|
|
#81 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
Cytuj:
fajnie sie czyta to co mi wytykasz biorac pod uwage ze przy twoim nicku tutaj widnieje postac z amery <lol> nie wiem czy neutralni nic nie robia, i watpie zebys ty tez mial o tym jakiekolwiek pojecie. jakbys czytal forum galany, o ile znasz angielski, to bys np wiedzial ze ostanio i caigle irlo, thum thum i ktos tam jeszcze ma hunta od 2 neutralnych gildii. i jakos chlopaki sie nie cackaja, 2 z 3 huntowanych juz padlo mimo ze kampili w dp ile sie dalo i sa retired. tylko widzisz oni tracili swoj czas zeby ich szukac, ganiac, atakowac nawet jak byli 3 ekrany od dp. jakos nie widze takiej aktywnosci w tej wojnie ![]() PS: krowy rycza a nie gadaja chociarz moze ty z nimi rozmawiasz ![]() PS2: mamy na galanie kolejne levele 100: Zimpixa second Szakal edek Grudging Sir zemus
|
|
|
|
|
#82 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
|
Gz za kolejne 100! swoją drogą ja jescze nie zaznałem czegoś złego ze strony dominium a juz napewno nie od kondy. Największymi cwaniakami w dominion sa polacy i tyle.
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Carlin
Świat: Harmonia
Poziom: 129
Skille: +94/+94
Poziom mag.: 7
|
Cytuj:
Śmieszny jesteś mówiąc że irlo, thum thum itd. maja hunta od neutralnych gildii.... Z tego co pamiętam to dzięki van hells~~ udało sie ostatnio go ujebać. Ale gdybyś nie gadał tyle tylko stał tam i pomagał jak ja to byś o tym napewno wiedział kto pomógł nabic mu pz locka na Tharrinie. Poza tym Irlo, Thum Thum, Kelika Wanos to była od zawsze spólka do PA i nawet w wojnach było widać jak pomagaja HWL za co niektórzy z nich padali. Co do forum Galany to czytam je od ponad półtora roku i plotki i śmieszne teksty jakie tu puszczacie to taka szara eminencja tego co sie dzieje. Ale jakoś nadal nie widziałem Twojego nicka........ a przydałby się P.S Co do krowy to było porównanie Ciebie a nie lekcja biologii. ![]() |
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
#85 | ||
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2006
|
Cytuj:
Cytuj:
...tylko, że ta sztuczka na niego nie działa, a Ty wyglądasz w conajwyżej żałośnie. Ostatnio edytowany przez Drakeel - 27-06-2006 o 20:20. |
||
|
|
|
|
#86 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]() PS: podobno dzis wybiera sie team na anni~ Korzen_82@ nicka nie zobaczysz, a co do akcji z tharrinem i irlo to mnie rozbawil twoj reply niektorzy z tego forum beda wiedziec dlaczego ![]() pozdro ;D z ostaniej chwili: sir imp: Jun 27 2006, 15:56:32 CET Killed at Level 104 by Sir Zemus Huckle'berryfin: Jun 27 2006, 15:57:21 CET Killed at Level 62 by Konda and by Lovize
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. Ostatnio edytowany przez pawlon - 27-06-2006 o 16:52. |
|
|
|
|
|
#87 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
||
|
|
|
|
#88 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]()
|
|
|
#89 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Łdz
Stan: Niegrający
Imię: Dead Cerber
|
No i tak anni zrobiony
.Padł Hetnanoz :/// |
|
|
|
|
#90 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
|
Gratz dla Jeffrey, Rumcio i Zemus .Przybyło na Galnaie pare SOV.
Ostatnio edytowany przez Mlecziii - 28-06-2006 o 13:46. |
|
|
|
|
#91 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2006
|
Tharrin moglby wreszcie isc na ani. Chlopak ma 119lvl i sie boi
![]() |
|
|
|
|
#92 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Poziom: 1+
|
Padl tez Gugubo (77 ek)
Jun 27 2006, 20:34:16 CET Killed at Level 77 by Dzumior Dela'Vega Gratz Dzumior, jak go zabiles? solo style? ![]() Widac ze Dominion bierze sie do roboty , dzis juz 3 z hwl ubili , oby tak dalej , tak trzymac i wiecej nie padac ![]() |
|
|
|
|
#93 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
|
E co wy tego biednego pawlona tak się czepneliście
Jeśli gra na galanie( a napewno tak jest ) i jest neutral to chwała mu za to bo to jedyna rozsądna decyzja. Czytaliście topiki Galany?? Wojen "o wolność" było tyle, że chyba nawet Polska powstań miała mniej niż Galana i to w ostatnim półroczu Przykład osób biorących udział w war i przez to tylko płacących paymenty albo stali w pz jest wiele a żadne z powstań nie dało i zapewne (dopuki Konda gra) nie da oczekiwanego rezultatu. Co do obecej sytuacji to w pojedynke nie wiele zdziałasz więc tu się liczy team (zresztą jak w każdej war) więc nie miej pretensji do jednej osoby że nic nie robi (tym bardziej że nie wiesz kim ta osoba jest i czy coś robi ) Po prostu to wszystko zaczyna być śmieszne. Od dawna jest wiadome że największe nOOby grające w Tibie to Polacy (jest na tym forum wiele topiców temu tematowi poświęconych i odsyłam do nich żeby nie zaśmiecać tego) więc wiadomo, że i w Dominium największe nOOby są narodowości polskiej. Gratz ekipie Anni Kto wie co wybrali? |
|
|
|
|
#94 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 81
Skille: 89
|
Wszyscy trzej wzieli magic swordy
Hetnanoz mial jakiegos szalonego demona caly czas dostawal geb Jak patrzylem to i tak dlugo sie trzymal |
|
|
|
|
#96 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
#97 | |
|
Guest
|
Cytuj:
Wiec jeszcze 2 lub 3 razy grzecznie prosilem abys opuscil jaskinie... ty nie chciales tego zrobic bo pomyslales pewnie ''a co tam jakis 20 lvl '' powtarzal Ci wielokrotnie ze bedziesz tego zalowal no ale coz Pozdro... |
|
|
|
#98 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Poziom: 1+
|
No to Dominion sie wzielo do roboty dzis
![]() 4 fragi dzis zd0bybyli : Sir Imp Jun 27 2006, 15:56:32 CET Killed at Level 104 by Sir Zemus Pozar Jun 27 2006, 15:57:21 CET Killed at Level 62 by Konda and by Lovize Gugubo Jun 27 2006, 20:34:16 CET Killed at Level 77 by Dzumior Dela'Vega Najnowszy frag Rahilli ( nasz Szkodi) Jun 27 2006, 23:54:34 CET Killed at Level 72 by Lady Jah hehehe oby tak dalej , Szkodi jak to sie stalo ze padles? Powiesz nam albo raczej napiszesz? ![]() fragi z dzisiaj Dominion 4 : 0 Hwl Hail Dominion! |
|
|
|
|
#99 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 81
Skille: 89
|
Cytuj:
nie mam i nie wiem czy bedzie |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania
Świat: Morgana
|
Gratz tym panom hehe. Hetnanoza skoda, ale zrobi nasepnym razem
.@Cerber & Potempik Kiedy anni~~? ![]() Ostatnio edytowany przez Arturo Soprano - 28-06-2006 o 11:26. |
|
|