|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: W średniowieczu
|
![]() Mi się tam podoba jak tańczyłem to prawie bym sobie nogę złamał taka moja filozofia
![]() ![]()
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Cytuj:
"łoczywiście" ![]() ps. thx za notke ![]()
24 15 43 44 15 32 33 11 24 31 15 35 43 55 54 ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Badzo - 23-05-2005 o 18:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Mniam. Nawet, nawet fajne
![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @BADZO: Np ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Slyszalem gorsze kawalki, tylko wydaje mi sie ze jest on za dlugi, powinien miec 5-7min a ma 14...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @TOPIC: Już powoli zaczynam nagrywać nowego Seta z ego samego gatunku Techno ![]() @EDIT: Szczerze?... to mnie Kamos, rozśmieszył!!! ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO Ostatnio edytowany przez Dj Nekro - 24-05-2005 o 14:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() @Kamos
Nie znasz się? To nie KOMENTU bo aż brak sił to czytać... @topic Jeszcze raz napisze ze jest wypasione w kosmos, może ci juz to pisałem ale nagraj teraz cos w Housie zeby ludzie ocenili co lepsze wyszło ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Gum3z: Się zobaczy.
Niewiem co nagrać, House czy Hard Style ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
@down To mi wytłumacz, chętnie się pośmieje ![]()
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Taśkwa - 25-05-2005 o 12:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() A jak ty to robisz, jeżeli można zapytać? W jakimś samplerze, czy na osobnym urządzeniu?
EDIT: Zuważyłem, że masz te 2 gramofony. ![]() Ostatnio edytowany przez Descartes - 26-05-2005 o 16:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Cytuj:
a tak na serio to jakiś pop -.- cały czas ta sama melodia -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
|
![]() wg mnie 4/6.nie lube setów lepsze są 3-6minutówki
![]() a zapomniałe.@jakiś koleś@: dlaczego wymieniłeś dwa zespoły sukcesu które sie wybiły i dlatego nie są techno!?sccoter-techno house-wszystko normalne+wokal clubbasse-hardstyle chyba..(moge się mylić)ja tą muzyką interesuje się od jakichś 7lat(brat puszczał planetę o 22 nawet nie wiedziałem co to za muzyka ale wiedziałem że fajna)i nie rób z siebie nie wiadomo jakiego experta Ostatnio edytowany przez pawelekthedruid - 27-05-2005 o 10:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Kuraj: Mam specjalny programik co podłączam sprzęt do kompa i program wszystko nagrywa ![]() A co do eJay, to niejest to tylko dla Lam, ja sam na tym zaczynałem ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Proszę(drugi raz) wytłumaczyć mi co to jest mp3, bo ja najwyraźniej nie wiem.
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() Więc tak... nie zaczne od słów krytyki choć ten rodzaj muzyki mi absolutnie nie pasuje.
1.Zawsze jak dajesz jakiś swój set nie zapominaj o playliscie. 2."EDIT: Zuważyłem, że masz te 2 gramofony." Kuraj "dj" Nekro nie tworzy swoich utworów na gramofonach. 3."Ja jako beginner spróbuję coś zrobić w eJayu (wiem, że eJay jest dla lam, ale ja jestem lama)". Powiem tak...eJay posiada średnie sample ale przy odrobinie chęci, po wycinance może wyjść na prawde całkiem dobry sampelek. 4.Dopatrzyłem się paru rozjazdów:/ i to całkiem słyszalnych... Moja ocena: 3/10 Z podrowieniami [=TravisKlein=] P.s Jak zrobisz coś dłuższego np.30-60 min napisz do mnie :[email protected] aha i nie dodawaj nowych terminów np. "demo set"... jak coś to już "promo mix" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Zobacze co da się zrobić, nagram tego nowego "Promo mix'a" ![]() A czemu napisałeś że nie tworze na gramofonach moich kawałków? Zgadłeś! ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale tym mnie człowieku wkurzasz!
Napisz mi o co chodzi z tymi mp3, plax. Chętnie się pośmieje. Jak nie chcesz tu to wyślij PW albo na gg, plax!
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() Powiedz mi tylko jak można tworzyć kawałki na cd-playerach??Myślałem że do tego służą programy typu Fl studio, Absynth,Kontakt,Battery and many many more
![]() Czekam na nowego seta Z podrowieniami [=TravisKlein=] |
![]() |
![]() |