|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() @ Wszyscy, którzy chcą tępić piractwo
Nie kupiłem tego pirata jakby co ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?
![]() |
![]() @Co do piractwa:Tak oczywiscie piraci maja "lepsze" 'tańsze" i do tego nouiutko skopiowane"
Ja tam na piractwie kupiłem the sims/2 HL1 matrix online HP&wiezien A. ![]() @Topic:O.M.G ten 1 screen wyglada jak poznan na początku myślalem ze pokazałeś swoje rodzinne miasto xDDDDDDDDD albo że jakiś sklep z HL2 poprostu mnie omamiło 0_0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Krzesło przy kompie
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @piractwo ![]() Ja nie wiem jak, ale zawsze mam giery świeżo po wydaniu... Ma się znajomości...Hmmm ja nawet nie myśle o kupowaniu oryginałów, skoro moge mieć wszystko kompletnie za darmo(qmple ^^ ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() @UP : kieszonkowe + gratis + kasa z 6 grudnia i jest hl2
![]() A oto kilka screenow : Gunship ![]() Czolowka! ![]() Hm....shotgun chyba nic nie da.... ![]() Ale to - napewno. ![]() Martwy gunship lezy u mych stop ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() WIesz co, Nekro? Z tych skrinow...Na minimalnych detalach to wyglada jak kazdy inny FPPk. Albo nawet gorzej.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() O kurcze
![]() ![]() Mi nie pojdzie... wląściwie to jakbym to uruchomił to komputer by się zajął płomieniami... bo widzicie jak próbuje grac w pokemony na GBA to komputer mi sie resetuje przez karte graficzna.... tak samo jak gram na miniclip.com* Ale niedługo** bede miał nowego kompa... * właściwie to próbuje pograć bo mi sie komp resetuje ** Jak rodzicą sie zachce.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Tibiaspy.com
|
![]() I tak, i nie.
1)Na statycznych screenach trudno uchwycic ta grafike.Musialbys sam ja zobaczyc. 2)Kup mi kompa, na ktorym ta gra chodzilaby mi dobrze na detalach wyzszych niz low (na medium w lepszych momentach sie wieszalo). 3)W kazdym innym FPP mozna ruszyc praktycznie kazdy przedmiot? A bawiles sie Gravity Gunem? ![]() 4)Te plaaaaaansze <wieeeelkie> 5)Klimat? Miodzio. Wg mnie najlepszy w calych gierkach FPP.Drugi bylby HL 1, trzeci - Call of duty i Enemy Territory.Ale hl2 i tak nie ma sobie rownych. @Down : chodzic, a dzialac plynnie....na high tez mi chodzilo, nawet na wysokiej rozdzialce, ale troszke wrogow i sie wieszalo :/ Ale grafa byla wypas ![]() @Linek : athlon xp 2000+, gf ti 4200 128ram, 256ddr, 80gb dysk ![]() @hoomik : srooma3 nie pobije ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ashlon - 24-11-2004 o 07:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Kurde grałem, mam ale tera zje***łem :/ ...chciałem pomóc koledze w pewnej sprawie... sprawdzić czy cd-key działa i sprawdziłem to na mojej wersji ...i mi dali bana :/ ... tera niewiem czy bede mogl wymienić
![]() Doszedłem do momentu gdy sie niedało przez taki most przejachać Jeepem (pole siłowe) i trza było dołem jakimiś drzwiami przejść ... P.S. Gra mi chulała na full detalach (2,5 ghz athlon XP, 256 ram, 128 mb Radeon 9200SE) Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 23-11-2004 o 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Do tych, którzy już mają HL2:
Podajcie konfiguracje swoich komputerów, chcę wiedzieć na jakim najgorszym kompie ruszyło i czy opłaca mi się kupować na święta. Bo kompa to ja mam dośc niskich lotów ![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() więc nie opłaca... ta gra ma chyba największe wymagania hardware w dziejach @_@
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wymagania:
-Windows 2000/XP/Me/98 -Karta graficzna zgodna z DirectX 7 - 1,2 GHz -4,5 GB wolnego dysku -256 MB RAM -Internet to wszystko ci pisze na pudełku |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Eeee...Mówie że gra ma BARDZO małe wymagania !!! i powinno pójść ci na Medium detalach na 900% ... Mi chodzi czyściutko na full detalach (chyba ze coś ściągam to przymula bo gra korzysta ciągle z internetu gdy grasz :/ ) .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Screeny z HL2 są świetne. Szkoda, żę mam słabego kompa trochę...
![]() ![]() PS Kto grał w Far Cry? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Tibiaspy.com
|
![]() @UP : ja gralem.Wszystko fajnie i w ogole...ale przy 40% gry odechcialo mi sie grac...Nudne to jakies..
@Baron : sroom3 ma wieksze wymagania niz hl2.A i tak smierdzi!Btw fajny avek - przypomina ciebie! ![]() @Down : masz kilka postow wyzej. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 24-11-2004 o 18:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne screeny, a ta woda to naprawde niezła oh yeah ;)
Muszę kupić nowego kompa -.-
"Idź i wychędóż się sam!" Ostatnie Życzenie - A. Sapkowski Ostatnio edytowany przez Slajt - 24-11-2004 o 18:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Tibiaspy.com
|
![]() Zrobilem troszke nowych sskow (ta sama akcja, full detale, niestety nie wieksza rozdzielczosc :/).
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Nieobecny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() -bump-
Ciekawe, kiedy w końcu będę mógł zagrać w HL'a =[ Braciak ciągle mi nie daje siąść na swojego kompa, a mój jest za cienki..=P
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Sprzedam za tibijską kase (aldora), orginalny, nieuzywany, mozeliwe ze dzialajacy na tym nowym cs-ie, ale napewno w hl2 - cd-key.
|
![]() |
![]() |