Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-03-2004, 16:35   #21
sesaj
Użytkownik Forum

sesaj's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2003

Domyślny

[quote]Oryginalnie dodany przez Sajan
Cytuj:
Ja mam jeszcze pytanie do wszystkich, którzy grają w kosza "Na jakiej grasz pozycji?" Ja gram na rozegraniu, moja ulubiona pozycja i częste pojedynki jeden na jeden.
Ja jestem slaby skrzydlowy. Ale tak jakos lepiej sie czuje w roli centra, ale trener mnie tak nie widzi Widze ze sporo z Was gra w klubach A ktos bedzie jechac na turniej miedzymiastowy?? Ja jak cos z Trojeczki jestem z Olsztyna

I Believe, I Can Fly...

Oldschool's maniacs were, they are and will be 4ever!
sesaj jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-03-2004, 19:29   #22
Loozaczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2003

Loozaczek ma numer GG 2213938
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez behi
Loozaczek jezeli rocznik 1989 to grales przeciw mojej druzynie... Dostalismy w dupke 20 ale co tam... Ja gram na 1,2,3(najczesciej 2i3)... W tym roku Slask ma Greera i jezeli nie zdobedzie majstra to zwatpie we wszystko w co wieze...
mhm, moze i gralismy Pamietam jak grałem rok, czy dwa lata temu w Hali, w przerwie meczu Euroligi, mecz z jakąś tam drużyną to były jaja, całe trybuny sie na Ciebie patrzą... i wygralismy 12:6 hehhee
Loozaczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-03-2004, 21:59   #23
behi
Użytkownik Forum

behi's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast

Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 102
behi ma numer GG Parampampam
Domyślny

To wtedy grales w szkolce Slaska. Ja tez gralem 2 lata temu. Trener mowil ze zagramy w przerwie meczu ale w koncu nie zagralismy... A tak apropos tej ligi tych szkolek to ja bylem Kozanow...

Postaw się ludziom notorycznie puszczającym smuty i kwasy! Powiedz BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
behi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-03-2004, 15:27   #24
Loozaczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2003

Loozaczek ma numer GG 2213938
Domyślny

aaa, na Kozanowie to moi rodzice znajomych mają : )

Teraz od pol roku juz nie trenuje...mialem "kontuzje" kolana..szpital itp ... i nie moge...rok przerwy...czyli od wrzesnia zaczne jakby to pwoeidziec...na nowo...

a pozycja to 1 [rozgrywajacy plx]
Loozaczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-03-2004, 18:08   #25
behi
Użytkownik Forum

behi's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast

Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 102
behi ma numer GG Parampampam
Domyślny

Kontuzja to straszne oslabienie. Rok z glowy jak mowisz to nauka od nowa... Jak sie chce trzymac forme to przynajmniej 3 treningi w tygodniu. Ja gdyby nie kosz skislbym w chacie po lekcjach...
A jaki mecz obojetnie jakiej druzyny pamietacie najlepiej? Mi bardzo zapadl w pamiec ten przegrany z anwilem w zeszlym roku w polfinale po 2 dogrywkach i pierwszy mecz euroligi w tym roku z olympiakosem...

Postaw się ludziom notorycznie puszczającym smuty i kwasy! Powiedz BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
behi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-03-2004, 18:28   #26
Sajan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 01 2004

Domyślny

Cytuj:
A jaki mecz obojetnie jakiej druzyny pamietacie najlepiej? Mi bardzo zapadl w pamiec ten przegrany z anwilem w zeszlym roku w polfinale po 2 dogrywkach i pierwszy mecz euroligi w tym roku z olympiakosem...
Ja chyba najbardziej pamietam mecz z tego sezonu z Euroligi. Idea grała u siebie z Tau (brakowało jednego wygranego meczu do awansu). Prawie przez cały mecz prowadzili i w końcówce stracili cenne punkty. Przegrali 81:80. Potem był jeszcze mecz z Efesem w Stambule tam scenariusz był podobny. Również końcówka meczu i porażka Idei.
Sajan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania