|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Heh wczoraj sciagnelem z jakiejs niemieckiej strony poprostu SUPER GIT !!!!!!!!!!! wkrotce dam foty
PS. gram 3 na bande tamtych oprychow ![]() ![]()
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Za***ista giera! Z kad ja mozna wziasc ?
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2004
![]() |
![]() ten temat moderatorzy powinni odrazu usunońć
![]() czy to ma zwionzek z tibiom ?? ![]() każdy może dawać z innych gier ale to jest strona o tibi a nie o innych gierkach |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() @Met~
jak się puszcza te specjale?? to co wygląda jak wybuch w 1 partii ss'ów |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() heh ja oczywiscie Freeze wyciagnelem Ice Sworda (tego co po jednym uderzeniu sie zamraza wroga) i puscilem tornado ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: chorzów
|
![]() doh... za niedlugo forum tibia.pl stanie sie dostepna na wszystkie tematy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() I własnie co wam tak ten Firzen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FOTY WIĘCEJ FOTEK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
PACC na miesiąc za darmo sprawdź i wyprubuj !!! ![]() ![]() Bo to my tu mamy StAjLa ![]() Ostatnio edytowany przez Aureliunkunfun - 22-11-2004 o 20:33. Powód: Zapomnialem dodac Fotek :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() bardzo chcialbym prosic modkow o usuniecie tego tematu
jezeli kazdy by dawal zdjecia z gier ktore go podniecaja za 1 miesiac to forum przeksztauci sie w spis i galerie zdjec lf2,war craft'a,counter-strike'a,mu,Uo,GTA,Medal of honor,i wiele innych... ![]() A MY TU GADAMY O TIBI!!!!!!!!!! ISTNIEJA INNE FORE O TYCH GRACH ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() Cytuj:
Po 1 : Ta gra ma coś wspólnego z Tibią gdyż: Kiedy robimy sobie runki , bądz trenujemy knightem ![]() Little fighter 2 jest dobrą grą na nuuude!!!! Po 2: Czemu niektórzy oceniają gierke jeżeli wogóle nie grali w nią? Jeżeli ja bym tak miał zrobić z tibią To wogóle nie zagrałbym w nią!! Po 3: Nie mówcie modką aby usuneły ten temat bo :ONI DOBRZE WIEDZĄ CO MAJĄ ROBIĆ!!!!!! Poprostu żal mi niektórych ludzi jak widze co oni tu piszą!!! :/ Pozdro P.s. Nawet na forum widać że dużo polaków to nooby!! Dlatego postanowiłem grać na Usa server gdyż tam nie ma tylu Polaków!!! np. wszedłem na Aurea Polaków pełno oczywiście co się stało jakiś koleś zaczął mnie wyzywać od ****y!!! Oczywiście polak..... Zmieńcie się ludzie!!! Polecam poczytać poradnik WrzechStronnego: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=8727&page=1 ![]()
![]() |