|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() Hehehe, very nice
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() no nie wiem czy to do konca twoje... bo zdaje mi sie ze kiedys je widzialem...
PODEJRZANY ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() @NCrash: Inspiracją był dla mnie jeden obrazek z TibiaNews, przedstawiający 3 beholdery (starego, normalnego i malutkiego). Ale możesz być na 100% pewien, że ten (TEN fake, nie z TibiaNews) jest mojego autorstwa. (Załatwię ci pozycję Gejmastera i kozę z dopalaczem atomowym, forfce-feedbackiem i wyświetlaczem OLED, jeżeli znajdziesz dowody na to, że tak nie jest ;-))
Ostatnio edytowany przez Descartes - 26-03-2005 o 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Bóg wie gdzie...
![]() |
![]() mam zastrzezenia co do czcionki w ostatnime Fake :| litery powinny byc blizej siebie
po za tym wszystko mi sie podoba ;]
We're the regulators that deregulate ! We're the animators that de-animate ! We're the propagators of all genocide ! Burning trough the world's resources , Then we turn and hide !! ...Proud Member of Metal Militia... ....Hail Metal Militia !! ... |
![]() |
![]() |