![]() |
#341 |
Zbanowany
|
![]() czipsy lejsy i hamburgery to też narkotyki bo armia spasionych ludzi je wpieprza i nie potrafi przestać,cukierki to też narkotyki;]
to może Ty przestań się udzielać na forum,nie brak wiedzy a zupełnie inne zdanie w tej sprawie to proste,Alkohol w większości jest naturalny(naturalne produkty oczywiście)z resztą to zależy od każdego z nas osobna:jeden profesor powie że tak,drugi że nie i ,że głupio nazwać piwko na nerki narkotykiem,bądź wino do obiadu;] z resztą nawet głupio nazwać narkotykiem ,vódke i wszystkie alkohole... Ostatnio edytowany przez PiXik - 18-09-2006 o 16:43. |
![]() |
|
![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora/Arcania
|
![]() Proponuje abyś przestał się udzielać w tym temacie jak nie posiadasz ŻADNEJ wiedzy na dany temat.
Co do tematu: ganja legalize it! Innych rzeczy nie próbowałem. @up A konopia indyjska czym jest? Naturalną rośliną... @down Telewizja, internet, TIBIA.. : ) Woda jest niezbędna do życia, tak samo powietrze więc o czym mówisz? Do wszystkich co nie wierzą, ze narkotyki to także alkohol i tytoń: ot tak wpisałem sobie w google "narkotyki legalne". Między innymi wyskoczyła taka strona (http://www.narkotyki.com.pl/tematy.html) ze zdaniem: "Rozmawiając o narkotykach należy pamiętać, że dostojne miejsce wśród wielu innych przedstawicieli tej grupy zajmuje nikotyna i alkohol. Alkohol i nikotyna to są również narkotyki, tylko, że legalne." Ostatnio edytowany przez Komandos - 18-09-2006 o 16:56. |
![]() |
![]() |
#343 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() No jasne, a największe narkotyki to:
-powietrze -woda -telewizja -internet -sen A tak na serio, narkotyk to wedle prawa substancja między innymi halucynogenna... Jasne że jak wypijesz 5 litrów czystej (powodzenia...) możesz mieć halucynacje (choć prędzej umrzesz), ale to jest właśnie powodem dlaczego mamy papierosy a nie marichuanę. (przynajmniej z tego co ja kojaże, choć moje informacje mogą być nie do końca poprawne...) @Down A myślisz, że co w mojej wypowiedzi robi wtrącenie "między innymi"? Czytaj uważnie. Fakt że nie znam się na tym, widać nie miałem takich przeżyć lub doświadczeń jak ty...
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 18-09-2006 o 19:43. |
![]() |
![]() |
#344 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
narkotyki sa to substancje psychotropowe czyli takie ktore wplywaja na nasz osrodkowy uklad nerwowy. czyli papierosy(a dokladniej nikotyna) oraz alkohol sa narkotykami(i to jednymi z niebezpieczniejszych). @Quezacoatl hahahaha narkotyk to substancja halucynogenna??? no to powiedz mi czemu w takim razie np po heroinie albo amfetaminie(jedne z najgorszych narkotykow) nie ma halucynacji a sa zaliczane do narkotykow?? prawda jest taka ze NIC nie wiesz na temat, a wypowiadasz sie, co jest troche wnerwiajace.
kichakichakicha Ostatnio edytowany przez Karrith - 18-09-2006 o 18:56. |
|
![]() |
![]() |
#345 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Creative of Unitera
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Creative
Poziom: 35
Skille: -------
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() ee pierdoli*** narkotyki są zjebane.. nie umiecie sie bawic bez wspomagaczy.. lol.. ten kto zabawia sie za pomoca narkotyków.. jest nie smialy.. najwyzej piwko sie napic a nie jakies pierdoly.. kur** wszystko jest dla ludzi.. ale czy warto
|
![]() |
![]() |
#346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() wg Ciebie kazdy kto zazywa narkotyki jest niesmialy?? to sie grubo myslisz.
i nie jest zbyt madre tak segregowac ludzi, tylko z powodu ze cpaja. @down wspolczuje ci ![]()
kichakichakicha Ostatnio edytowany przez Karrith - 18-09-2006 o 20:15. |
![]() |
![]() |
#347 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Nie biore narkotykow. Nawet nie wiem jak wygladaja. Nie mam zamiaru brac. To poprostu pierdol***ty nalog i tyle. Marnuje zycie. Zwisa mi ten kto bieze. Tak jak papierochy.
