![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: W domku :)
![]() |
![]() Ja znalzlem przed depo w Thais P legs
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
![]() |
![]() ja znalazlem pod thais plate legsy!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale fart!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2003
|
![]() Ja w zamku znalazlem loota a było w nim 50 chain armorów, 400 boltów, ze 70 maców, 80 swordów, ze 60 plate shieldów i ze 300 strzal.A na ziemi to znalazlem P armor i P legs i K Armorka.A mój kolega znalazl w trupie C armor i K legsy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2003
|
![]() Cytuj:
Tak tak a ja w racie znalazlem Dragon Scale Mai, Magic Plate Armor, Magic Long Sword, Golden Helmet, Golden Boots i Boots of Hastle.Ale ja mam normalnie farta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Na rooku mialem pierwszy level i w samym srodku miasta znalazlem studded armora, a nikogo w poblizu nie bylo, to wzialem. I nikt nie widzial, nikt sie nie czepial i w ten prosty sposob zaoszczedzilem troche kasiory
![]() Pare razy udalo mi sie na mainie na wschodnich wybrzerzach znalezc niczyje stosy ryb przy brzegu (20-40 rybek).
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2003
![]() |
![]() To ja znalazłem w trupie fs-a i dragon shielda, a najcenniejszą jaką straciłem to crown armor i crown shield za jednym razem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() wy to macie Gówno nie fart jak poszedlem do kibla z rana to znalazlem Shit set warty pociagniecia spluczki
hahahah as tak pozatym znalazlem (tzn jak uzywalem tibi gg to przyuwazylem jak w kopalni dvarf soldierów 8X Master sorc przykrywal cialo) wievc pochodzilem i pozabijalem troche stworków w pewnym momencie zauwazylem ze wychodzi i poszedlem looknolem w tego trupa a tam dragon shield, war hamer ,dragon hammer, war helmet, i k -set . a potem zauwazylem (idac dalej) ponad 10 cial w ktorych nic nie bylo mialem farta i szybko z tamtego miejsca spierdolilem podrodze widzialem jak ten koles podaza w tamto miejsce z powrotem ale spierdolilem koles musial byc jakims mass pk skoro tyle loota znalazlem i tyle cial naraz
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Ja na rooku mace i brass shielda a na main to bp hmmow i 2 uhy pozniej
![]()
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2003
![]() |
![]() Jedyne co znalazłem to axe i sudded armor na ruberze :/
Nie ma smiacia sie bo zaczynam dopiero ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2003
|
![]() ja sobie kiedys ide a tu cialo i w nim ;p uwaga fire sword +bp sdkow i zaczety drugi ;p!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
![]() Ja znalazłem Chain armora w rooku.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Na rooku raczej nic ale na main lalem huntera i podszedl druid na redzie i chyba 15 lv mial (ja sorc na 13 z ff-em na hunterka). Ja se stoje na dole i czekam az hunterek sie podpiecze z obu stron i mowie mu ze "mine" i zeby nie wchodzil bo zginie a on "ok". No i hunter mial gdzies ze 20 hp to druid sie wbil dostal na dziendobry 45 hp spanikowal i zaczal uciekac. Hunterek se strzeli raz jeszcze zanim sie usmazyl a druidek sie wywrocil.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Na mainie znalazłem pod drzewem 15 hmm. Na rooku nic nie znalazłem, chcociaż miałem okazje, ale nie jestem thief.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() no bravo chlopaqi
![]() ja znajduje co raz lootbagi ![]() ostatnio znalazlem taki na okolo 4k... ale jesli chodzi o przedmioty to yyyyy hmmm pomyslmy to bedzie 3 k na depo se lezalo w bagu nikt nie chcial to co sie bedzie marnowac ale to nadal nie przedmiot hmmmmmm...... no niewiem chyba serpen sword ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Ja znalazlem w depo bp w którym był k-set , w-helmet i 40gp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zbanowany
|
![]() Hheheh , a ja kiedyś jeszce na liberze , znalazle przypadek na pohu bag z :
3 X chain armor 2 X kusza 5 X battle shield i jeszce kilka pierdółek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() hmmmm ja znalazlem spellbook ,long sworda ,Two handed sword a w ciele bp z runami i p legi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Ja bedac kiedys na bagnach benore znalazlem 3 ciala ludzdzi a w nich: k-armor,k-axe, bp hmm, bp uh, 100 rybek, dragn shield, lalke i cos tam jeszcze bylo. Widcznie musial byc jakis pk bo tylkow jednym byl sprzet
![]() ![]()
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() na rooku pare studded shieldow armorow i helmetow.
na mainie to torbe wypelniona innymi torbami a w tych torbach byly torby jeszcze. a wiec wszystkigo tam bylo jakies -10 mace -20 plate shieldow -7chain armory -2 brass armory -1 brass legs -15 brass helmetow -15 swordow zostawilem sobie ta torbe za drzewem przy carlin i godz latalem sprzedajac to wszystko. jakiej 2.5 k gp zarobilem |
![]() |
![]() |