|
|||||||
| Notki |
| Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#64 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
@Punish
To pewnie bylo to z tymi nowymi światami Enforced PvP(Dolera, Inferna).. Ale myślałem, że jakiś update przegapiłem, jak twój post zobaczyłem .@All I jeszcze jedno: Nikt mi nie powiedział, czy widać mojego avatara(pewnie nie widać ) |
|
|
|
|
#65 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2003
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Solera
Poziom: 113
|
Cytuj:
PUNISH, CipSoft Team nie zapomnial o FACC mozesz byc pewny, oczywiscie nie tak duzo jak dla PACC ale zawsze. Zycze milej zabawy ![]() |
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Guest
|
Cytuj:
|
|
|
|
#67 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Żychlin
|
TAK, Cipowie nareszcie wzieli sie do pracy i dzis bedziemy mieli wymazone Update szkoda tylko ze to nowie miasto tylko dla pacc Ale nic bedzie przeciez jeszcze nowa grafa dostepna dla wszystkich
|
|
|
|
|
#68 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
@Cebix
Słyszałem ze skillbar mial byuc w poprzednim update Nie wiem moze cos zle slyszalem :/ Jeszcze jedno: widac twojego avatarka ![]() @hefokob Dzieki ze mi nadzieje robisz a jakie nowosci beda dla FACC?
|
|
#69 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Rumia Janowo
Stan: Niegrający
Imię: Salfaere
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 18
Skille: 46/38
Poziom mag.: 11
|
To cudownie, że już dziś o 20:00 będzie można nacieszyc się owocem ciężkiej i wytężonej pracy CIP'ów
Btw: Ja też życzę wszystkim Tibijczykom dobrej (tj. jescze lepszej) zabawy w update'owanej Tibi ![]() |
|
|
|
|
#70 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Venore
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2004
|
W końcu ten update!!! Chociaż w nowym mieście mnie nie będzie to cieszy mnie fakt, że spamerów nie będzie trzeba zabijać
. No i mój ślub się opóźni. Wszystkich grający na Danubii zapraszam. Termin jeszcze nie ustalony. Narzeszona jest na r00ku. Szakal Valki***czyk |
|
|
|
|
#72 |
|
Guest
|
W deche, nareszcie się wzięły Cipsy do roboty
![]() Ostatnio edytowany przez kamienwwode - 11-08-2004 o 19:04. |
|
|
#73 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
@All FACC
Dla FACC będą głównie nowe sprite'y(grafiki) i itemki(jeśli jakiś PACC z Ankahmun przyniesie )@Punish Dzieki, teraz wiem, że ktoś wie, jakie cuda można w Paincie zrobić ![]() |
|
|
|
|
#74 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Gdzieś w Otchłani..
Stan: Niegrający
|
Tak jak wiekszosc baaardzo sie ciesze z tego update
Jezeli to prawda, ze tower shield ma miec zmieniony wyglad to tym lepiej, bo ja go wlasnie mam Ale szkoda, ze nie mam pacca Chociaz.. pojdzie sie do caffe i bede wszystko widzial ![]() Zycze wszystkim milej gry juz po update ![]()
|
|
|
|
#76 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
|
NOm to miasto to istny raj ale dla pacuw i to jest lipa . Ciekawe czy bedzie jakis club lepszy od ss
Tylko akurat teraz musieli tego update zrobic mialem dobijac 16 lvl ![]() |
|
|
|
|
#77 | |
|
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
Cytuj:
![]() Hieny, Dzin, Larwy małe/duże i możlie że inny gatunek mumii |
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Venore
|
Cytuj:
przeczytaj pare wczesniejszych tematów to bedziesz widzial ze beda np: wielkie munie,chieny,skaradeusze i inne co zyje normalnie na pustyni w egipcie |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Norwegia
Imię: Chaos
Profesja: Knight
Gildia: a Kcesz w Pysk O>o?
Świat: Harmonia
Poziom: 115
Skille: 88-84
Poziom mag.: 7
|
Jezus wreście się zlitowali nad nami biednymi graczami niech żyje pacc ale szkoda mi troche facc ale cóz życie.
Dark Duffy Harmonia Knight:25lv 65-64 |
|
|