|
|||||||
| Notki |
| Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocłaff
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Batrix Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ROX
Świat: Menera
Poziom: RLZ
Skille: 999/666
Poziom mag.: 49
|
@up
"pallem z assassow marnie nie powiedzial bym" ja bym powiedzial ![]() wg. mnie profesne od najleprzej do najgorszej Sorc> Drut> Pall> Knight btw. mialem kiedys 113sorca prosze nie pajacowac jak ktos nie wierzy .....sorc zostal shakowany (i chyba zrokowany) nicku juz nie pamietam bo byl to nick taki.....(no taki co "sie sam wybiera" nie wiem jak to sie nazywa )
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Trzcianka k/Piły
Stan: Niegrający
|
@up
hahaha mowisz że miałes sorca 113 lvl i nicku nie pamietasz...zakładajac ze patrzyles na ten nic jakis rok czasu i nie zapamietales to masz zajebista inteligencje i bystrość umyslu...a co do sam sie wybiera to zapewne chodzi ci o "suggest name". Moja diagnoza: kupiles na allegro...passy przyszly wieczorem...zrobiles UE pod dp...zonanizowales sie i mama zawolala : "synku siusiu na kupke i spać" - rano sie budzisz probojesz sie zalogowac i dupa...poprzedni wlasciciel skorzystał z reca xD @topic Paladyn - imho najlepsza profka jak narazie- prywatne przemyslenia co do kosztow expa/wydajnośc Sorca - kup sobie taczke na manasy bo to idzie jak woda w kiblu i jak mi ktos powie ze sorc ma pro evul SD i UE to a pall gowniate "a starsy" to dostanie w ryj. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: exiva pls
Imię: kuba warriror
Profesja: Elite Knight
Świat: vinera
Poziom: 18
Skille: wysokie
Poziom mag.: 4?
|
@up right
sorc na 60lvl+ musi miec pacca a palek niekoniecznie (juz zaoszczedzacie 90zl) sork moze bije spore hity ale ile za nie placi? ue 1200many? sd 5k za bp? a taki pal as a 100gp? znow pallek expi znacznie taniej np na cycach nie traci nic (jesli umie gac, nie liczac rs a przy 65+skil nie lamia sie za czesto) znow palek moze wczesniej zaczac huncic lepsze potworki.. a sorc stopniowo (lecz i tak w miare szybko) |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Użytkownik Forum
|
@up
ue 650many mamy tibie 8.1 dla twojej wiadomosci moze za nie placi ale przynajmniej umie a pall nawet placac nie bedzie mial takich hitow @up2 chyba miales zle dziecinstwo....
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Lokacja: WrOCk
Świat: GuaRdia
|
Cytuj:
Ad1. Strzały i bolty są drogie... łoś palek sam sobie może je robic Ad2. Wiesz na ile starcza 100 small stonow?? CHYBA NIE... A po drugie przy expie szybko wpada dist.. Ad3. Z tym się zgodze... Ale znam osoby co do 30 lvla maja 60 idst bo nie skillowali a fajnie sie im gra Ad4. Palem się szybciej skilluje, przykładowo jesteś z spirkami i shieldem na cycach i ja palkiem mam 50+ shielda ty moze 19 kto szybciej padnie jak się Rozłączy.... Ad5. SIE NIE ZWRACA ;O Palek spoko na 70-80 lvlu expi sobie na Hero a tam zaj*bisty loot i kasa... Amunicje sobie sam robi ;p A teraz po Upie bron mu nie spada tylko czasem znika a sorc co?? Na 20 lvlu palkiem ładuje po 150 a ty sorcem max 60 ;p Kto ma wieksze waste |
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Użytkownik Forum
|
mam 30lvl sorcem teraz i jeszcze NIGDY nie mialem zadnego waste nie kupowalem nigdy mana potionow i nic! a jakos mi sie dobrze gra....
|
|
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Lokacja: WrOCk
Świat: GuaRdia
|
@Undeadzik nie masz 30 sorca tylko 28.
Muwisz, że bez waste expisz... Ale palkiem bez waste na guardach od 15+ lvla można, a nie jak ty napewno bez WASTE do 28 lvla na waspach xD |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Trzcianka k/Piły
Stan: Niegrający
|
@Undeadzik
masz 28 sorca i twierdzisz ze "expisz" nie uzywając potionów i nie masz waste...dobrze troche obliczeń : zakładam ze uzywasz : Wand of Cosmic Energy - 8 many na strzal przy regeneracji many 2 punkty co 3 sekundy. wniosek: 12 sekund żeby oddac strzal który zadaje srednio 45 dmg. nie wiem na czym, expisz ale wymienie tu typowe imo potwory które bijesz najczesciej : Rotworm - 65 hp - 2 twoje strzaly - czyli 24 sekundy na jednego Carrion Worm - 145 hp - 4 strzały - 48 sekund Minotaur - 100 hp - 3 strzaly - 36 sekund Cyclop - 260 hp - 6 strzałow - 72 sekundy Beholder - jak wyzej Zakładając ze sie nie leczysz - bijesz wszytsko uciekajac lub lurujesz pojedynczo wnioskujemy dalej: z lvl 28 - na 29 potrzebujesz 35200 expa : rotworm: 35200/40expa * 24 sekundy = 5,866 godziny Carrion worm: 35200/70 expa * 48 = 6,666 godziny juz mi sie nie chce dalej ale sam widzisz co mowisz....tak wyglada twoj exp nie uzywająć cyt:"nie kupowalem nigdy mana potionow i nic!" ale skoro ci sie dobrze tak gra to graj tak dalej bedzie szybszy resp na servie xD a co do twojego blysku na 65 lvl przy pomocy "UE za 650 many" to powiedz mi gdzie bez waste moge tak expic...moze i jednorazowo zadasz duzy dmg ale kilka potworów w ktore zamierzasz uderzyc w miedzy czasie leja i ciebie....za sume wydana na potiony zeby wrocilo to 650 many pall kupi tyle amunicji ze stopniowa zada wiekszy dmg niz ty jednym hitem... i on na luzie a ty mozesz sie zwinac trzymajc stworki by zadac to "smiercionosne UE". |
|
|
|