|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
![]() |
![]() JA proponuje zebys chodzil na swampy frost trole i na roty, mozesz tez isc na amazonki i na szkieletorki
![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() powiem tak:
-knight-juz ze skilami 30/30 i ze sprzetem :-p armor -studded legs -soldier helm -dvarwen sh -bron (zzlezy od ciebie) mozna chodzic na castle elvenbone lub do thais: duzzzzo rotow a teraz po update miliony orkow iorkow warriorow i seprmany -druid-hmm.. najlepiej skile po 20 i podobny sprzet jak dla knajtow i jak najlepszy magic lvl i z hmm lub gfb do thais na orki -mag- jak druid -palek-tu juz odmienna sprawa skile jak najlepsze i postarac sie o luk lub speary jak sa klopoty finansowe i nawalac slima (najlepiej gdzie jest duzo przestrzeni) polaecalbym takze bagna , gdyz : sa tam amazonki itp. duzo troli i swamp troli najlepsze miejsce do expowania to takze kopalnie krasnolodow (kopalnie Morii ![]() miuriel-druid-24lvl-trimera(moja chluba) adameko-14lvl-knajt(pozyczony od kumpla) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Mnie interesuje gdzie są trolle blisko Carlin...
Możecie mi powiedzieć jak dostać się do tego miejsca ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
Lokacja: szszszszsz.....
![]() |
![]() przeszukaj carlin dokładnie a znajdziesz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
Lokacja: szszszszsz.....
![]() |
![]() I osobiście jestem za Foldą. Najpierw potrenować na powierzchni a potem zejść do jaskiń gdzie czekaja roty, orki, frost trolle a nawet slimy i fire elementale
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
Taaaa.....jestem za Fire Elementarem ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2004
![]() |
![]() Pytanko na temat LAWY. Da się w to cholerstwo wejść?? ?(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
|
![]() Nie da sie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
![]() Dobrym miejscem na exp jest tez Folda... Na niskich lv radze nie zapuszczac sie na 2 pietro w dol (slimki, mino archery), nie mowiac juz o 3 (fire elementale, fire devile)
Mozna zrobic tu w godzinke 2000expa a kasy to jakies 300 gp z samego loota kasy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() Ej no ja sie dziwie czemu wy sie tak rotow boicie? Ja ciagle chodze na Folde i jest mi tam dobrze, wiem ze 20 gp sie placi ale mozna to nadrobic! Sa tam frosty(trolle), roty wolfy(winter), misie(polar bear), no i mino! Ja spokojnie na roty chodze :/ O i jeszcze sa posion spidery wiec tylko siedziec na Foldzie i expic no i jak znajdziesz 3 frosty to skillowac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Na niskim lvlu opłaca się iśc na swamp trole na południe od venore. Trzeba tylko uważać bo czasami ktoś może zlurować ghula.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2004
|
![]() Powiedzcie mi na 14 lvl knighta na jakie stwory lazic?? ?(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() Cytuj:
![]() rootwormy [polecam kopalnie na drugim półwyspie przy Kazo - i drugi poziom kopalni 4 miejsca respawnu i bardzo szybki respawn ![]() minotaury - ten sam półwysep co powyżej jest miejscówka respawnu 5 minosów [tylko nie zapuszczać się za głęboko bo można się naciąć na mino-archery a dalej jeszcze na skorpiony ![]() ![]() ![]() dwarfy - wszystkie kopalnie przy Kazo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() Z tymi rotami w kopalniach koło Kazo to uważajcie. Potworki nie są wyjątkowo silne, ale wczoraj poległem osaczony przez 4 Rot'y i 2 Dwarf'y (11lvl i dobry sprzęt). Ale ogólnie exp leci naprawdę bardzo szybko, loot o wiele gorszy niż ten z trolli w krypcie pod Carlin ale też nie ma na co narzekać.
off topic: Mam skille 36/30 na knighcie. Może mi ktoś powiedzieć jak z nich zrobić 36/36 ? Coraz bardziej zaczynają mi się "rozjeżdżać" ?( Niedlugo w akcie desperacji pójdę expić z dwiema tarczami w rękach ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
![]() |
![]() A ja 15 lv Knightem nabiłem TYLKO na Wilkach i miśkach.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2004
|
![]() Trolle , trolle do 10 lvl a pozniej dwarfy tylko na 1 i 2 poziomie kopaln kolo kazu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
||
![]() |