|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#5201 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz Marcin levela
![]() @Maly level up ![]() ![]() Pozdrowienia dla calej gildi No Mercy a szczególnie dla Dark Zaoxusa i Kamila Kusznika ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Z nudów postanowiłem pooglądac jakieś duże tematy i widze że panuje u was miła atmosfera. Nie to co Celesta (ban do 10 września) :/
Oby tak dalej ludki z Calmery. Sry że bez SS, no ale to Temat dla Was. GZ wszystkim~ Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#5203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Białystok !
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: No Justice
Świat: Calmera
|
![]() @up: pewnie, że miła atmosfera wkoncu to my [; .
Jezu chryste boziu mój... musze se jakieś ziółka na uspokojenie kupic.. 3 dzień użerania sie z br w celu kupienia k legów.. Zmiłuj sie ktos i idź na bk, gs'y.. ;P (Sam bym poszedł, ale laggy mam staraszne) Calmera to nie świat, to synonim słowa lag ;P. Example for br ? Sure.. ![]() A żeby tego było mało... ![]() Peace out ! Yeye \o/ Mam k legi XDDD koniec użerania sie z BR (?) ;p 22:17 You see knight legs (Arm:8). It weighs 70.00 oz. Normalnie jestem z siebie k.u.r.w.a dumny XDD Ostatnio edytowany przez Sand - 29-08-2006 o 22:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5204 |
Guest
|
![]() Wczoraj (poniedziałek) wbiłem 24 lvl, podłączył sie jakiś noobek i zaczął pozdrawiać tibia.org.pl
![]() ![]() Ps. co mi z tego wbicia, jak pare godzin po tym dedłem... więc z tego powodu Retired do początku roku szkolnego... (cały mlvl spadł) Ostatnio edytowany przez Konrad1988 - 29-08-2006 o 13:20. |
![]() |
![]() |
#5205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Lokacja: Poland
Imię: Toranoo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bravest Brothers
Poziom: 28
Skille: 20/21
Poziom mag.: 46
|
![]() Ostatnio edytowany przez Torarnos - 29-08-2006 o 11:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Łowicz
Imię: Darkene
Profesja: Elite Knight
Gildia: Majestic Lords
![]() |
![]() @tora
A co ja mowilem o mana shieldzie ? Wiedzialem ze padniesz.. Torarnosowi gratulujemy mana shielda ![]() @ktos tam Tbi i ktos pozdrawiajacy t.org.pl ? Ciekawy zbieg okolicznosci ;p
![]() ![]() "IRAsiad jest bardzo zdenerwowany" ![]() "Żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe a czarne jest czarne! " ![]() "Jak można zgwałcić prostytutke?" ![]() Ostatnio edytowany przez Darkene - 29-08-2006 o 13:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Rybnik
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Tora
A co Cie to obchodzi czy on botow uzywa? Odezwal sie ten co wcale na botach nie gra/nie gral. No i gratuluje bicia hydr bez utamo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Pająk:
Co z tego ze bez Utamo? Jego sprawa. Torarnos: Jak ma BOT niech ma. Jego sprawa. Dostanie Bana jego problem. Dla reszty Gratz. "Co wam powiem to wam powiem, ale nic wam nie powiem, bo i tak mnie nie posłuchacie, eh . . ."
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5209 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5210 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Więcbork
Wpisy bloga: 1
Poziom: Sto
Skille: Ogromne
![]() |
![]() @do niejakiego Marcina Szczurka.... po co ****isz?
