![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Cieszyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michnizmcmcmzcmzcmm
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 63
Poziom mag.: 69
|
![]() Bartus podaj mi swoj nick na priv na furorze :>
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Jawor
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vire
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
Hahahahahahaha na Furorę? Wbij około 40 lvl to chyba zmienisz zdanie odnośnie serwa ![]() Sorki za offtopa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Mnie nikt nie pa'owal(no moze raz ale pozniej i tak wyszlo na mojexd) poniewaz nie dawalem do tego powodow,co prawda sa na serwerze zalosni ludzie,ale wiekszosc jest normalna i jezeli nie zaslusysz to nie padniesz proste,ja od playera na tym charze jeszcze nie padlem,bo poprostu z nikim niezaczynam a moj mozg i hmm zdolnosci dyplomatyczne (XD) umozliwiaja mi gre bez wiekszych problemow,wystarczy odrobina szacunku do tych nizszych lvli,a takze do tych wyzszych i juz nie masz problemow,unjusty wbijam tylko gdy musze wiec nikt nie ma reason'u aby mnie ubic.Slyszalem ze znalezc reason to najmniejszy problem,jednak gram bez przeszkod itp. od zalozenia tego chara,chwile zwatpienia mialem raz i juz raczej jej miec nie bede.Szanuj innych a bedziesz szanowany,respect to be respected.Jak w zyciu...kiedys sie rzucalem mialem hunt,zalozylem nowy char,zmadrzalem i odrazu mam luzy;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 07 2007
|
![]() ale walicie tu smuty,jeden nie umie angielskiego,2 placze ze ma hunta i nie zdal (o.O) a jeszcze inny wali posty "10 znakow
![]() BR? Ostatnio edytowany przez MaciekFromKlan - 22-09-2007 o 00:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam nigdy nie płaciłem za wolnośc... i nie będe
![]()
Nikt mi nie podskoczy, jestem hakerem. Ostatnio edytowany przez Filush - 22-09-2007 o 01:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() Lasooh proszę cię nie udawaj mądrego i nie rób z siebie idealnej osoby. twój angielski też nie jest za rewelacyjny także zamilcz. chodź pogadamy na żywo (mieszkam w szkocji) i zobaczymy wtedy jaki masz ten swój "wspaniały" angielski, bo pisać to nie sztuka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2005
Lokacja: Deutschland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Avecander
Profesja: Paladin
Gildia: Fenix Squad
Świat: Arcania
|
![]() Lolololololo nooby : P
Mnie tez huntuje jakis idiota, Sau Roon ma nick xDD Trenilem se skille, koels sie wbija swoim 9 sorcem, i zaczal all wybijac. Dwa razy go ostrzeglem, trzecim razem go zaatakowalem. Nie bylo zadnej reakcji. Potem go zjechalem do reda xDD A on do mnie tekst "me plax huntead !1 u killed you habthad you pay you fri !1" xDD Oczywiscie polak. Co prawda ja mam mniej do stracenia, ale tak to juz jest ze na Arcanii jest wiele milych osob a kilku noobow ktore sa uciazliwe. Mam na nich wszystkich "wyj**ane* ![]() ![]() I pamietajcie ludzie: NIgdy nie placcie nic ! Jak zaplacicie to beda chcieli wiecej !! :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic Pici ja mialem podobna sytuacje ;D tak na powaznie to na arcani jak nie masz rl to se nie pograsz. MAM ITEMY NA ARCANI ZA KASE W RL ![]()
![]() |