| 
 | |||||||
| Notki | 
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 08 2006 Posty: 75 Stan: Niegrający | Rano z kumplem wymyslilismy : po co nam bloker?   No i poszlismy  Miło jakby ktoś skomentował http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10782 Papa | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 06 02 2005 Lokacja: Szczecin Wiek: 35 Posty: 402 Imię: Sowa~ Profesja: Elite Knight Gildia: wrocilem : ) Świat: na thorie : )   | Fajnie ale troche wastowanie many   mogliście odrazu z tymi liderami. Film warty obejżenia. Pozdrawiam Sowa. | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 08 2006 Posty: 75 Stan: Niegrający | @ Sowa Wiem wiem, poszlo bardzo duzo mf, dopiero pod koniec znalezlismy swietna taktyke ;P 4x orc leader bursty i hmm  Miło, ze ci sie podobało. Papa Ostatnio edytowany przez BaStLeR - 16-08-2006 o 20:43. | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 07 2006 Lokacja: Mińsk Mazowiecki Posty: 780 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Elite Knight Gildia: Sinestesia Świat: Aster/Aurea Poziom: 100 Skille: 92/90   | Po 5 minutach mi sie znudziło... =/ Nawet nie chce wiedziec jaki loot był  ;P 
				__________________ "Jeżeli możesz stać w tłumie fanów muzyki trance , liczących 20000 osób z podniesionymi rękami w górze i tego nie czuć , to jest coś nie tak z tobą , a nie z trance'm" -Signum- http://steamcommunity.com/id/kosmatykocyk Zachęcam do Gry. | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 30 06 2006 Lokacja: Iława Wiek: 34 Posty: 19 Stan: Niegrający | Ciekawy filmik chociaż nie lubie długich   no i szkoda że z lootem się nie poszczęściło. Ale naprawde warty obejrzenia  | 
|  |   | 
|  | #6 | 
| Guest Posty: n/a |  | 
|   | 
|  | #7 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 17 08 2006 Lokacja: Kołobrzeg Posty: 5 Stan: Aktywny gracz Imię: Nicolo Druid Profesja: Elder Druid Gildia: Dreamers Świat: Secura Poziom: 74 Poziom mag.: 62   | Ta, loocik nie dopisal   ale zabawa byla  | 
|  |   | 
|  | #8 | 
| Użytkownik Forum | Żeczywiscie pomysłowe, zeby dl z mort hura bic ;D 
				__________________    | 
|  |   | 
|  | #9 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 06 2005 Lokacja: Lublin Wiek: 33 Posty: 509 Stan: Niegrający Profesja: Master Sorcerer Gildia: Na chuj mi ? xD Świat: Harmonia Poziom: ^.^   | Cytuj: 

__________________ Best solo: Demon Best team: behemoth życie jest jakie jest i trzeba sobie radzić   | |
|  |   | 
|  | #10 | |
| Zbanowany Data dołączenia: 18 02 2005 Lokacja: Gdańsk/Jasień\ Wiek: 34 Posty: 146 Stan: Na Emeryturze   | Cytuj: 
  | |
|  |   | 
|  | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 06 2005 Lokacja: Lublin Wiek: 33 Posty: 509 Stan: Niegrający Profesja: Master Sorcerer Gildia: Na chuj mi ? xD Świat: Harmonia Poziom: ^.^   | W wypadku takich itemów polecam mu zmienić gre na taką w której na starcie masz all najlepsze ( np: ots - nieposądzajcie mnie o reklame otsów ) 
				__________________ Best solo: Demon Best team: behemoth życie jest jakie jest i trzeba sobie radzić   | 
|  |   | 
|  | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 08 2006 Posty: 75 Stan: Niegrający | Nie drapcie sie juz   Tylko komentujcie ;] | 
|  |   | 
|  | #13 | 
| Guest Posty: n/a | No no Bastler obejrze i zaraz dam edita   EDIT: No za chwile to to nie bylo ale burza byla... Filmik super Tylko szkoda ze najlepsza technike na koniec dopiero wzieliscie ... Ale i tak spox  Ostatnio edytowany przez Archero - 22-08-2006 o 19:46. | 
|   |