|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wojowniczy Ziomek
Profesja: Knight
Świat: Astera
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 5
|
Fajne Fajne czekam na reszte
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Przemyśl-,-
Stan: Zbanowany
Imię: Patrick Master Bowmen
Profesja: Paladin
Gildia: Prieure de Sion
Świat: Nerana
Poziom: 36+
Skille: 65/45
Poziom mag.: 10
|
Zapewniam, że nie jest to me. Mam zainstalowanego ME ale tylko dlatego, że czasami nie mogę znaleźć jakiś elementów, a tam znajduję.
@Topic Dziś jeszcze postaram się dać 2 część. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Tam gdzie nie ma Oroga ;P
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nie mam postaci
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nie mam gildii O.o
Świat: Wszechświat!
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
Ładny fake. Graficznie w porządku i nawet błędy ortograficzne wcale tak nie dają po oczach. Podoba mi się wszystko oprócz fabuły.
Nie chcę żadnego supeł hiłoł! Ah...I ta miejscówka, gdy Cruel idzie do krasnoluda jest zabójcza XD Niczym z bajki o Czerwonym Kapturku - wszędzie drzewka, kwiatuszki i ogólnie sielanka ;D Popracuj też nad logiką. Wątpię, że gdyby ktoś nagle kazał ci iść do Berlina, bo jesteś wybrańcem to byś od razu poszedł i tylko odparł "OK" ;D Ogólnie może być. Tylko tego nie zepsuj! 7/10
Shakespeare hates your idiot fake`s. Im really sorry ): And happy new year... Fake`i oceniam w następujących kryteriach: -Pierwsze wrażenie (0-5p) -Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.) -Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p) -Wykonanie (0-10p.) -Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.) ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: $
|
Nudne bardzo nudne chociarz ja tez robilem bardzoooo zle fake'i bardzo zle i w ogule do... robilem fake twoj jest lepszy ale nudzi mi sie ;<
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Przemyśl-,-
Stan: Zbanowany
Imię: Patrick Master Bowmen
Profesja: Paladin
Gildia: Prieure de Sion
Świat: Nerana
Poziom: 36+
Skille: 65/45
Poziom mag.: 10
|
19)
![]() 20) ![]() 21) ![]() 22) ![]() 23) ![]() 24) ![]() 25) ![]() 26) ![]() 28) ![]() 27) ![]() Plx Commends! PS. Wiem, że złe dlatego, że wszystko w jednym miejscu i słaba fabuła ale to się jeszcze rozkręci. Ostatnio edytowany przez Metal'Hard'Rocker - 28-12-2007 o 10:18. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
|
No cóż masz racje...
Minusy: - 1 sceneria, na dodatek trochę biedna (używaj większej ilości drzew, dodaj kępki trawy, może jakieś zwierzęta czy cokolwiek) - fabuła ( hero ;/ ) - imo lepiej wyglądają wypowiedzi bliżej postaci mówiącej - outy chyba nie twoje - przerobiony SoV - czasami brak kropek - "Hmm to jakaś runa" - Powinno być "Hmm...", bo z tego zdania wynika, że hmm (czyt. heavy magic missile) to jakaś runa tylko nie wiesz jaka. xD Plusy: - dobrze sklejone - "Zumi a zumi"? xD Musisz jeszcze popracować, lecz jak na początek wychodzi ci to całkiem nieźle. ![]() @Edit No właśnie, o tej runie można by wszystko w dwóch/trzech obrazkach zamieścić. Niepotrzebna ta gadanina. @Down "Pięć Żywiołów"? Chyba "Piąty Żywioł". Ostatnio edytowany przez Shuki - 28-12-2007 o 11:32. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Tam gdzie nie ma Oroga ;P
Wpisy bloga: 2
Imię: Nie mam postaci
Gildia: Nie mam gildii O.o
Świat: Wszechświat!
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
Nienajgorzej. Mogłoby być lepiej, ale nawet przyzwoicie. Poprzednik ma rację twierdząc, że okolica biedna.
I outfit zUego jegomościa fuj ;< Za dużo gadaniny o runie. Skoro nie wiedział jak używać to niby jakim cudem znał zaklęcie? Na cholerę nam historia o tym, że nie wie jaka to runa, ale to runa teleportacji? Z fabułą cieniutko. Super Hero był i jedynym naprawdę dobrym fake`iem z tym tematem było "Pięć żywiołów" Glavesa. Ten się tak dobrze nie zapowiada. 5/10 @up Być może xD Dokładnie tytułu nie pamiętam, ale fake był boski ^^
Shakespeare hates your idiot fake`s. Im really sorry ): And happy new year... Fake`i oceniam w następujących kryteriach: -Pierwsze wrażenie (0-5p) -Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.) -Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p) -Wykonanie (0-10p.) -Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.) ![]() Ostatnio edytowany przez Philozof_ - 28-12-2007 o 12:29. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
|
Naiwne trochu i jakieś dziwne, 5/10
|
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Świat: Galana
|
fajne rob dalej ^^
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik forum
|
Obrazki miłe dla oka fabuła fajna się zapowiada ale jak na razie akcja piekielnie nudna(
). Może jak bedzie z tym smokiem walczył to bedzie ciekawiej . Rób troche dłuższe jeśli mozesz. Ocena : 8/10 (za tą nude)Ostatnio edytowany przez Dragonek95 - 29-12-2007 o 22:55. |
|
|
|