![]() |
#2181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() UP@
Wiec mowisz ze zbyt latwo sie unosze? Tak czasem sie uniose ale to wtedy jak mam zly dzien Wiec mowisz ze mam wrazenie ze nikt mi nic nie zrobi poniewaz mam dane skille? Jestes w duzym bledzie codziennie sie obawiam ze jakis debil moze mi wyskoczyc wlaczyc czaszke i padne. Mowisz ze uwazam sie za jakies Bostwo? Znow sie mylisz nie pamietam abym sie przy kims wywyzszal albo cos szybciej ty. Cos mi nie pasuje w gildi? Chodzi ci o to ze odszedlem z CH. Tak odszedlem bo mi sie nie podobalo to ze osoba na tak niskim lvl i wogle jest liderem gildi zreszta wolalem przejsc do normalnej gildi gdzie sa normalni ludzie i jak cos to ci pomoga a nie wszyscy stana z boku i nic. Zreszta teraz jestem w gildi o ktora warto walczyc. podsumowujac: Zamalo mnie znasz aby wytykac mi moje bledy. Chyba czas popatrzec na siebie co nie narkomanku -.^
![]() |
#2182 |
Użytkownik Forum
|
![]() zgadzam sie z Narkomanem w 100 %
![]()
#2183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() Może to trochę dziwne, ale zauważyłem, że po moim odejściu z Silvery odeszli prawie wszyscy
![]() ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#2184 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, tak. Ja odeszlam bo brakowalo mi ciebie ^^
#2185 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kilver Achin
Profesja: Sorcerer
Świat: Silvera
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#2186 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
Kazdy ci to mowi a ty sie tego wypierasz moze popatrz na swoje..... bo tylko TY innym je wytykasz |
|
![]() |
![]() |
#2187 |
Użytkownik Forum
|
![]() Obbimzenho ;~
Banished: until deletion because of account sharing coraz lepiej na Silverze ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#2188 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Emeric Luca
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() @Holu
Nie koniecznie. Bedzie tak samo jak z Danem (Pierwszym ownerem duffa ktory wbil 100 lv). Na 100 lev chara oddal Gilowi a sam stworzyl w miesiac 85+ ed, Jymmi Uaga. Obbim zapewne zrobi nowe konto i nowego chara ![]() |
![]() |
![]() |
#2189 |
Użytkownik Forum
|
![]() niezupełnie tak samo
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2190 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() A gdyby polacy wczesniej nie tlukli sie wzajemnie i nie byli zawistni to kto wie czy w miesiac udaloby mu sie wybic na jakis wysoki lvl ![]() Pozdrawiam
![]() |
#2191 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
![]() next: Skull Kiler hacked, Lerick banished, Art banished, Shey-Long retired ladnie co? ![]()
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
|
![]() |
![]() |
#2192 |
Zbanowany
|
![]() yeyeyeye jeszcze z 10 banow i bendzie gites ^.-
mi sie narazie nie chce grac :x |
![]() |
![]() |
#2193 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nic już nie rozumiem :| z plotek, które słyszałem, mamy nowego polskiego GMa, jednak zachował on anonimowość, dlatego nic o tym nikt nie wiedział (to tylko plotki) ten koleś stopniowo banuje wszystkie h-lvle z Silvery, wiec daje to dużo do myślenia
![]()
![]() |
![]() |
#2194 |
Zbanowany
|
![]() @ UP moze to jakis sttaaaarrryy gracz z silvl zostal Gmem i moze sie wziol za robote bo wie ze to zjebany serv(bo na serio nie znam bardzije zjebanego serva...noo moze arcania bo tam ciagle wojny i antica bo tam tez sa wojny ale pojebane sa....
|
![]() |
![]() |
#2195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Opole
Imię: Ariel palek
Gildia: Blood Shaman King
Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() @UP
Ja BYm tak proponował jeszcze: Aikauzenho, Duffzenho, Obbimzenho, Lerickzenho, Plagenzenho, Lord Arpas i Actyve i da sie tutaj spokojnie grać \,,/ oby tak dlej anonimowy GM'ie ![]() |
![]() |
![]() |
#2196 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Cytuj:
Bzdurami były kiedyś wypowiedzi, że GM postępuje niezgodnie z regulaminem (stara historia jakoby GM oddał komuś shakowane konto ![]() Myślę, że poprostu Silvera znalazła się z jakiegoś powodu pod "obserwacją", a tak wogóle STAMINA pomaga teraz bardziej wyłapywać oszustów. Rozumiem, że można grać, 20 godzin, ale przerwa, np. 30 minut i znów 20 godzin, to już lekkie przegięcie ![]() ![]() Mam nadzieję że Druid da First (czy jak się go pisze ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#2197 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Noo OBbimzenho mogli by zbanowac... -.- Czytaj poprzednie posty zanim napsizesz cos glupiego. @Holu Moze sie myle ale jest jeden GM ktory psize po polsku. Nie pamietam nicku ale pare osob moze to potwierdzic. Banowal kogos piszac na trade ,,na kanale trade obowiazuje jezyk angielski-on trade chanell must be english lanuage" co w tym stylu. Mozliwe ze jest to Elfrran bo ostatnio czewsto jest na silvie.. |
|
![]() |
#2198 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
weź mnie nawet nie rozsmieszaj ![]() GM (tak mi sie wydaje) ma przygotowane wypowiedzi w hotkeyach, tzn. jesli widzi jak na Trade masa osób pisze po polsku to GM mówi do nich po polsku, z innymi językami jest odwrotnie etc. ![]() ![]() @Lenidas żebyś się nie zdziwił ![]()
![]() |
![]() |
#2199 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Jesli to iscan na silvie robi pozadek to super ^.- |
|
![]() |
![]() |
#2200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Znow jest wojna jak narazie 10:1 dla gildi Artzenha, oni sie tluka a ja w tym czasie 13:26 You advanced from Level 46 to Level 47.