|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
|
Nie najgorszy fejc, grafika uzupełnia braki w fabule, więc nie rani oczu. Kiedyś może wystawie ocenę.
|
|
|
#23 |
|
Guest
|
dajcie wiecej komentarzy
![]() |
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
Nieco mniej Hazowe. Oby tak dalej.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
|
calkiem ladnie wykonane. tym razem nie robiles przynajmniej tych efektow. co nie znaczy ze nie masz ich cwiczyc
![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Guest
|
nastepny kawalek.
![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() komentujcie efekty, a jesli mozecie, mowcie co i JAK poprawic ![]() |
|
|
|
#27 |
|
Zbanowany
|
ta druga czesc zdecydowanie lepsza. lepsze efekty i lokacja ciekawsza.
ogolnie - moze byc |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
|
Efekty nawet nawet, ale dla mnie troche to wszystko chaotyczne.
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Guest
|
komentujcie troche wiecej. chce wiedziec co poprawic.
|
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2008
|
Niezłe
Sklejka : Niezła Fabuła : Ciekawa ale z tymi włosami to pojechane ? Ortografia : Dobra |
|
|
|
|
|
#31 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
Cytuj:
![]() ![]() myślałem że padne.efekty ładne nawet bardzo tylko jak on wziął tę książkę ze sobą skoro jej nie schował ani nie wziął jej do ręki?(Nie wciskaj mi kitu!) fabuła zaciekawiła mnie bardziej niż w fake'u kalasantegoX a to już coś! trochę brzydki ten cień jak skacze do wody ogółem 8/10
|
|
|
|
#32 |
|
Guest
|
nastpeny odcinek. tak, wiem, ze malo. troche sie bawilem efektami i mam nadzieje, ze idzie mi coraz lepiej. komentowac!
![]() ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() oceniac!! |
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
|
Kolesie to idioci. Rozpalają ogień na maksa gdy są ścigani?
Powoli się gmatwa. Nie przesadź, to nie będzie źle.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zbanowany
|
efekty coraz lepsze.
ogolnie, fake tez staje sie coraz lepszy. mam wrazenie, ze rosnie nam drugi arashel, twoj fake i pierwszy fake arashela sa dla mnie podobne. ^^ |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Guest
|
dajcie wiecej komentarzy! coraz mniej chce mi sei robic fake'a, gdy tylko 2 osoby komentuja...
|
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik Forum
|
To forum ma to do siebie, że jak fake jest dobry to nie komentują. Musi być albo nieziemski albo gówniany. Ech, co się z forum dzieje...
|
|
|
|
|
#37 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
Tak jak powiedział Dark Alph... Fabuła...
Oni coś tam robią a po chwili znowu coś robią, co zaprzecza ich poprzednim działaniom, lub niweluje ich poprzednie starania (są ścigani, a zapalają ognisko w środku nocy. Mogłeś zrobić że któryś z nich wyczarował napis "Jesteśmy pod tym magicznym napisem" byłoby szybciej nie trzeba by zbierać kamieni i patyków na opał) Efekty, są ładne ale co ci po efektach skoro fabuła sie wali... Jakieś takieś The Truth'owate... Jeśli wiecie o co chodzi... może się mylę ale od kiedy to ognień taki z palącego sie drewna(bez zadnych dodatków chemicznych) daje czerwona poświatę/czerwone światło Rozmowy, albo ponumeruj je jak u mnie albo rób od góry, czyli pierwszy tekst na górze, następny niżej, następny niżej itd. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Guest
|
![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() i dawajcie DUZO komentow! coraz mniej mi sie chce robic, jak komentuja 2-3 osoby |
|
|
|
#39 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
Ty się tak na te komentarze nie napalaj. Tylko elo profesjonalne super fake'i inaczej dostają ponad 20 komentów.
A samemu ci się chce innego fake'i komentować? Fake niejasny, to tutaj wchodzimy, i nagle znajdują się zupełnie gdzieś indziej bez słowa wyjaśnienia. Tekst w miarę dobry, ale błędy się zdarzają.
|
|
|
#40 |
|
Użytkownik Forum
|
Magiczna pułapka. Teleport, inaczej mówiąc.
Fabuła pokręcona jak zwój drutu kolczastego. Powyjaśniaj to bo niektórzy się gubią.
|
|
|