![]() |
#321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Talis Yuniz- Wez idz wypij se mleczko i idz spac i nie zajmuj sie komentowaniem tutaj bo z twoich postow nic nie wynika poza dziecinnym wyzywaniem na innych. Nie liz dupci Arc, i prosze nie pisz postow bo twoje komentarze to zwykly spam.
Shandul- Przez moja glupote zalatwilem se chyba bana ![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Druidka on Iridia
Profesja: Druid
|
![]() @Berger: No wlasnie widzialem ze twoj post zostal wyrzucony ale nawet niezdazylem go przeczytac i niewiem co na nim bylo
![]()
#323 |
Użytkownik Forum
|
![]() Napisze go jeszcze raz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Użytkownik Forum
|
![]() Własnie widzialem tego bana i sie naprawde zdziwilem , ze za acc sharing ;/
#325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Imię: m
Profesja: Knight
Poziom: 12
|
![]() Talis Yuniz stary mylisz sie . I glupie kozaczysz bo masz plecy jakby nie to , to jestes kompletne zero !! . A z reszta szkoda gadac z cwe..m .
Masz za maly mozg zeby zrozumiec to o czym gadam i poprostu nie lapiesz o co chodzi . Co ja ci bede tlumaczyl niech ci ktos z znajomych wytlumaczy papa |
![]() |
![]() |
#326 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Rzeszów
Imię: Last Smiter
Profesja: Elite Knight
Poziom: 67
Poziom mag.: 6
|
![]() Cael Darle zasilil gildiowa kase jako nastepny........
|
![]() |
![]() |
#327 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cikawe co sie stanie z ta kasa jak juz ja uzbieracie.... Ponownie "hakna" tiraina?
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Szalony Nalesnik
|
![]() MUA HA HA
Jako rl fumfel Bergera moge powiedziec jedno: Bana dostal jak PAŁA!!!!!!! Ciekawi mnie jak mogli mu dowalic account sharing skoro nie dzielil konta. Mogli cos lepszego wymyslic. Zbanowany za posta za acc. sharing. hihih moze sie w koncu oderwiesz od gry i skoczymy na mala pielgrzymke ![]() Signed Karwal
#329 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eee.... Grzesiek moze oni mysleli ze ja mam rozdwojenie jaźni i dostalo bana moje drugie ja.
![]() ![]() Nie no pielgrzym z ciebie pierwsza klasa i bylem z toba na tej pielgrzymce do klatki schodowej XD choc sam sie cienko 3malem i gdyby nie sciana bym tam nie dotarl.... I nie narzekaj bo po tej pielgrzymce nie przybylo mi szfów ![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez berger - 28-11-2005 o 22:13. |
|
![]() |
![]() |
#331 | ||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
Stan: Na emeryturze
|
![]() rondel, iridia schodzi na psy... jesli tego jeszcze nie zauwazyles to cos z toba jest nie tak... jesli razem z twoimi kolegami z ARC nie zrobicie czegos zeby poleprzysc stan servera to z cala twoja gildia jest cos nie tak...
Cytuj:
Cytuj:
![]() zapamietaj sobie jedno: "każda CIPa, CIPą będzie", wiec nie wymagajmy zbyt wiele od ich malych musqóf... ![]() ps. nie wierze, zeby Berger sharowal. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() co do Rondla to go przepraszam, poprostu dowiedzialem sie ze ARC sie przypieprza do jednego z moich qmpli [bez zadnego, konkretnego powodu] i w akcie nagłego uniesienia potrzebowalem sie na kims wyzyc. sorry rondel ze padlo akurat na ciebie, tym bardziej, ze pomimo kliku twoich z deczka 'idiotycznych' ![]() to chyba tyle. jesli cos jeszcze trzeba wyjasnic to postaram sie to zrobic. ps. Rondel & Berger - peace boyz ![]() ps. co do Ilnic'a to zdania nie zmieniem, czyli - kretyn ![]() pozdr0
Ja tylko na chwilę... [mam nadzieję] Ostatnio edytowany przez ogorek - 30-11-2005 o 01:20. |
||||||||
![]() |
![]() |
#332 |
Użytkownik Forum
|
![]() [/QUOTE=ogorek]rondel nie masz ochoty pograc na nowym swiecie [jesli sie takowy pojawi] razem ze swoimi super 'kolegami' z twojej PA [PowerARC
![]() Kolejny idiota, jak amsz p*******ć to sie lepiej w ogole nieodzywaj. Co niby ten post mial znaczyc ?? chyba tylko to ze jestes skonczonym kretynem
Uważaj jak tańczysz, bo życiowy parkiet bywa śliski...(WWO) Ostatnio edytowany przez Ilnic - 29-11-2005 o 07:41. |
![]() |
![]() |
#333 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Rondelmen
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
|
![]() Ogorek: "Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości."
Przemysl to sobie... Edit: Mark Twain ![]() Signed Rondel
"Zobaczymy jak teraz zagracie dzisiaj wrogu, wczoraj bracie..." Ostatnio edytowany przez Rondelman - 29-11-2005 o 23:20. |
![]() |
![]() |
#334 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ogorek - Nie kumam twojego posta... btw my sie z namy z tibii?? 0o
|
![]() |
![]() |
#335 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ogórek. Widze, ze jestes bardzo pewny siebie i w ogole, ale ciekawi mnie tylko czemu nieujawnisz swojego niku z tibii, czyzbys czegos sie bal??
#336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() [quote=berger
Bedac w szwecji znajde frellego i powtorzy sie sytuacja pewnej polskiej szkoly gdzie kolo pokazal jaja w doslownym tego slowa znaczeniu ![]() hahaha mozesz wyjasnic?<LOL> ![]() A doslowne znaczenie to to ze pojdziesz sciagniesz majty i pokazesz zachod slonca w Pekinie:> Ostatnio edytowany przez Sylur - 29-11-2005 o 20:09. |
![]() |
![]() |
#337 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chodzilo mi o montane, akurat z frelem gadalem i jego podalem przez przypadek, oprocz niego dous bedzie mial wiele do smiechu za zabicie loba jak na niego mi styknie czasu
![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#339 |
Użytkownik Forum
|
![]() z podobnego powodu jak i Berger oraz inni uzytkownicy forum ktorzy nie [/quote]ujawniaja swojego nicku... z pewnoscia wszyscy sie ciebie boimy... o taaaaak...
[/QOUTE] ps. co do Ilnic'a to zdania nie zmieniem, czyli - kretyn Niechodzi mi oto zeby ktos sie mnie bal!!! Pytalem z ciekawosci, a pozatym gdybs znal mnie z tibii wiedzialbys ze staram si epomagac ludziom-.- a co do tego kretyna to niewiem dlaczego tak uwazasz, ale ja nic do ciebie niemam. Poprostu niektore z twoich wypowiedzi mi sie niepodobaja, ale coz poradzic--Wolnosc slowa ![]()