|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 |
|
Użytkownik Forum
|
Jak powiedział Prince ;] Ciekawie się zapowiada ;]
Tylko jak wchodzi do tej studni to oba ręce ma takie same... (Ale to mały szczegół )Aha i jeszcze jedno jakiś dziwny miecz ma ![]()
|
|
|
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
|
Ciekawie się zapowiada! xD Ładne przede wszystkim. Parę tam mam zastrzeżeń, ale niemam ochoty się rozpisywać :/
8/10
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
|
No... Sarix zaskakujesz mnie ^^ Zaraz bedziesz lepszy odemnie
No, ale ładnie się^^ Tylko czemu nie ma chodzenia po ścianach ^^ My chcemy ściany!
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2007
Lokacja: Sokółka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elvarus
Profesja: Knight
Gildia: Undead Shadows
Świat: Secura
Poziom: 40
Skille: 68/67
Poziom mag.: 4
|
Wszystko ładnie tylko kup słownik
![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
|
C.U.D.O
PoP RULEZZ!!! Teraz tylko czekac az ktos zrobi fake o Assassin's Creed! Chcialbym zobaczyc taki fake! |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
|
Zdaje sie, ze do tego fotomontazu uzyto programu o nazwie OTS ME... a tak pozatym, to jedynie podobaja mi sie outfity.
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
Zrobiony nawet nieźle, ale denerwuje mnie mieszanie polskiego i angielskiego [ "oddział swordmen" , "Prince" a wszystko inne dookoła po polsku (chociaż to jeszcze mozna przezyc ] , literówki ["pszenosić"; "trzensienie ziemi"] i kilka błedów graficznych [ Na obrazku 11 w 1 czesci jest łóżko z trzciny i fajka wodna, natomiast na 12 juz ich nie ma]
Narazie się wstrzymam od oceny... |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Kostrzyn Wielkopolski
Profesja: Rookstayer
|
Kurwa, orty rox!-.- Weź zostaw fake'i i weż się za coś innego...
Bo jak jakiegoś fake robisz to pełnooo ort... Ale outfity są ładne. 2/10 na zachętę Ostatnio edytowany przez Verious - 03-02-2007 o 20:51. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2006
Lokacja: ...
Imię: Lunar Halton
Świat: Antica
|
@Verious
Zrub coś lepszego od mojego fake'a wtedy możemy pogadać bo widze że narazie dobry tylko w wulgaryzmach i zgapianiu jesteś Ostatnio edytowany przez Sarix - 04-02-2007 o 12:02. |
|
|
|
|
|
#31 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
|
Pozwolisz że zacytuje bohatera twojego fake?
"Ciekawie sie zapowiada" ![]() Jest troche żeczy które graficznie mi sie nie podobają, tak jak martwe bestie, czy też namiot. Fabularnie to nie ma o czym gadać, fabuła pochodzi z gry, można tylko rozpatrywać nieścisłości z grą, ale skoro w nią nie grałem to nie moge nic na ten temat powiedzieć... Tyle odemnie ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Guest
|
ale sambym lepszego CHYBA nie zrobil wic GZ pomyslu ale orty sa male wiec na 10 daje 7/10 ^,^
STOP DZIECIOM NEOSTRADY |
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
|
Średniawe outy ładne ale nie twoje.Nudne walki pokazane troche dziwnie a przecież to jest sedno PoP'a powinnieneś przygotować sprity jak wali z wyskoku wbija miecz rozcina odbijajac sie od palmy i robic kombosy z takich grafik no cóż 5/10
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
|
To co ty tutaj robisz jeszcze? ;<
|
|
|
#35 |
|
Guest
|
@up
auhauaahuahuhauhuahuahuahu xD @topic No ładny fake tylko te walki takie nie bardzo :/ 7/10 Ostatnio edytowany przez YodiAlucard - 04-02-2007 o 14:14. |
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Lokacja: tu i tam :D
Stan: Niegrający
Gildia: Budowlanka :D
Świat: Nebula
|
nice
fajny fejk, powiedz mi skad on wzial turban, jak od poczatku go nie mial? nie sadze, zeby taka osoba jak ksiaze bral po zabitym jego wlasnosc druga sprawa to miecz, cholernie nie pasuje do tamtych czasow jakby mial podobny do reszty to lux aha i Persowie nosili brody z tego co pamietam (w PoP zadnym tego nie bylo chyba ) sorki, ze sie tak czepiam, ale ktos musi ![]() pozdro i rob dalej ![]() |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
|
Ponoć już zrobiłeś bieganie po ścianach... Czekam! Bardzo dobre!
@Down Miód, cud i orzeszki! Ostatnio edytowany przez LolnY - 14-02-2007 o 00:12. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: Bełchatów
Imię: Terror Of Hell
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 11
Skille: 50/40
|
no no nieźle mogłes zrobić piaski czasu ale to tez jest nieczego sobie bravo next part blzzz
Całe życie pracujesz na szacunek Stracić możesz w sekunde swój dobry wizerunek Obrany kierunek, szczeróść to warunek Twojej egzystencji brak jest tu kadencji Ciężko uniknąć węższącej prewencji Wszystko tu się kręci w obozie zamkniętym Myje ręka rekę dbaj o swoją szczękę Szanuj swoje słowo nie sprzedaj go za nic Pryz nie ma odległości ani granic .... |
|
|
|