|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#22 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Susz
|
Widze,ze nie tylko na naszym serwerze sa zatargi ze szwedami....
Zycze powodzenia Jak jeszcze dozbieram ss'y to tez wkleje ( chodzi o sytuacje napiec ze szwedami oczywiscie)Pozdro ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
|
Jak zwykle - dostalismy...
Ja gram na azurze, zycze matace zeby zdechl (przez niego maximus death zrobil nowego chara), ale oficjalnie jestem neutral Ale poglady to poglady.. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Guest
|
ej z kont moge zgrac tibie gg bo ja mam tibie aid ale to jest lamerskie wole gg dajcie link do tibi gg plx
![]() |
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Selena
|
Gamli tylko nie moof ze chcecie sie przeniesc na jakis serwer ktory zapewne powstanie....
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Wygnajewo
|
no przez ta ***ana wojne polacy nie moga grac na tym serwie ... ja chetnie pomoge w wjnie choc niewiem czy duzo zdzialam ale zawsze cos do trapu bedzie czy co tam
... Ja , Pokame , Nazzo i moze ktos jeszcze idziemy na Hiberne mamy tam sporo kumpli ... Moj nick ; Elder Thorgall Pocame na tescie dorwiemy tych szwedow !! ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
Ja bede jechal all szwedow ale w 10~ bo samemu nie dam rady np. w jakies koplani go zalapiemy i jechane z nim
jak bysmy wygrali to bee gral na Azurze btw. Gimli Ent dojde do DoF'u i jak cos msg do mnie na GG i sie logne ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2004
Lokacja: Warszawa
|
Hmm mnie tez juz kolo z Divi~ probowal ubic w venore, ale to juz raczej za nazwisko
moj nik to: Thorgal Eleandril |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
|
Po pierwsze niektóre zdjęcia są bardzo stare bo Bekas już daawno nie gra, a Yrka chodzacego za dnia juz nie ma jest Yrek of furry... Po drugie do dostaliśmy i nie da się ukryć
Na tle szwedów nie mamy honoru... Po trzecie to my już chyba możemy iść na nowe servery albo się nie przyznawać do Polski. Ja osobiście wybrałem nowy server@Pokame A Przemo Ent wlczył czy on "neutralny"?? Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 12-10-2004 o 09:15. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2004
|
Spoko SS spoko wojna oby tak dalej
![]() |
|
|
|
|
|
#31 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
|
Jak bedzie jakas nastepna to powiedz.
Dezintegrator Nuklearny. 11 lvl knight (11 bo caly czas trenie ) |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Rzeszów
Imię: Eternity Leader
Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 40
Skille: 72/53
Poziom mag.: 13
|
Pokame czemu wklejasz tak stare zdjęcia, przeciez ta bitwa była jakieś 4 miechy temu lub więcej !!!
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2004
Lokacja: Piła
|
siemanko Elder ja tez chyba na hibernie!!
co do szwedow to ejdnym słowem h**e trapowali przema jak my zordan nie bił innych to nitros ino głupek bił !!!! i wkoncu raz a potem 2 bardzo szkoda mi ich bo byłem przy tym mam ss moze pokame je wklei jak bendzie chcail bo ja nie umiem ![]() |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Użytkownik Forum
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
|
Hm Pokame postaram sie poszukac screeny z masakry w BH house.
kolejna wojna ze szwadmi ktora polaczki przegrywaja ![]() niestety dalismi ciala w pierwszej bitwie i teraz bedzie nam trudno. To chyba byl najsmutniejszy moment Azury jak dla mnie kiedy patrzylem jak te kolejne SD w Przemka Enta udezaja i nie nadarzamy go uhac. jak zobaczylem jego trupka to lekka zalamka. No ale chwile pozniej trzeba bylo uhac i ratowac nastepnych no ale wszyscy tam zginelismy. ciezka sprawa z tymi szwedami :/
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
Pok~ nie odchodz z Azury
![]() Kurde wszyscy tak sie posypią i co zostawimy ten serv szwedom?! Jeszcze Polska nie zginela polki my zyjemy co nam obca przemoc wziela szwedom na***iemy,marsz ,marsz Raistlinie za*** te szwedzkie swinie !!!" Dziwne tylko ze SF dał dupy i olał sprawe
|
|
|
#37 |
|
Użytkownik Forum
|
Grevil to nieco bardziej skomplikowane
i nie dziwie sie SF szczerze mowiac. jak to mowia. Trzeba wiedziec kiedys pokonany
|
|
|
#38 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Tu Tam Wszedzie i Nigdzie
Stan: Niegrający
Imię: Piro The Mocny
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 20
Skille: 47/45
Poziom mag.: 3
|
taka sobie ta wojna...jak mówił Khan,wojny na wielu servach te czasy były niesamowite...pamietaj wojne Del'Toro i Kindergarden....tez sam trochem walczył przeciw Del'Toro
ale dalej są na Tibia w Isarze ....i oczywiscie Carlin najbardziej Bloodowe miasto w isarze ...ah te stare git kool czasy ..nic tylko wrócić do nich (czy ja mówie jak stary dziadek? XDD) |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2004
Lokacja: Piła
|
No ja tma stałem i df robiles zeby walic ale takie ***ane suki były ze nie zdazylismy ich uhac ...... ..... widzisz zobaczyli ze 14 lev i nie bili mnie ciekawe czeumu czekali ino na was ****e uahlem przema ale jak padł to niewiedziałem co sie dzieje a potem jeszcze ten 2 raz
az sie załamałem jameha zordan heg CZEMU W NAS SIŁA A W NICH POTĘGA WSZYSCY ZBIERAMY SIE I LEJEMY ICH HURTOWO :d pokame chętnie pomoze ja moze cos blokne ich albo cos pomoge malo ALE ZAWSZE COS co nie??:> ![]() |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Użytkownik Forum
|
Kielek byles tam?
jaki nick i lvl? krecilo sie tam pare takich low lvl 10-20. sam mialem ochote ich pozabijac bo tylko skubancy chcieli stac jak najblizej i blokowali przejscie nic wiecej. chce uciekac bo widze ze amb i nitros nagle na mnie poszli a tu mi droge 2x 14 lvlowcow zastwaia. n/c musialem ze w powietrze wylece.
|