Pozdr~ |
![]() |
![]() |
#349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() internet (aff)
miłość (chwilowo przerwa...?) fast food (często coś w "Maku" zjem, to wszystko...) |
![]() |
![]() |
#350 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Świat: Aldora/Arcania
|
![]() Cytuj:
Jedna mała prośba ode mnie... jeśli już mówicie coś więcej o narkotykach to zaznaczcie o czym mówicie czy o amfetaminie czy o haszyszu etc. |
|
![]() |
![]() |
#351 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2006
Lokacja: Wąchocków xD
Stan: Aktywny gracz
Imię: Faithful Dog
Profesja: Knight
Świat: Zanera
Poziom: 44+
Skille: 74/73;|
Poziom mag.: 5+
|
![]() Dlaczego marichuana ma być zła?? Przecież to roślina stworzona przez boga ... Osobiście paliłem nie raz , to nie jest nic złego w porównaniu z innymi dragami ... Zważcie na to że istnieje coś takiego jak KWAS !!! To dopiero nazywa sie gówno ... Po nich pewna akcja skończyła sie tragiczanie w moim mieście 36 mc temu ... 3 kolesi , a 1 lajtowy znajomy
![]() ![]() R.I.P REICH ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik forum
|
![]() Debilny temat narkotyki są nie zdrowe daja w muzg !!!!!!!!!!!!!!!jak można to brać szkoda mi was !!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#353 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Świat: kraina czarów
|
![]() Cytuj:
Milego Dnia.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Czarna_Mamba - 19-09-2006 o 08:01. |
|
![]() |
![]() |
#354 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ale co do zlegalizowania jestem za Ostatnio edytowany przez PiXik - 19-09-2006 o 08:02. |
|
![]() |
![]() |
#355 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Z ciekawostek:
W Kolumbii Koka (roślina z której wyprawiana jest kokaina) jest jedną z najpopularniejszych używek. Przed domem można hodować do dwóch krzaków tego krzewu. Jego liście żuje się tak jak u nas mięte. Nie wiem jaki to ma skutek niestety, nie doczytałem się. Natomiast doczytałem się, że liście koki są masowo serwowane w Kolumbii na bankietach dyplomatycznych. Na Wikipedii piszą, że Koka w roli aromatu jest wykorzystywana w produkcji coca-coli (ile w tym prawdy, ni wiem). I największą, niemiłą niespodzianką jest to, że z "uprawy" Koki utrzymują się Indianie... którzy są masowo mordowani przez amerykanów zrzucających na Koke bomby z napalmem (zadziwiające, że nikt o tym nie mówi)
#356 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#357 | |
Użytkownik forum
Lokacja: Wąchocków xD
Stan: Aktywny gracz
Imię: Faithful Dog
Świat: Zanera
Poziom: 44+
Skille: 74/73;|
Poziom mag.: 5+
|
![]() Cytuj:
![]() Zwarzcie na to że tak jak browar czyści nerki tak squn czyści płuca palacza ale niestety niszczy szare komórki Lajtowo maja dziadki w Holandii : Dziadki zbieraja sie na werandzie o zachodzie słońca , nabijaja połówkę do fajki i bakają ![]() |
|
![]() |
![]() |
#358 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Są obyczaje i takie tam, ale w Polsce jest takie prawo jakie jest i nic na to nie poradzisz. Przeszkadza ci? Holandia, Jamaica, Kolumbia, czekają na ciebię, nawet Kuba, w niedzielę o 21:55... |
|
![]() |
![]() |
#359 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#360 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Wszystkie narkotyki wyniszczają organizm, tak jak papierosy czy alkohol, ale jeśli ktoś chce - jego biznes. Dopóki innym z tego powodu krzywda się nie dzieje, to jestem za. |
|
![]() |