![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
|
![]() Cytuj:
Nie ma głupich pytań - są tylko głupie odpowiedzi. ...to czy jeśli stanę na szynach i złapię druty z napięciem rękami, to czy pojadę jak tramwaj? www.battleon.com <- na czas logowania do Tibii... http://www.losux.prv.pl <- Najlepszy Darmowy Komiks Sieciowy. HARD |,,|(>_<)|,,| CORE
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Żarówka? Jeśli ma płonąć to ten ogień musi być też ciemniejszy.... Poza tym w SPR nie ma prawa to zaistnieć, chyba że ogień będzie stateczny ale wtedy straci cały urok. Nic tylko prosić CIP o wprowadzenie Fire Spear. Proszę też o inne rodzaje broni dystansowych mogących zastąpić Spear. (Banany? Kokosy? toporki? butelki? Cegły? - co to dla grafika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Mi też sie tibijskie spiry nie podobały nigdy. Bardziej przypominają berła czy jakieś mace, moim zdaniem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
|
![]() A ja tutaj dam bolty (te mi się nie podobają..)
![]() ![]() ![]() ![]() Bym też pzrewrócił tak aby był prosto ale nie wiem dokładnie jak ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Prosiłem... błagałem.... TERAZ NADSZEDŁ CZAS ZEMSTY (odpala piłę motorową)
Rysujesz jedną wersję na ukos i wstawiasz do painta, przewracasz. Potem rysujesz jedną prosto i też przewracasz. Co do amunicji - arrow i bolt - rysuj też na kupkach. Podam przykład, bo mnie dobijacie powoli. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez mejlun - 06-02-2005 o 15:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Oto mój strzało-podobny spear ;> Tylko nie bijcie że biedny, bo to mój pierwszy pix art jakiego zrobilem.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez Luckq - 06-02-2005 o 15:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Jak ktoś szuka fajnych spearów to tutaj umieszczam:
![]() Ale odrazu zaznaczam że to nie są moje speary!!! Ściągnąłem je chyba z forum tibia.de. Kto wie może umieszcze wersję mojego plika spr ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez slimaczek - 06-02-2005 o 16:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Te strzały i speary to też moje piewsze. Całkiem ładne jak na pierwszy raz te twoje tylko mam jedno zastrzeżenie. Mianowicie te ukosem są trochę za długie w porównaniu do tych prostych. Ogólnie ładnie ale ja jeszcze na twoim miejscu dodał jakiś akcjent - tak jak u mnie w miejscu gdzie trzymamy jest obwiązana sznurkiem.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |