|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
|
36 ( za 10k 37 ) elder z 49 magikciem poszedl na GSy..
postanowilem dla odpoczynku od rotków na Gsy pójsc.... wzielem 2 bp sd i zawedrowalem na POH jak zwykle 000 lotu ![]() SSy zrobilem w momentach kiey wchodzily najgorsze hity sorki ..=// ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
|
nom hity jak na ten lv niezbyt ciekawe
![]() a ogolny loot jaki??ile gp??;p ile tych gsow ubiles i ile tam byles ![]() niezbytt chyba dobry sprzet jak na ten lv to twoj normalny czy taki jak bys padl ;p?? sorx za tyle pytan i gratz ![]()
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
lootu 300 gp bylem jakies 15 minut ubilem 10 gsów .. eq mam taki bo dedlem ostatnio i placilem okup za kolegów.. =((
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2003
Imię: Magnifikus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Falling Star
Świat: Danubia
Poziom: 90
Poziom mag.: 63
|
czemu sdkujesz gsy? ;p nie lepiej hmmy uzywac?
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytuj:
masz racje @Eustahy ile ci idzie sd na jednego gs'a?? 3-5??Już lepiej z hmm |
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Olecko
|
Popieram was i nie wiem czemu walil z sd...Szkoda takich drogich runek...Mogles przynajmniej walic z explo...Ale najlepiej gdybys walil z hmm.
![]()
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2004
|
to jeszcze nic, wczoraj widzialem na pohu 28 sorca który strzelal w gsa z gfb i sie zastanawial czemu hity nie leca -.- szybko sie zmyl a ja mialem wolny poh i ful resp xD
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
Bylem z SDkami bo mi sie nudzilo na Rotkach... ( 4 sd na GSa =(( ) dzisiaj bylem z Hmm'ami ale SSów nie robilem troszke lagowalo i niemialem czasu... a pozatym Tibia wolna kraina
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2004
Lokacja: Dębica
|
no gratz
magic wall rox widze ze ladnie sobie pojechales gsy sdkami. co do broi to polecam sd jezeli nie wie sie gdzie sa spawny gsow itd na POHu bo hmmami mozna strzelac do jednego a ginac od drugiego ![]()
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
|
co do SD to jush mowilem ze mi sie nudzilo... dzisiaj bylem z Hmmki na 2x GS spawnie i bylo spoko gdyby nie lagi musialem zwiewac ale 2 dni temu z hmmki szlo jak po masel
|
|
|
|