|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() fibula- dobry,szybki respawn, jest ich tam bardzo duzo. musisz kupic klucz u zebraka za 800 i zaykac drzwi. wtedy bedziesz sam(oprocz tych z kluczem) i zarobisz okolo 2k i kilka tys expa. jedyna wada sa DSy ...(mam od nich z 5 dedow)
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2005
|
![]() Na fibuli jak jestes zam 1 1h knightem z hmm robisz 10k expa sam wiem bo tam teraz robilem lvl od 15-28
A I MNIEJ ZE SOBOM PARCEL I ZBIERAJ MACE SWORDY ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Darashia
|
![]() @Thunder
Tego rota sie nie kupi, to tylko zagadka mająca przyciągnąć do tibii(chociaż, kto wie?). @Topic Wiem że dobry spawn jest na foldzie, ale aktualnie jest od cholery pk. chodzenie na folde = plx plx kill me plx plx plx i'am on stupid island "folda" it's fuck*** PK island kill me plx(tak tak, nie przesadzam, na foldzie roi sie od pk na lvl-ach 40+)...Dobre spawny to Darama(mało ludzi), podobno Edron(ale moi kumple pacc nie maja wiec nie wiem czy im wierzyć), fibula i kazo. @Jadzia Mnie sie wydaje ze ten kolo venore to prowadzi do swamp trolli ale moze chodzi ci o inny P.S. Przypominam że słowo plx nie istnieje. Oficjalnie jest pls, dozwolone plz. Ostatnio edytowany przez Memphis - 08-04-2005 o 10:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cała Darama wokół Darashii, kopalnie dwarfów ale tam tez sa dwarfy jak sama nazwa wskazuje, niedaleko northport'u w podziemiach sa (początki MOLTS) i wiecej zabardzo nie znam chociaz obiło mi sie o uszy jakiś resp koło venore ale dokładnie nie wiem gdzie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2005
|
![]() I jak sie wedruje do Hellgate jest dobry spawn ale to juz raczej zeby sobie potrenic
![]() |
![]() |
![]() |