![]() |
#1481 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg znow kradziez
![]() ![]() @ cannidas nie ma sensu cie zatrzymywac, wiec chcialem powiedziec,ze bedzie mi cie brakowalo chociaz ostatnio nie bylo juz tak milo(wiesz o co chodzi). Powodzenia na Obsydi, abys chociaz tam sie nei zawiodl.
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
|
![]() |
#1482 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
Chyba źle to odebrałeś, nie mówie ze to TY tylko wykluczyłem osoby które jestem pewny że nie okradły.
![]() |
#1483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() @Kuba
A czy zawiodlem? Napisales zebym chociaz tam nie zawiodl a czym tu zawiodlem? Tym ze 3 osoby bezczynnie patrzyly jak pada Polak, a gdy leo chcial zadzialac one stchurzyly? Tym zawiodlem? Albo kradzierza Legolasa, po to zeby odejsc z serva? Pomysl troche! |
![]() |
![]() |
#1484 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ cannidas
zle preczytales, zle zrozumiales ja naspialem "powodzenia na obsydii abys chociaz tam sie nie zawiódł." nie zawiodl na grze, nie byl hackniety, nie konczyl grac, przez ataki pk i mial dobrych kumpli omg
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#1485 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2006
Lokacja: Darashia
Stan: Aktywny gracz
Imię: Markizek
Profesja: Sorcerer
Gildia: ~~**~~**~~**~~**
Świat: Harmonia
Poziom: 21
Skille: 16/21
Poziom mag.: 20
|
![]() Moj kuzyn, nie Rl kumpel mnie nie okradl bo lognolem sie przeszukalem wszystkie dp w tibi i jego domek i nie mial, bo chyba w dupe se niewsadzil...
Cannidas bys nieukrywal ze to ty je wzioles. Twoj domek cos opustoszal? Tylko nie mow ze znowu jakis chack -.- Lenidasa o to nieposadzam bo go nie bylo. To ze odchodze z tego serva nie oznacza ze mozna okrasc "kumpla". A i dziwne ze tego dnia co mnie okradles siedziales w moim domq co za cholerny przypadek, co nie? Do mojego domq ma wstep Bartezo(Moj Kuzyn) Rzot(mial bo nie chce) Ty(miales...) leo(i ma nadal) no i moj noobchar(no ale siebie chyba nieokradles, co nie?) Aa no i cannidas come all to obsidia, ktory to juz raz? znowu zmieniesz chara bo okradles kogos(np. mnie?) i sie chcesz zamaskowac do 30 lev? Bo juz cie nierozumiem? I jeszcze sie spotkalme z dziwna sprawa co dotyczy Arka zoltana Radka zoltana i kisielq rycerz(moj kumpel z rl, maly noobek;p) Kisie~ poszedl sobie an voca z radkiem(radek drut kisie~ najt) zrobili go i nagle radek do niego pay 10k or hunted by duffzenho, ale on sie nie dal =] lecialy wzuty na kisielka itp to ja pisze do arka(no bo podobne nicki to sie znaja) co ten teoj kumpel od*******a? Chce pasc? a Arek tylko go zabij to twoj kolega padnie od duffa to ja an to ze 140 lev+ nie bendzie marnowal fraga na 20 najta a on ze ubije mnie, jeszcze bylo dziwne ze podobno ten moj kumpel 20 najt lal tego 26 druta i go chcial zabic dla 10k niezle..... -.-' Kurde ale to napisalem bendzie trzeba to przeczytac z 3 razy zanim to sie zrozumie ![]() Pozdro for all Ostatnio edytowany przez Klocek Lego 666 - 27-06-2006 o 16:13. |
![]() |
![]() |
#1486 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Legolas.... faktycznie troszke to skomplikowales
![]() Pozdrawiam
#1487 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe da sie odczytac spoko tylko treba sie skoncentrowac
@ legolas szkoda ze odchodzis, kolejna osoba ![]() Coraz wiecej osob odchodzi ![]() br sux why?
![]() |
![]() |
#1488 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Legolas
Moj domek opustoszal poniewaz.. Cannidas i Qwez maja nowego ownera. Po ostatnim incydencie, postanowilem skonczyc tutaj gre i tak tez zrobilem. Moje wszystkie itemy sa na rl kumpla charu ktory nie gra juz w tibie (Nick: Bako). Na obsidi mam w miare dobre itemy poniewaz zrobilem World Trade. I juz powtarzalem kilka razy, nie okradam kumpli, nie ma sensu cie okradac jezeli i ja i ty odchodzimy i po co mi jakies tam twoje bohy jezeli jedna pare juz mialem?! UWAGA! CANNIDAS I QWEZ MAJA NOWEGO OWNERA. JEZELI MACIE JAKAS SPRAWE DO MNIE PISZCIE NA FORUM ALBO NA GADUGADU (MOZECIE JE WZIAC OD LEO LENIDASA ALBO REKINA LORD VADERA). JAK NARAZIE W TIBIE GRAM NA SERVERZE OBSIDIA LECZ JEST TO GRA "NA ODWAL SIE". |
![]() |
![]() |
#1489 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Cytuj:
Mam nadzieje, ze pokasowales moje name w vipach, nie chce aby jakis Twoj koles odzywal sie do mnie (nie widze sensu). Mam nadzieje, ze jednak wrocicie na "stare" smieci, Ty, Fantom,Legolas ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#1490 |
Użytkownik forum
|
![]() Porde przyznalbys sie bo jestes zalosny. po co ci bohy? Np. opylic bohy za kase w rl na 2 paczki petów. Osobe ktora okradasz nazywasz kolega?
