![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Poniewż BARDZO mie się podobało i chce ci pomóc oto moje sugestie:
1. Music- daj jakiś mocny rockowy utwór (nie metal) np. coś Creed'a. 2.Fabuła- poprzenie były tylko fajniejszymi kawałkami ogólnie teraz zrób całą wyprawę od początku do końca (no dobra moment jak tylko idziesz wytnij ![]() 3.Dodatki- mógłbys dodawać jakieś własne komentarze u dołu np. "O tutaj prawie mnie szlag trafił bo laga jak cholera miełem i prawie zginołem" |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() ej jak klikam na link to się odrazu windows media player włącza co zrobić aby się ściągneło na dysk??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() prawy i Zapisz element docelowy jako... i na dysk swoj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 09 2003
|
![]() UWAGA!!!
NIC Z TAD NIE SCIAGA ZADNEGO FILMIKU DO WYJASNIENIA SPRAWY |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Do wyjaśnienia jakiej sprawy???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Jescze jedno pytanie (już się ściąga dzieny za pomoc)
czy na pewno musze mieć windows media player9? Ja mam windows 98 i wmp 7 ale mam kodeki jakie trzeba. Czy ten film mi wejdzie??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobra mozna sciagac filmiki
Co do powodu to ktos powiedzial mi ze filmiki sa zavirusowane ale okazalo sie to nieprawda. Hmmm jezlei bedziesz mial odpowiednie kodeki to powinno dzialac |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2003
![]() |
![]() Przydało by sie jakis screen z tego teledysku, żeby troche zaspokoić ciekawość podczas ściągania.
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
|
![]() Z powodu braku kompa (mamm remont w domu) nie zamieszcze screenow z filmikow(moze ktos z was to zrobi), a jedynie powiem co mozecie zobaczyc :
-branie na klate ryckiem 1 a nawet 2 gsow naraz - walka z 3 smokami naraz - 5 zerkow na raz i ja ![]() - takie czary jak UE oraz robienie szkieletow -zabawa w Mintwalion i Orc fortres - i wile wiele innych A wszystko okraszone muzyczka i ciekawa "fabula" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Daleeko...
![]() |
![]() teledyski sa zajebiste mi sie sciongalo dosc krotko
![]() Ps.kogo jest ten metal w 2 czesci???
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
Lokacja: szszszszsz.....
![]() |
![]() Ładne te filmiki(niezły numer z tymi szkieletami;p)
I nie wiem co dłużej robiłem czekałem na ściągnięcie czy pisałem ten post ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 03 2004
|
![]() Spoko teledyski. Ale interesuje mnie jak na 2 teledysku dostales lvl a ktury to byl ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() u mnie 8 minut sie ściąga.. ale i tak długoo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Phoenix Malther
Profesja: Knight
Świat: Solera
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Wow. nigdy mi sie tak szybko niesciagalo! sredni transfer to 170kb/s!!! Mam aster
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Cytuj:
Jak dasz piosenke THE MERCENARY to ten klip będzie wymiatał wszystko ! bo wiadomo "musisz zabijać, by pozostać przy życiu" (THE MERCENARY) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() fajne,
ale: pod winampem przerywało mi (dźwięk też) więc nie dało się oglądać pod media playerem w tych miejscach robiła się 'ruska telewizja' po pierwszym nie miałam ochoty oglądać drugiego, bo muzyka mnie dobiła ![]() ale jednak się zdecydowałam i stwierdzam że drugi jest duużo lepszy. Podobało mi się to 'dark, so dark' Popracuj nad montażem, bo to nie wyglądalo na teledysk - obraz słabo współpracuje z muzyką. Jeśli montaż byłby bardziej dynamiczny lepiej by się odczuwało rytm. Tak to wygląda trochę jak filmiki z tibii z dodaną muzyką a nie teledysk. Ale są fragmenty, gdzie to działa. Także gratuluje odwagi i pracy Czekam na następne. ![]()
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Ale czad chłopie normalnie nie ma przebacz... ale chyba stare troche sa te filmiki bo stuff jaki leżał wcale nie był z najnowszego update'a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Phoenix Malther
Profesja: Knight
Świat: Solera
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() To jest jeszcze przed ostatnim updatem. Stare runy, potworki nie uciekaja z f-bomb. Ach, fajnie powspominac ale zrob cos nowego!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Profesja: Elite Knight
|
![]() No clipów sie kupe juz narobilem w tym z tibii 1 -.- ale do robienia clipów bardziej polecam programik Adobe Premiere (najlepiej 6.5) a przy dobrym procku do przechwytywania jest dobry HyperCam. Nastepny film zrob lepiej tymi progamami bedziesz zadowolony (",)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
|
![]() Podobało mi się. Naprawde jestem pod wrażeniem!
(Najlepszy numer to exevo mas mort) Co do muzyki to ujdźie. Polecam do takich klipów Bolt Thrower'a -niezły def metal. |
![]() |
![]() |