdzie Ty tam widzisz plagiat? Po 1. wszystko jest inaczej (poza może ogólnym pomysłem, ale to w żadnym wypadku nie plagiat), po 2. jego praca jest zdecydowanie bardziej rozbudowana. ![]() Btw, co z moim Illithidkiem, bo jakoś wszyscy piszą tylko o plagiatach, a komentarzy nie ma. ![]() http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=234 Edit: Apropo głupich zgłoszeń, nr. 269 - kolejny pokolorowany troll. ![]() @down Julius fajny, tylko mnie jakoś nie pasuje, że jest wzorowany na outficie tibijskim... ![]() @3x down (Nusumu Chi) Thx, robione w NeoPaincie. Ostatnio edytowany przez fAYL - 04-06-2006 o 22:09. |
|
|
|
|
#231 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Chwilowo brak
Profesja: Paladin
Skille: -/-
|
Prosiłbym o skomentowanie mojej pracy:
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=235 Opis może trochę banalny, ale wyjęty z mojej historii . Nie będę jej tu wklejał, bo trochę przydługa, więc daję w załączniku. Jak usłyszę jakieś przychylne głosy na ten temat, to może nawet założe jakiś nowy temat i tam wkleję moją całą historię.Niecierpliwie czekam na comment... ______ @up: No toż napisałem że to był zwykły czarodziej... to uznałem, że się nie zmutuje do jakiegoś niewiadomoczego. Ostatnio edytowany przez Wladca_zla - 04-06-2006 o 21:46. |
|
|
|
|
#232 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: ►Aktywacja◄ Teleportacja to miodzio akcja grunt to git lokalizacja.
Świat: Arcania
|
Szablon grafik wygląda jakby przedstawiał człowieka który jest przywiązany do książek aż do śmierci.
![]() (A nawet po hehe). Dodaj jeszcze jakieś elementy bo sam ściemniony facc outfit + książka i sword mogą doprowadzić do kasacji twojego zgłoszenia. Ostatnio edytowany przez Bodziu - 04-06-2006 o 21:55. |
|
|
|
|
#233 |
|
Użytkownik forum
|
@ Wladca_Zla
Z grafiką się nie postarałeś. To outfit z książką i mieczem... Podoba mi się, ale nie wiadomo czy to się zalicza "do dużej przeróbki". Nie wiem co zrobią moderatorzy. Ogólnie sam pomysł z takim potworem mi się podoba. Nie widać zdjęcia taktyki. @fAYL GRafika ładna (ty też robiłeś na paincie? ) Szczególnie podoba mi się przedstawienie Illithid'a martwego. Ładna czaszka! Pomysł z tym potworem równiez mi się podoba. Rozbudowane jest to, co trzeba.Wszyscy chcą, by ich prace komentowano, a mało kto komentuje XD Ja chyba nie mam zbytniego talentu do komentarzy... PS: Fenrir, dzięki Podwyższyłeś mi samooceonę xD |
|
|
|
|
#234 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Chwilowo brak
Skille: -/-
|
No toście mnie dobili tymi komentarzami...
Ja tu robię potwora powstałego z czarodzieja, a wy mi zarzucacie, że zbyt podobny do zwykłego outfitta... No dobra, regulamin po waszej stronie, ale co ja mam? trzecią rękę mu dorysować? Czy obłok pary z nosa? Pomyślę jeszcze ale wydaje mi się, że niewiele da się tu dodać. A co wy na to: ![]() albo to (zart ;p ): ![]() @down: grafika moim zdaniem troszkę do podrasowania, ale pomysł fajny (podoba mi się zwłaszcza nawiązanie do Ferumbrasa) Ostatnio edytowany przez Wladca_zla - 04-06-2006 o 22:26. |
|
|
|
|
#235 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Wrocław
|
Co sądzicie o moim cudeńku?
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php...d=1#post831165 Jak nie wygram, to prześle szanownemu Jury wąglika w kopercie Niech wygra najlepszy! ...Hurra! WYGRALEM!!11 ![]()
|
|
|
#236 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Gildia: Insomnia Hood
Świat: Pythera Forever
Poziom: 46
Skille: 80/56
Poziom mag.: 17
|
@El Papier
co do grafiki Twój "Dark Mage" wyglada jakby mial troche bardziej taka ludowa suknie [szerokom przy dole], i gora takajakby wąska do tego się wydaje, jeśli zrobiłbyś troszke węższy dół to by lepiej wyglądało (ale to tylko moja opinia), opis też całkiem dobry .tak apropos to ktoś mógłby mi powiedzieć coś o moim stworze? http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=198
|
|
#237 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Rookstayer
Imię: Shinigami representative
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Du Hast
Świat: Keltera
Poziom: 15
Skille: 18/22
|
Nusumu Chii,podoba mi się ta twoja driada.Przede wszystkim zrobiona całkowicie bez zastosowania grafik z tibii,anie nie jest to plagiat
Dzięki za pochwalenie mojej animacji teraz dodałem szablon i resztę,zostało tylko zdjęcie taktyki,ale to banał![]() |
|
|
|
|
#238 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
|
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=79335&page=4
Nowa wersja Armored Oghbrought'a ! Plx O ocenke :<<<< El Papier : Ladne, ale jakos takiego starego monka mi to przypomina ![]() ...:::Skowron:::...: Nie podoba mi sie polaczenie necros'a i banshee...za malo wlasnej pracy . |
|
|
|
|
#239 |
|
Użytkownik forum
|
@Wladca_zla
Trzeba było nie korzystać z outfita Ja sama na przykład rysowałam. Nie wyszło tak ładnie jak w grze, ale jak na moje zdolności to ładnie (zobacz, link na poprzedniej stronie) <to jest 'mała' aluzja : może jeszcze ktoś skomentuje?> xD@...:::Skowron:::... To niezbyt mi się podoba. Grafika również wygląda jak z outfita, mało opisu, taktyki. Kolejny stwór hiper-super mocny. (dlaczego większośc takie robi...?) Sam chciałeś komenbtarz xD Mówię to, co o nim myślę. EDIT: Sephirus, dzięki ![]() @Avager Grafika prześliczna. Gratuluję talentu! ![]() Co do opisów i taktyki - dobrze, że są rozbudowane, ale sprawdź w nich błędy - widziałam jakieś. np.ziemii Ostatnio edytowany przez Nusumu Chi - 04-06-2006 o 23:06. |
|
|
|
|
#240 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Mielec
Imię: Klasyczny Deliryk
Gildia: Lords of Chivalry
Świat: Astera
Poziom: 24
Skille: 60/42
Poziom mag.: 10
|
Któro z tych grafik bardziej sie wam podoba?
1. ![]() 2. ![]() |
|
|