Poprostu moj blad i ty;e ze ci zaufalem, cya... Pozdro for all |
![]() |
![]() |
#1491 |
Użytkownik Forum
|
![]() o lol czlowieku!
Ty jestes zalosny! Oskarzasz kogos nie majac do tego podstaw ani dowodow, zanim u ciebie zamieszkalem byla umowa ja nie kradne tobie itemow i ty mi. I tak pozostalo, wiec niby czemu gdy wszystko jest dobrze ani ja nie zawiodlem sie na tobie ani ty na mnie, teraz mnie oskarzasz? A i co do tych petow, nie pale.. |
![]() |
![]() |
#1492 |
Użytkownik forum
|
![]() Tak taaak jestem zalosny bo sie dalem okrasc "kumplowi"
Byles u mnie w domq tego dnia i nie wiem co tam robiles i jak dlugo, ale mozna sie domyslec.(wiem to od pewnej osoby) A ja tobie kiedy mialem ukrasc? mialem invita u ciebie moze... hmm.... 1 min? i przy twojej obecnosci mialem cie okrasc? Ej nie no czlowieku popatrz i sie zastanow kto tutaj jest zlodziejem i zalosny(wtedy bys mi boh nie ukradl bo je nosialem na sobie, ale teraz byly przyszykowane na cos i dla pewnej osoby, ale tego niezdradze... no coz powtarzam to 2 raz moj blad ze ci zaufalem... cya Ostatnio edytowany przez Klocek Lego 666 - 27-06-2006 o 22:33. |
![]() |
![]() |
#1493 |
Użytkownik Forum
|
![]() Koncze ten temat bo rozmowa z toba do niczego nie proawdzi. W dzien kradziezy bylem w domku z powodu takiego ze gonil mnie Plagenzenho, co moze potwierdzic moja gildia bo pisalem o tym na guild chacie.
Mow co chcesz i mysl co chcesz, odszedlem z tegp serva i tu nie wroce! A i chcialem ci powiedziec ze podstawa przyjazni jest zaufanie (to kieruje takze do Dawergo). |
![]() |
![]() |
#1494 |
Użytkownik forum
|
![]() A mogles byc poznije tez, co nie?
Zaufanie powiadasz, taak? Wlasnie zaufalem ci i co? Dupa ni ma boh ni ma wanda i ni ma cannidasa na serv. Zaufalem i okradles mnie.... |
![]() |
![]() |
#1495 |
Użytkownik Forum
|
![]() i zyjecie w klotni, omg
o ile zrobil to cannidasto sie nie przyzna a moze zrobil to lenidas?? Wyrobil sobie dobra opinie, i teraz zabiera kazdemu rzeczy, bo wie ze nikt go nie osadzi?? I tylko smieje sie patrzac jak siebie na wzajem oskarzamy?? Co wy na to? @ lenidas To jest zart (big joke), co tu napisalem, ja ci wierze. Chcialem tylko atmosfere rozluznic na tym forum. ^^
![]() |
![]() |
#1496 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
Jest tylko jeden malutki szczegół... ty NIE masz gildi ani nie miałeś w tym dniu...Jak mam ci ufać? Pozdrawiam
Prawie nowy rekord. 62 KB w podpisie. Wald~ http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm ![]() http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf ![]() Ostatnio edytowany przez Dawergo - 28-06-2006 o 09:32. |
|
![]() |
![]() |
#1497 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() A może nie Lenidas ani Canidas ani te wszystkie inne.....
![]() ![]()
#1498 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Dawergo
Hahaha i tu sie myslisz! W dzien gdy gonil mnie Plagen bylem w Crazy Hiccup! Wlasnie w tamten dzien dostalem ivnita do tej gildi... @ligus Ty to potrafisz xD @Edit, Dawergo Ty mowisz cos o ufaniu? A nie pamietasz tego dnia kiedy udawale mojego przyjaciela po cyzm zabiliscie mnie? Ostatnio edytowany przez poreda - 28-06-2006 o 10:38. |
![]() |
![]() |
#1499 |
Użytkownik Forum
|
![]() I po przeczytaniu ostatniej strony utwierdziłem się w przekonaniu, że większości "naszych" na tym serwerze nie można ufać:/
Jeżeli ktoś ma satysfakcję z kradzieży itemów swojemu koledze, to taką osobę trzeba odizolować od normalnych graczy >.< Hmmmm....ale o czym to ja chciałem napisać? Już wiem. Mianowicie o tym, że gildia Cast Castle już nie istnieje. Zaczęła się rozpadać kiedy Rycerski Michał odszedł do ID. W kolejnych dniach odeszli kolejni gracze (w tym Michael Rzotkiewka, "wierny gildii od początku do końca") W gildii zostalo tylko kilku aktywnych graczy, nie mieliśmy wystarczającej ilości viceliderów, więc nie chciałem przeciągać tego w nieskończonośc i nacisnąłem przycisk usuwający gildię. Dziękuję wszystkim, którzy wytrwali w niej do końca. @ Do ludzi z LC, którzy teraz przeszli do Crazy Hiccup. Jak widać kilka hlvli w gildii czyni cuda. Wizja tego, że będą was chronić skutecznie ściągneła do tamtej gildii wiele osób. Nawet nie przeszkadza wam to, że jest w tej gildii śmieć Nelshok, który zabił mnie, a wielu naszych znajomych próbował zabić. Mam nadzieję, że się nie zawiedziecie. @50+ Zbieramy team na Deep Fibula Quest. Jeżeli ktoś jest chętny to niech zostawi wiadomosć tutaj, lub odezwie się w grze. |
![]() |
![]() |
#1500 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm no to ja skorzystam z sytuacji i mowie
zapraszam wszystkich lvl 25+ do gildi o nazwie Polska Gangsterka ![]()
![]() |