|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() ojimi naj mniej ulobionymi kategoriami potworkow sa stworki walczace magia i i na dystans, a lubie stworki kture walcza w zwarciu
a moim ulobionym i zarazem znienawidzonym stworkem jak narazie jest fire devil kazde starcie z nim jest ryzykiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() Nie nawidze ratof, z jednego prostego powodu, chcialem sobie potrenowac z moim kolegom (rowniez 52 master sorc jak ja ^^ - nudzilo nam sie). I poszedlem po raty (Ab'dendriel). Mialem na sobie tylko wooden shielda i crowbara. I schodze i patrze full resp... i... mass kick... OMG... loguje sie po okolo 5 minutach i budze sie w swiatyni :/ i jeszzce qpa bo aol nic mi nie dal bo padlem wczoraj... ale to lipawo wyglada.
02.04.2004 21:13:10 CET Killed at Level 52 by a rat ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
![]() |
![]() Ulubione: Ghule, Amazon, Valkyrie i..... Wild Warrior
![]() Nienawidze: Hunter i Slime ... :evil: |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pit Kornes
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brutality
Świat: Julera
Poziom: 113
Poziom mag.: 72
|
![]() Ozzie ale miales traf zabity przez rata lol ;] bez obrazy ale az sie chce smiac heh oczywiscie wiem jaka to byla dla ciebie tragedia a jak dla mnie to nie mam jakis uprzedzen do potworków albo je zabijam albo nie
![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Divrael
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|
![]() Ulubione:
Hero, Warlock, Demon, Smok, Dragon Lord(All blokowałem, demona tylko raz ![]() Orki wszelkiej maści, Elfy, Dwarfy oprucz geomancera Nienawidze: Hunter(brrr zraza po 2 dedach w 9 min ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Boat City
|
![]() lubie: Beholder, Orc Lider, Dwarf Guard
nie lubie: Hunter, Cyclop, Rot (rzygam rotami) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Szkoda, że nie pisaliście profesji - łatwiej byłoby wyciągnąć wnioski
![]() Ja osobiście (sorc) lubię DS'y - szkoda tylko że loot lipny, BH'a, Dwarfy - za loot głównie, choć kopania ne jest najwygodniejszym miejscem dla sorka. Nie lubie: wszystkiego co strzela. Elfa Scouta najbardziej, a to dlatego że jak na 20 lvl'u padłam przez takie 3, tak do dziś się na Elfy więcej nie wybrałam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() hi
ja najbardziej lubie Dwarf guardy bo spokojnie je bije nawet na lagach a nie lubie gs i ds sa beznadziejen dla mnie
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Moimi ulubinymi Cycki i GS (choc czasem zabijaja
![]() A nie lubie tu duzsza lista ale wymienie pare : Hunter , Archer Mino , Mino mag ![]() ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Ja lubie smoczki (miałem z nich już chyba z 5 czy 6 dragon shieldów), uwielbiam slimy (biore na shota z aż 160 expa...), minoski mogą być (niezły loot), cyce (niezłe expo, może być loot no i miałem 2 hit recordy 208 z broni i 204 z exori xD), beholderki (super potworki... dobry loot, słaby def - można się powyrzywać) no i oczywiście PK (niezły loot, można się wyżyć i ma się zajawke xD)
Nie nawidze mino magów, archerów, hunterów, orc shamanów, zerków, elf scoutów... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() najbardziej lubie ghoule i roty
nienawidze demon skeletona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
|
![]() lubie beholdery ponieważ są bardzo fajne duży exp ładny loot Ne lubię i nienawidzę :
Mino archer-śmiercionośny bije z daleka występuje koło cycuw na pohu i dla 10lvl paladyna ktory z cycuw bierze nizly exp i loot to śmierć go spotkać tak samo druid 15 + i wszyscy . Fire debil(devil)-za niego się dostaje 110expa powinno być więcej potrafi przywalić z kombo i ded... tylko niech mi ktos nie wyjeżdża z komentami że mnie zabił bo jestem nobem to moje zdanie 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Najbardziej nie lubie hunterów, dlatego ze dwa deady na nich zaliczyłem, a najbardziej to lubie dsy, bo dobry l00t zostawiają(już mi raz g shield wypadł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
![]() Ja lubie waspy, bo w duzych skupiskach mozna duuuuzo expa na nich nabic, ale trollki tez nie sa najgorsze, bo tez duzo ich jest na Tibii....
A nie lubie mino magow (raz na Outlaw Camp jakis typ go zlurowal i mnie prawie zabil:/), mino archerow (wychodzac z Outlaw Camp trafilem na 5 i musialem zmykac w te pedy:/) i oczywiwscie hunterow (jako n00bek poszedlem se na gory goblinow i mnie dorwal jeden i zmasakrowal). To by bylo tyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Ja lubię: dwarfy guardy, cyce (jak wszyscy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Najbardziej lubie: dwarfy (guardy, soldiery), mino guardy, cyklopy.
Najbardziej nie lubie: huntera!!!! |
![]() |
![]() |