|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() wiesz co mam pomysł... spróbuj narysować coś nie magicznego, a jak już dojdziesz do perfekcji to pobaw się w "magika" i dopiero zacznij kombinować
-.- |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Nowy pix-art ? Tutaj kierowalem sie radami i staralem sie cieniowac i "szlifowac". Troche nad nim pracowalem. Poprosze o bardziej konkretne rady niz "oszlifuj" czy "cieniuj", co konkretnie jest be ? Czekam na komentarze
![]() Warlord sword ![]() ![]() @wild dragon: Wersja nie mokra ? ![]()
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() Ostatnio edytowany przez Tyriade - 09-01-2005 o 18:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Mam morze niedaleko ! ;P
|
![]() Wszystkie poprzednie pixelki zostały skomentowane, więc może na tego Warlord Sworda coś wymyślę...
Wygląda jak ... mokry xD W jakiejś mazi ... Ale i tak chyba najlepszy ... Nooo, jak się patrzy z daleka, to jest ładne jak na początek :D Reszta śmiecie Warlord ładny jest . Cieniowania tak zbytnio nie trza, złota rączka jest ok . Nie ma się do czego przyczepić ! :] Edit : nie ma żadnych rad bo ładnie jest, no -.- (Może i mogłoby być lepiej ... )
Ostatnio edytowany przez Wild Dragon - 09-01-2005 o 18:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Helm Garnczkowy =) - Crusader Helmet
![]() ![]()
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() |
![]() |
![]() |