|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() byłem zbyt zajęty by robić ssy
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
|
![]() Nice fotki. Powodzenia w biciu next lvls.
PS: Fart z tymi dsm ![]() Pozdro
ARSENAL We are the good old team from ARSENAL We wear blue and yellow, or red and white We will always fight for victory And play with all our might All for one, and one for all We'll answer to the call Oh Gunners Arsenal Gunners We'll kick the winning goal Reflected off the pole |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ma ssów, jest za to filmik ze zwiedzania najniższego piętra! A później porobie z niego SSy, chyba że wszyscy ściągną
![]() >>klik<<
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Gratki adv i zwiedzania ;] Pozdro...
P.S: Love Gfb ![]()
Wannabe Kurt Russel. Ostatnio edytowany przez Lord Wlodek - 17-08-2006 o 18:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() po pierwsze dzięki za komenty
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() "Nauczy" ? a co tu jest to nauczenia wchodzisz biegasz naokolo i ladujesz tyle sd ile mozesz ;]
![]() |
#48 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() sorcem jest jednak troszke inaczej ;s tak mozna sie pobawic na perchamencie ale ja raczejbym proponowal taki motywik "wchodzisz na 1x resp tam kolo wrl spawnu...(wszysyc wiedza gdzie ;d) schodizsz sd , a gdy demon jest w trakcie roienia kroku schdozisz znow sd i on cie nawet nie zdazy walnac... tak bynajmniej bylo na 7.6 pozniej nie mailem okazjii do huncenia na demonkach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Właśnie tutaj pojawia się problem - jak wychodzisz spowrotem ? bo na tym 1x już parcelami nie wyjdziesz, wejdziesz i tam zostaniesz :S
edit: nuudneeee, level: 9 left.. ![]() 8 left... ![]() i jakaś tam tarcza w tombie spadła, zwraca za runy i MF tyle co nic ale jest ![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 18-08-2006 o 00:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Suv hity plxor -.-" a nie tylko advy i looty ; p wtedy bedzie wiecej komentów oraz jak to mysle bardziej rozbudowanych a nie tylko "Gz lvl" chyba na tym Ci nie zalezy [;
/Tylko STILON ZKS
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() hity z vis są aż tak ciekawe -.^
edit: swieży loocik - solo ![]() ![]() nie zwróciło się ale hunt trwa, więc kto wie, kto wie ![]() btw, ciężko robić mi screeny jak leje demona -.- żeby nie było "daj ss z hitami !!!111oneone"
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 18-08-2006 o 21:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jak bedziesz na DL'ach to mozesz zrobic jakis hit z SD i zrobic ss [; chyba na DLach czujesz sie bezpieczniejszy ; p
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Imię: Nitro Electric
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 83
Skille: 86/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Gz loota z demonka
![]() ![]()
![]() |
#54 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @misterio
i po co ci te hity ? -.-" dla mnie nie ma nic ciekawego w tym jak leci e vis albo e mort i widac jaki hit wszedl.. po prostu neich suiv napsize jakie ma best i to mi wystarczy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ale mi chodzi zeby pokazał jakiego ma hita ; p a nie ze caly czas wali z SD -.-" @avo Suvowi zapewne chodzi o wieksza ilosc komentów a samymi advami raczej tak duzo ich nie bedzie mial [;
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie, wcale nie chce duzej ilosci komentarzy, chce zeby byla to konstruktywna krytyka a nie "gz super jestes kól bondz mojim protaktarem" ;o
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() Suv daj troche ss'ów bo je koFFam i nie moge bez nich spac. Masz porzyczyc bohY? plxor daj mi bo zapewne masz ich duzo!!!!1111oneonejedenjeden.
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() ihaha, wojna x) nie będzie raczej screenów, chyba że z fragami
![]() edit: kilka nowych screenów: Gal'axy, 120 royal paladin z NG został trapnięty przez członków Kuci Kuci (w tym mnie ![]() ![]() Został zasypany SD (głównie moimi -.-") ![]() i takie były tego skutki... ![]() a tu inny redzik ;-) ![]() i, tam taram taram, moje ulubione zdjęcie ![]() ![]() Specjalnie dla Ciebie Anga, pozdro ![]() ![]() Dziękuję Discipla za nagrywanie filmiku, z którego mogłem robić zdjęcia - podczas akcji o tym nie myślałem ![]() Pozdrawiam, Suv
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 23-08-2006 o 17:53. |
![]() |
![]() |