![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Stan: Niegrający
Świat: Astera
|
![]() Gratulacje wszystkim bez wyjątku.Widać,że w wakacje gra sie bardziej "luzacko",albo w ogóle,tak jak ja.
Spiroll ładną chatę zapodał,Nitro ciula jakoś lvl,kilku nowych,których pierwszy raz na oczy widzę też nieźle sobie radzi i ogólnie kul. Dobra sie rozgadałem,temat rosnie w siły i jest ok,tylko przyłóżcie się!Zachęcam do dawania komentów,bo wspieracie wspaniałych ludzi i wspaniały temat(asslicker). Nara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ta pirate hunt byl zdeka hardcorowy
![]() Wielkie dzieki dla kojota bez ktorego nie znalezli bysmy drogi do teverny ![]() Tak jak mowilem daje ss'y Jakis stary bk hunt: ![]() A tutaj lvl sprzed kilku dni (nie lubie expic ![]() ![]() i sux shield skill (79) ![]()
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2006
Imię: Dremu Dell
Profesja: Elder Druid
Gildia: ~~
Poziom: 92
Poziom mag.: 64
|
![]() UP : Gtz! for all
![]() a ja dzis z Drinem wybralismy sie na BK ![]() 2h i niecałe 2bp manasow poszło Tutaj maly trójkącik i hit huh : ![]() cosik : ![]() no i loot ![]() ![]() EDIT : później chcieliśmy iśc jeszcze na bk ale były zajete i poszliśmy na gski ;p efekt: ![]() Ostatnio edytowany przez Dremu Dell - 19-08-2006 o 19:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]() No fajnie bylo ;p ale Dremu kosil całego expa xD A te GS'y wścieklizne mają... każdy na mnie sie przeżucał
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
|
![]() "jeszcze bedziesz mila missclicka w klopie i trzeba bedzie debugowac gowno z podlogi " Ten tekst mne rozwalil ...
![]() SSy na wyyyyysokim poziomie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaaak, to dzis nastala ta chwila, kiedy poszedlem na banshee quest. Team dojsc duzy (co z reszta widac na ss) ale tylko dwoch polakow, mianowicie Ja i Kriel
![]() Spotkanie z Banshee ^^ ![]() Chwile pozniej bylo juz wiecej basnhee ^^ ![]() Tu widac (chyba) cala ekipe ![]() ![]() Wrl oO ![]() Ostatnie sapniecie dziadzi ![]() Wyglada na to... ze to moje cialo oO ![]() ![]() Takich chwil sie nie zapomina ![]() ![]() I ss koncowy z krielem ![]() ![]() Ps: nakrecilem tez film z final rooma jezeli kto jest ciekawy to link: http://rapidshare.de/files/30021163/Final_room.rec.html
![]() |
#88 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2006
|
![]() Gratz to były najlepsze ssy jakie widziałem do tej pory na tibia.pl. Wreszcie jakiś higest lvl zamieścił fajne ssy. Do tej pory oglądalem tylko jakieś mierne ssy 13 lvl na dwarfah-.-. Wielkie gratz dla was.
Ocena 10/10 najlepsza jaka na tibia.pl dałem do tej pory ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zakier15 - spox na forum jest duzo zajefajnych sskow nie tylko 13 lvl;p ale thx za dobre slowo
![]() btw.topic WOOOTTT!!! Malo wam sskow? to dam cos od siebie wkoncu;p z kotem poszedlem na jakiegos hunta bo nam sie nudzilo ![]() ...Padlo na Cultystow:> na poczatek moje lagi i pewne klopoty ![]() ![]() jakies tam zdjecie ![]() ![]() HUHU tutaj kicior uczyl sie kolorow, musze przyznac ze chlopak jest kumaty ![]() ![]() no i co teraz??? jak to co!!! loot;p taki sobie;p ![]() @ Deld GZ BANSHEE Q ![]() Ostatnio edytowany przez Spiroll - 19-08-2006 o 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Kcn
Imię: Darth'ravenn
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brigade
Poziom: 150
Skille: 93/89
Poziom mag.: 8
|
![]() No spirek spirek fajny huncik :> i laleczki wrescie wylootowales bo narzekales ze nie masz a chcesz na piratow
![]()
21:01 Saor Sira [73]: siema darth ;P 21:01 Darth'ravenn [129]: elo 21:02 Saor Sira [73]: wyjebisty jestes i tyle ![]() 10:34 Dark knight hector [25]: wow 10:35 Dark knight hector [25]: 142 10:35 Dark knight hector [25]: you are my super hero |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
|
![]() nono Spirek "zaziales" heh no ale w koncu ktos musi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2006
Imię: Kicior sir'Sven
Gildia: Rulers of dark
Poziom: 106
|
![]() No no
![]() ![]() Nie śmiejcie się ze mnie, kiedyś muszę się nauczyć rozróżniania kolorów ![]() ale też nie będe gorszy i też coś pokaże dotyczące Spirollowego chłopaka;] ta da: ![]() Proszę ! tutaj widać autentycznie, że Spiroll za bardzo się chwali swoim Rare-itemami ,jak widać stoję sobie pod domem owego właściciela i zauważyłem,że bardzo dużo gapiów podchodzi pod jego dom i przygląda się. Prosze prosze.. o to dowody... plate shield ,legion helmet ,brass legi ,scale armor i zestaw mebli kuchennych (RTV i AGD ) w ogródku ... czy to nie jest przegięcie ??!! Pewnie wielu zazdrości Spirollowi takowych itemów. Chwalenie prowadzi do piekła ! ( zazdrość też ) Nie grzesz synu nie grzesz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
|
![]() No no ładnie poczynata,mam nadzieje,że mnie zabierzecie na nowe terenki jak bede grał.Ogólnie gratz chatki i loota(Spir).I temat rządzi w ogóle.
@Kicior:Widać,żeś ostatnio w dobrym humorze,to dobrze,może opowiesz coś ala opowieść o Eryku z zeszłego roku,hehe. P.S:Codziennie będe dawał komenta,ok?xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() HAHA Wory jak beda jakies sski to luzz wkoncu wolnosc slowa niby jest;p Ostatnio edytowany przez Spiroll - 19-08-2006 o 23:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Gz all :> btw. "tam jest niebieski" rox!!!!
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2006
Imię: Kicior sir'Sven
Gildia: Rulers of dark
Poziom: 106
|
![]() Hahah super ,że pamietasz jego imie
![]() Jeżeli chcesz się pośmiać to proszę ,poczytaj to : http://www.forum.tibia.pl/showthread...58887&page=124 Niestety nie wiem kto dał tego linka więc nie mogę powiedzieć kto dokonał reklamy ![]() Zachęcam do czytania Postów Bysia na tej stronie, co się wyświetla. Beka na 100 % u każdego ( prawie ). a tutaj mój kącik złotych myśli Kiciora : Ahhh te piekne hunty szukające laleczek piratów, są one jak dłubanie w nosie... każdy wygrywa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wojtek Angelo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rules of Dark
Poziom: 107
Poziom mag.: 66
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
|
![]() huhu
@elyn: kurde za szybko ten lvl wbijasz;p gz @dremowy: hehe loot wypas. NIe uwazasz ze masz za duzo farta do lootu ostatnio?;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wojtek Angelo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rules of Dark