|
|
#261 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: BiaŁysToK ._.
Stan: Niegrający
Imię: Maxi skywarien
Profesja: Sorcerer
Gildia: n0ne
Świat: n0ne
Poziom: 35
Skille: >.<
Poziom mag.: 52
|
Hehe szpanerska tarcze ale GZ;P
|
|
|
|
|
#262 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2005
|
Wymiatacie ludzie wymiatacie!!
A moze jakis filmik z huntu byscie dali ?? P.S wasi starsi pozwalaja wam grac tak rano ?? (Woa 05.50) |
|
|
|
|
|
#263 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2005
Lokacja: Sanok
|
ja tylko cos sprawdzam
![]() |
|
|
|
|
|
#264 |
|
Użytkownik Forum
|
2x up.filmik to ja mam ale sproboje z woa i sd wybrac na te DL'z
daje filmik z muszkieterami ![]() http://www.tibicam.com/upload/uploads/wyprawapodsm.rec Down ; on w niedziele robiony ;o
Tibians against GAY UPDATE! Ostatnio edytowany przez Maxi skywarien - 24-05-2005 o 07:13. |
|
|
|
|
|
#265 |
|
Użytkownik forum
|
Filmik EXTRA. Ale widze ze jakis chyba przeterminowany troszke
(chyba) moze macie jakiegos innego z np. hero hunta ?? P.S mogl by mi ktos powiedziec jak tam dojsc gdzie sie ten DL respi ?? |
|
|
|
|
|
#266 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Siem-ce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Darmin
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 130
Skille: 97/77
Poziom mag.: 23
|
@up
droga jest kręta i długa jak jak mi sie bedzie nudziło to ci pokaże jak tak koniecznie chcesz Ale teraz cos z innej beczki przezycia graczy tibi na calmerce po pieknej obronie Dudka i ogłoszeniu wiadomości i liverpool wygrał lige mistrzów: ![]() PS. taka mała odskocznia woa ma zwalony komp a ja jutro na hunta wiec poczekajcie do jutra ![]() |
|
|
|
|
|
#267 |
|
Użytkownik Forum
|
No więc jak obiecałem daje screeny z hunta na DL'ach który nie skończył sie szczęśliwie dle mnie ani dla blaszki (post jeden pod drógim dlatego bo nikt by nie wszedl na temat
)Szczerze mówiąć to nie ciekawy screen ale dam bo mało nacykałem: ![]() O a tu jak DL sie przerzucił na mnie i na blacha :![]() Ładne kombo w dekoza :![]() A tutaj kombo w dl'a który jak sie później okazało sie zdenerwował i zabił mnie i blacha :![]() No i smutne zakończenie najpierw blacha (aż mi go zal 2 dedy w przeciągu kilku dni :/) : ![]() No i ja :/ ![]() i co wy na to ?? :/ Ostatnio edytowany przez KoZioL - 26-05-2005 o 21:51. |
|
|
|
|
|
#268 |
|
Użytkownik forum
|
SS;ki fajniaste tylko szkoda waszych deadów ....
P.S mnie o mały włos prze chwilką by nie zabiło stado rotów - było ich chyba z 8 ... Ostatnio edytowany przez Scroody-boo - 26-05-2005 o 22:51. |
|
|
|
|
|
#269 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Świat: Selena
Poziom: 18
Poziom mag.: 4
|
Heh jest 3 rano a ja oglądam wasz temacik,jest naprawde zarąbisty zachęcam wszystkich żeby dawali koimenty bo ten temacik nie może spaść na niższe strony.Gratuluje wszystkim awansów we wszystkim i życze szczęścia w przyszłości
![]() |
|
|
|
|
|
#270 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2005
|
No trudno...szkoda ze padliscie
szkoda ze jszcze pacc i exety res niemam :S grajcie i sie nie zalamujcie ja padlem 3x w tydzien i gram ![]() |
|
|
|
|
|
#271 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA
Imię: Warrior of abyss
Profesja: Knight
Poziom: 68
Skille: 83/82
Poziom mag.: 7
|
Widze ze mnie nie bylo a tu temacik na 4 stronie :> moja nieobecnosc byla spowodowana brakiem kompa ktorego dostale wczoraj o godzinie 19
wiec od wczoraj do dzisiaj sie wlucze z darminem i raxelem oto ss'y :Poczatek zabawy : ![]() Podzial expa : ![]() Zyczenia :> : ![]() Przyzwoity hit raxela :![]() A tutaj przyzwoity bolcik w asyscie mniej przyzwoitego hmm'ka :![]() Pospolite bicie :![]() Gs tez potrafi :![]() 1st sd raxela na huncie :![]() Sliczne 2st sd raxelka :![]() Loot standardowy -.-'' : ![]() Teraz mamy 2:30 za jakies 30 minut wybieramy sie z darminem na cos jeszcze wiec rano pewno znowu beda ss'y ![]()
Twoja sygnatura łamała regulamin z powodu swojej wielkości lub sumarycznej wagi obrazków. Ostatnio edytowany przez moF - 01-06-2005 o 02:31. |
|
|
|
|
|
#272 |
|
Użytkownik Forum
|
Idziesz na te dl'e czy nie ? -.-
|
|
|
#273 |
|
Użytkownik Forum
|
No hunt był szczerze mówiąc krótki ale potem byliśmy na guardacvh mi sie nie chciało robic screenów ale jak potem wstałem to odrobielm dista
![]() |
|
|
|
|
|
#274 |
|
Użytkownik Forum
|
Temat zdycha bo juz ludzie nie komentuja a ci inni ludzie ss'ow nie daja ... Ale ja zawsze bylem fajny i daje
Poranny fart : ![]() Po szkole dobilem lvl ... : ![]() ... i gdy zmeczony wracalem do swego zacisznego i spokojnego thais : ![]() Dodam ze to moja pierwsza plaga (15:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Ankal. He was killed by a cave rat.) dla niektorych moze nie szczesliwa ... no coz nieszczescia chodza po ludziach ![]()
|
|
|
#275 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2005
|
Fajne ss'y poprostu gz
|
|
|
|
|
|
#276 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
|
Kilka ssow z krótkiego dragon huntu wstawionych za zgoda Woa
![]() ![]() ![]() ![]() to bolało ![]() to też ![]() no i adv ;] ![]() Loot to steel helmet , kusza i 100gp |
|
|
|
|
|
#277 |
|
Użytkownik Forum
|
Więc tak ja dam moje screeny
Na początek adv lvl (na trainie) nie ujolem bo jakis noobek mnie rozkojazyl co tam przyszedl ale mam to ![]() ![]() No i ja po nowym zakupie i woa postanowilismy pokazać nasz wspólny a zarazem i skromny domek ![]() @edit: minon gratz lvl (i tak mnie nie przescigniesz [j/k])Ostatnio edytowany przez KoZioL - 03-06-2005 o 07:39. |
|
|
|
|
|
#278 |
|
Użytkownik Forum
|
fajnie ze domek dales , przynajmniej wiedza gdzie mieszkamy
gz minon i darmin adv.
|
|
|
#279 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
|
to ja wrzuce 3 ssy ;]
Lvl up Najta ![]() Solowanie gsa nr. 1 ![]() Solowanie gsa nr. 2 ![]() enjoy. solowanie jakby co to z exori tylko dobijalem z hmma Ostatnio edytowany przez Nosferatu - 04-06-2005 o 10:34. |
|
|
|
|
|
#280 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2004
|
Bardzo ciekawe sski, ogląda się je z zaciekawieniem. GZ osiągnięć i dalej ssy robcie
|
|
|
|