|
|||||||
| Notki |
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: Piła
|
Nie na 8 lvlu
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2004
|
a czemu nie od 8 lvl??
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: Wicheer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Green League
Świat: Furora
Poziom: 85
Skille: 89/87
Poziom mag.: 6
|
Na Edron sa trolle(niewiem dokladnie gdzie, ale wiem ze gdzies kolo miasta), roty na poludniu miasta oraz skeletony na polnoc od miasta (w takiej gorze jakgdyby
) sa tez misie i wilki (tez na polnoc od miasta) ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Buuuuu
|
Cytuj:
Idziesz na poludnie od depo, wchodzisz w dol po drabince, pozniej w kanal, tunelem kawalek w dol, pozniej w gore i wychodzisz na powierzchnie: Na polnocy jaskinie troli, na poludniu goblinow... ostroznie bo tu i tu moze byc 10+ naraz (gobliny w takiej ilosci sa niebezpieczne).
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
|
hmm.... gobliny w 10+ sa niebezpieczne skad to znam może przez to że zginołem od 20+goblinow i 10+wilków to było nie na Edron ale w dziurze koło Carlin gdzie są gobliny (miałem 10lev)
|
|
|
#7 | |
|
Buuuuu
|
Cytuj:
![]() W sumie jest 10-15, a max na 1 poziomie moze z 5-6.
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Lokacja: Dębica
|
Ale ogólnie rzecz biorąc Edron jest wyspą dla wyzszych leveli tak od 20 wzywz bo sa tam m.in. Hero ktore spotkalem ostatnio (bylem na wycieczce) i ledwo co ocalalem... Co jeszcze? No w sumie można expic tak jak mowiliscie na wilkach czy na trollach, ale niechcący możecie zlurowac cos wiekszego i "to cos" was zabije. Tam expia sami masterzy na hlvlach jak widze....
|
|
|
#9 |
|
Buuuuu
|
re: Up
A byles ty wogole na Edron? Zeby zobaczyc Hero trzeba sie przebic: 5 hunterow + troche Wild wariorow Masy DS Kilka Monkow Spawn 3 smokow Po tym wszystkim sam hero to pestka. Na Edron sa dla low lvl: - Trole - kto byl to juz nigdy nie powie ze kolo Ab jest duzo troli. - Gobliny - W calej Tibia nie ma nawet 1/3 tylu goblinow co w jaskiniach na Edron - Rotwormy - tutaj Darashia przebija Edron, ale i tak lepsze jaskinie niz gdzie kolwiek na Main. Do zadnej z tych jaskini nie mozna nic zlurowac. Do tego bardziej na podludnie od miasta sa orki... na samej powierzchni jest ogrom orkow do wariorow wlacznie. W podziemiach przechodzac tylko na 3 poziom zdobywalem 5-7k na poziomach 1-2 po drodze. Tutaj jednak ryzyko jest troche wieksze bo nie znajac terenu mozna sie nadziac na zerka lub szamana (albo grupke tych panow).
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2003
|
@Gremlin: Do tego jeszcze pare priestess
![]() @Ontopic: No jeszcze mozna od biedy na ghoulach probowac... jezeli 8 lvl jest szybszy ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
Zapomnieliście o najważniejszym - Cyclopolis. To jest poprostu raj dla Knighta, no może nie na 8 lvl ale tak kolo 35lvl.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik forum
|
a ja mam ogromna prosbe.... czy jktos moglby dac mapke z orientacjynymi miejscami wystepowanie tych potworow????(trolle i roty) z gory wielkie thx
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
nooo... dajcie jakas mapke co jest zbyt leniwi ??
plz wlasnie czytam ten temat a niedawno zalozylem swoj o nazwie "Roty" . Szukam rotow ale moga byc wszytskie potworki ktore sorc moze bic wrecz. Mam narazie 100% sily czarow wiec nie ruszam innych potworkow. Plx plx plx plx plx ![]()
|
|
|
#14 |
|
Buuuuu
|
re: Mapka do low lvl potworkow
A jak by tak przeczytac co napisalem? Prosto na poludnie od depo po drabince w dol i dalej juz nie mozna zabladzic. Roty sa na poludniu miasta kolo pol zboza pod ziemia. re: Raul I kogo (cenzura) obchodzi w tym temacie Cyclopolis? Temat jest z latwym pytaniem: Gdzie expic na Edron na 8 lvl, a nie co jest na Edron do expienia.
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik forum
|
dzieki wielkie wszystkim ktorzy mi pomogli
dzieki temu zdobylem juz 12 lvl teraz musze sie wybrac na roty na darashioe.... czy poradze sobie sorkiem na 12 lvl ze scale armor brass legs legion helmet dwarven shield barbarian axe/double axe i zwykle buty skille 18/20 |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2004
|
Ja tam na 8 lvl (z niezly sprzetem
) o drazu na roty i w 4 dni 20 lvl ![]() Z tego 8 k w kasie i wieeeeeeeelki loot poszedlem na deserte i elite ![]() Sir Simak |
|
|
|