Niejaki pan Marcin........ 2 dni bodajze okazal swoja inteligecje czlowieka 20 lat+ A wiec.... nowy owner mojej postac wybral sie na hydry huncil je z sir koniem i jakim kolesiem nie znam nicku bo szczerze jebie mnie to ![]() ![]() wal na gg nie rob syfu (jesli chcesz to skomentowac) @Sand bro yyyyyyy ![]() @vis gz ;] pozostali ;d gz gz gz ;D pozdRo ![]() ps. na gg plx polusek czy jak ty tam masz przejelem sie bo skarzyl mi sie ? nie dam sie znecac sie na innych ma problem niech wyjesni o zemna a nie placze po nocach ;/ @pajak nom super ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Knight Wasek :> - 30-08-2006 o 08:31. Powód: debilizm |
![]() |
![]() |
![]() |
#5212 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5213 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2006
|
![]() no ladne ss-y
![]() ![]() po prostu calmera ![]() ![]() ![]() @wasek na ten kit mozesz nabrac dziecko z przedszkola... nagle nowy owner i tak bardzo sie tym zainteresowales.... to naprawde poruszajace ! n/c |
![]() |
![]() |
![]() |
#5214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2005
Imię: Sauronos
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: The Chosen One
Poziom: 141
Poziom mag.: 74
|
![]() poniedzialkowy loot z tombu:
![]() sesja na bk w nocy z wtorku na srode: ![]() ![]() ![]() i mlvl up w siedzibie saurona :d ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Rybnik
|
![]() @Wasek
Daj spokoj sobie, takim sposobem nic nie zamazesz. Dziwne zeby nowy owner na kazdym kroku mowil mi czesc ![]() Treasure Island ![]() ![]() Wyprawa na Quary ![]() Koles wszedl i lag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale hit :O ![]() SS koncowy ![]() ![]() No i Armia Alladynow ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez devil128 - 30-08-2006 o 10:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5216 |
Guest
|
![]() @edit: post do usunięcia... coś mi nie wyszło
![]() Ostatnio edytowany przez Konrad1988 - 30-08-2006 o 17:32. |
![]() |
![]() |
#5217 | |
Guest
|
![]() Co ty o tym myślicie (głos do starych gracz z Calmery, co kojażą Iwana II)
Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: WrOcłaW
Poziom: 100
Skille: 90/90
Poziom mag.: 7
|
![]() siemano ludziska
![]() ![]() o ty o tym myślicie (głos do starych gracz z Calmery, co kojażą Iwana II) Cytuj: Oryginalnie napisane przez Piróg(Wymiatacz Techno) Pokaż post Siemka Konrad! Chyba moge odpowiedziec ci na twoje pytanie Iwan II jest z mojego miasteczka...Stalowej Woli Powodu zakonczenia gry nieznam(byc moze mu sie nudzi) Iwan postać chce sprzedac I najprawdopodobniej chce ją kupic moj kolega Kolega ten grac w tibie nie umie wogule Jesli byl by to server pvp zabilby go 30 knight;] Pozegnajcie sie ze starym Iwanem A powitajcie Nowego...(beznadziejnego,naiwnego)Iwana(mojego kolege) Jesli pomoglem ci w czyms Konrad to fajnie Ja spadam Pozdrawiam! ^^^ Bueashehaheaahesah razem z Iwanem doszedlem do wniosku ze Bozia Cie pradem karze... ze smiechu az mi dredy opadly hehe gz Iq i pozdrow rodzicow ![]() zeby nie bylo off: Wisienka i Sauronek =*** bardzo ladnie wam idzie, Dekoz nygerze sciagnij mi bloka na gg juz Cie nie bede wyzywal hehe piss out from Wroclaw ![]()
W stolicy Dolnego Śląska i w Wolnym Mieście się mawia, że Wrocław dzielnicą jest Gdańska, a Gdańsk dzielnicą Wrocławia. ![]() Ostatnio edytowany przez Marson - 30-08-2006 o 20:54. Powód: mała korekcja** |
![]() |
![]() |
![]() |
#5219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Berlin
Stan: Niegrający
Imię: Gis The Knight
Profesja: Knight
Gildia: Last Order
Poziom: 147
Skille: 92/sax
Poziom mag.: 8
|
![]() A tu Paczatek zaczol sie 17.8.06
![]() A to 13 dni pozniej ![]() ![]() Wrucilem z piekna klassa i ta klassa bedzie sie dulgo czymac!!!!!!!!! CALMERA 4 EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez GisTheKnight - 30-08-2006 o 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5220 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: RaDoM
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Oskar the Mast'er
Profesja: Knight
Poziom: 10