|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
@topic Moim zdaniem jest to grupa młodych ludzi, którzy widzą głupote w przedmiocie takim jak wychowanie patryjotyczne, a zagrożenie w obowiązkowej religii. Wszak konstytucja mówi o równości wszystkich wyznań, więc dlaczego jakieś ma być nauczane?
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
|
![]() Moim skromnym zdaniem t oucznioweie sa lenie i dupy lenia i strajkuja na giertycha bo im sie nie chce dupska kisic w salach bo nie ma tam klimatyzacji jak w innych szkolach na przykald w usa i ten innych bo ja bylem to wiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
PO - sam juz nie wiem, co to jest. Niby pomysly ma, a jakby sie doczepili to wladzy, to niewiadomo co by wyszlo. Samoobrona - nie chce, zeby w centrum miasta warzywniaki i inne pola uprawne sie tworzyly. SLD - znowu afery? To nudne. LPR - nie chce miec pod nosem wasika i czesac sie jak H. PiS - nie jestem PiSiorem, nie mam obsesji na punkcie lustracji SDLP - a takie se resztki. Oczywiscie, kazda z tych partii moglaby rzadzic, a w/w opinie sa mocno podkoloryzowane, ale... @ktostam : smieszny mnie takie zdanie "ten jest zly, bo w PZPR byl". No i....co z tego? Ktos w koncu tam musial byc, a to, ze byl czlonkiem tej partii, to nie znaczy, ze nie moze zreformowac kraju. Tak samo jak z lustracja - ktos musial tymi sluzbami specjalnymi rzadzic, tak jak w kazdym normalnym kraju. Nie powinno sie karac tych SBkow, bo taka ich praca byla, wiekszosc pewnie sumiennie dzialala dla panstwa. Powinno sie karac tych kablarzy, ktorzy donosili, bo TO sa najgorsze mendy -.-
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() Cytuj:
Zastanów sieo piszesz. Pozatym religia nie jest obowiązkowa i nei mozę być bo tak jest w konstytucji. A wychowanei partiotyczne? CZY WY NAPRAWDĘ WIERZYCIE< ŻE TO BEdZIE INDOKTRYNIZACJA??!!(hociaż rzeczywiście nie wiem po o to miało by być) Tak Polacy lubia teorie spiskowe. Naprawę lubia. Maiła być ograncizona wolnośc słowa. A co? Ekipa rządząca non stop jest celem kpin. Ludzie obudzcie sie z jakiegoś snu! Rzadne rządy totalitarne nam nie grorzą (co nawet powiedział Pan Tusk) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
edit: cut.
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 30-06-2006 o 14:29. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Wiecej w portalu Wiara. Naprawde proponuje najpierw zapoznac sie z informacjami, a dopiero potem pieprzyc glupoty i wprowadzac ludzi w blad. Cytuj:
![]() |
![]() |
#67 |
eX Moderator
![]() |
![]() edit: dla zainteresowanych i fanow Romusia G:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,3451861.html edit2: co bledne to wyciete.
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 30-06-2006 o 14:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#69 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Art. 12 pkt 1. konkordatu mowi: Cytuj:
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 30-06-2006 o 13:35. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Co innego szeregowy członek PZPR, a co innego kierownicze stanowisko w tej partii... Może jeszcze nie skazywać sędziów działających w stalinowskiej prokuraturze? eSBecy niszczyli innych ludzi, to nie działanie służb bezpieczeństwa. Cytuj:
![]() |
![]() |
#71 |
eX Moderator
![]() |
![]() @Matek: ok, zgadzam sie. Bledne stwierdzenia stosownie wyedytowane.
@ down: ok, nie zauwazylem ze te rewelacje z Wyborczej -.- over and out.
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 30-06-2006 o 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() Cytuj:
http://wiadomosci.onet.pl/1348672,11,item.html @up wybaczam ![]() Ostatnio edytowany przez Nightwalker - 01-07-2006 o 12:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z lekcjami religii w szkołach jest tak, że w 1 klasie podstawówki rodzice podpisują kartkę czy dziecko ma uczesczac czy tez nie. Tak samo jest w gimnazjum. Jezeli dziecko sie wypisze to ma "kreseczkę" na świadectwie nic więcej... oczywisty fakt. Tylko najlepsze jest to iż władza chce wprowadzic lekcję ETYKI dla dzieci które nie uczęszczają na religię. Nie zdziwiłbym się jakby to wprowadzili...
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Ale na świadectwie masz napisane:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#75 | |
Krzyżak
|
![]() Cytuj:
Ktoś tym górnikiem być musi, nie żyjemy jeszcze w świecie Star Wars gdzie wszelkie prace wykonują samoczynnie za nas roboty... Pomyśl o tym ![]() @Topic: Na ten temat wypowiadałem się wcześniej i powtarzał się nie będę. Pazdro! =P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#77 |
Zbanowany
|
![]() Wieszok bo nawet geje potrafią o siebie bardziej zadbać niż niektóre grupy zawodowe;/
a co do górników to moje zdanie będzie subiektywne bo mieszkam na śląsku i póki co żyje z pieniędzy górnika...ale ogólnie wygląda to tak że pod odliczeniu podatków etc zostaje tysiąc z hakiem za ciężką pracę pod ziemią;| i taki jest średni dochód Górnika... a co do uczniów...jeśli Romek przedłuży wakacje za rok np.to wszyscy mu wybaczą chyba...;p Kaziu tak zrobił i odrazu plus ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znajdzie się łycha na Giertycha! Ma jakies poyebane pomysly... Twarz jakby mial zatwardzenie... Religia licząca się do średniej nie przejdzie... Beznadziejny człowiek... A co do tych dzieci...nie czaje ich... ![]()
![]() |
#79 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @up: odkrywczy to ty stary jak Kolumb jesteś... -.-''
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Hez-Hezron
|
![]() IU to lewacka organizacja. Na jej stronach internetowych można było znaleźć instrukcje, jak dewastować różne obiekty publiczne i nie dać się złapać policji (o czym pisały swego czasu gazety). Nie jest tajemnicą, że pełno tam anarchistów. Słowem - banda lewackiej gównarzerii.
|
![]() |
![]() |