|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2010
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Emualuje plecy
Świat: Niewiemjeszcze
|
![]() Fajny ss. nie taskuj croco, lepiej tarantule bądź coś innego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2011
Imię: Ghad
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Full Circle
Świat: Guardia
Poziom: 58
Poziom mag.: 48
|
![]() Dzień 8
Dzisiaj jedynie kolejne poziomy : ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2007
Lokacja: GRZ
Imię: Sord Eler
Świat: Celesta
![]() |
![]() Całkiem ładnie ^^ Widać bogaty, chwali się, sam lubię wastować sorcem
![]() Tarantule trudno się taskuje, bo dość sporo botów - taka specyfikacja światów npvp. Całkiem ładny masz mlvl. W dodatku apeluję, byś robił sporo ssów, ewentualnie później wrzucał co ciekawsze. Z doświadczenia wiem, że te z początków powstawania chara ceni się najbardziej ^^ ps. aww, specjalnie by napisać tego posta, zalogowałem się po kilku latach na to konto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja miałem na odwrót. boty na croco a tarantule puste
![]() @topic jedziesz z tym tematem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziękuje za dobre słowo.
Ostatnio zaczynam popadać w rutynę, ciągle tylko te krokodyle. Dlatego za jakiś czas zacznę robić questy ![]() Dzień 9 lvl: ![]() Mlvl: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Temat bardzo ciekawy, bede go czesto odwiedzal
![]() A co do taskow to najlepiej jest se wbic 33 lvl na woi i wtedy na tarantulach siedziec |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki wielkie
Jak już pisałem, jestem niedoświadczonym magiem, więc wszelakie porady mile widziane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() co do tarantul od 33 lvl, to fail bo od 20 można tam sorcem siedziez z 2 wandą i exori flam. od 33 lvl z WOI jak sie czujesz na siłach to osobiście poleciłbym Ci earth elementale edron. po 1 spokojnie bić bedziesz przy 2 no to falm hur'em je bić a jak 3+ to już lepiej powaścić potki na e ringu : >
@temat Najlepszy wg. mnie na forum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fresko, a Żywiołaki nie są czasem od 50 poziomu ?
Dzień 10 Na początek osiągnięcia : ![]() ![]() Dzisiaj zrobiłem dość trudne zadanie zwane "Desert quest" Dlaczego trudne ? Niestety wymaga ono minimalnej współpracy z aż trzema ludźmi. Niby co z tego ? Wiele osób zapewne zgodzi się zemną, że w grupie lvli 0-30(facc) średnia wieku wynosi 14 lat ![]() Podsumowując : - Palek i knight to jedna osoba grająca na mc, nie znająca podstaw ortografii. - Druid nie znający angielskiego w stopniu minimalnym, któremu trzeba było jakoś wytłumaczyć, żeby oddał miecz wojownikowi i nie jadł jabłka. - I ja mało cierpliwy człowiek ![]() Jako, że to ja prowadziłem naszą grupę nie pamiętając drogi, lekko zboczyliśmy z kursu ![]() ![]() Szybko jednak wróciliśmy na odpowiedni szlak. Do dziś ciekawy jestem co tam jest ^^ ![]() No i wymarzony efekt końcowy. ![]() Pragnę też poinformować, że przygotowania na tarantule trwają ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety ale Cipsoft zaczął nam narzucać co mamy bić wymyślając te taski. Postanowiłem siedzieć na tarantulach od 33 poziomu jakiś czas, resztę dobije na zmutowanych szczurach
![]() ![]() Tibia ma tą moc przede wszystkim dzięki temu, że jest to sandbox rpg, a dodatkowo posiada bardzo przejrzysty interfejs. Z tego co widzę tej wolności Cipsoft zabiera nam przy każdym kolejnym dodatku co bardzo mnie martwi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() "żywiołaki ziemi" które występuja na Liberty bay są od 60 lvl (bramka lvl'owa) ale te Earth E. na edron nie mają bramki lvl'owej i możesz się tam wybrać na jakim chcesz lvl'u
![]() @topic rób dalej "trudne questy" fajnie się to czyta i ogląda, 5/5 ! Ostatnio edytowany przez Fresko - 13-04-2011 o 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzień 11
Kolejne lvle : ![]() Woi !!!!!!! ![]() ![]() i Mlvl : ![]() Miałem dzisiaj przyjemność zabić bocika ![]() ![]() Jako, że bardzo szanuje ludzi korzystających z tego typu programów, postanowiłem sobie zrobić z nim zdjęcie pamiątkowe ![]() ![]() Nie mogłem już doczekać się 33 lvla i wpadłem w szał zabijania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ten huncik w całości sponsorowany przez naszego bota ![]() Żegnam się już z krokodylami więc wklejam cały loot (bez bosa) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Blondynka
|
![]() 11 dni zabawy i 33 poziom, nieźle ;]. To chyba jeden z lepszych, jak nie najlepszy temat ze zdjęciami na tym forum.
Jakie potworki teraz w planach?
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 14-04-2011 o 00:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziękuje
Teraz ponownie spróbuje tarantule. W miedzy czasie chciałem porobić questy bo z tymi u mnie kiepsko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2010
|
![]() Powodznia obyś wytrwał w wklejaniu i wbijaniu levela
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2011
|
![]() Nie wierze ze to robię
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzień 12
O dziwo dzisiaj nie ma żadnych nowych poziomów, a jedynie trzy bardzo proste i na pewno dobrze wam znane questy ![]() Oczywiście jasne jest, że zadania te robię bardziej dla odwiedzenia starych miejsc, niżeli nagród z nimi związanych. Na początek quest dla mnie wyjątkowy. Dlaczego ? Ano jest to chyba pierwszy quest jaki zrobiłem w tej grze ![]() ![]() Małe kłopoty z odnalezieniem dźwigni. ![]() i nagroda. ![]() Kolejny króciutki quest wyszedł całkowicie spontanicznie. ![]() Pamiętałem jedynie do jakich drzwi pasuje klucz ale nic poza tym ![]() ![]() Po jakimś czasie udało się znaleźć skrzynkę ![]() ![]() Tutaj pewnie wszystkim wam dobrze znany obóz amazonek, które porywają biednych mężczyzn w celach (+18). ![]() ![]() ![]() Na koniec zdjęcie przedstawiające miejsce, które po prostu mi się podoba. ![]() Jak to nie wbiłeś lvla ? Nie expiłeś ? Questy na faccu mając pacc ? Moja gra nieco rożni się od gry innych graczy i jeżeli zadajesz tego typu pytanie to odpowiedź jest zbędna bo i tak tego nie zrozumiesz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Blondynka
|
![]() Senja! Moje ulubione miejsce w Tibii!
Expienie tam to była największa zabawa ;p. Cisza, spokój, cała wysepka dla mnie, bo nikt nie zna sposobu na dostanie się tam... Jak dawno temu to było.
![]() |