|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() bez obrazy dla wszytkich graczy .hociasz jak ktos niejest nerwowy to niech tam gra , ja jestem zbyt nerwowy na takie granie bez zabijania duzo ludzi sie pewnie bluzga i hodza i sie panosza na 8lv bluzgaja al lootbagi do blota a takiemu nic niezrobisz bo niemozna sie zabijac wiec gra niema sensu ...
Jak ktos chce zobaczyc moja postac na hibernie zobaczcie fichinga liste najlepszych mam 68 fichinga ![]() pozniej looknijcie fista 46 fista ![]() A na koniec lv ![]() ![]()
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Każdy serwer to osobny komp ( można powiedzieć superkomp ![]() ![]() @Plp Pfeee stosuj cenzure plz :rolleyes: i nie wiem o co chodzi ci ztym eliminowaniem .... i tak ci co uzywaja MC to kiedyś skończą grać ... bo hacka maja pewnego 4 nowe serwy to dużo .. Ciekawe czy bedzie taka sytuacja ze wszedzie 850 players + wtedy byśmy sie przekonali ile osob gra tak w Tibie... |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 03 2004
|
![]() Mam nadzieje ze te 6 swiatuw zmniejszy ruch na eterni, gdyz juz ciezko jest sie podloczyc po 15:00. Zyce milego swobodnego logowania bez problemow.
(PS wszyscy pacc z eterni na nowe swiaty!!!) Rzucajocy ogorkami~~Eternia~~16lvl~~Skills:47/41(i ciongle rosno ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2003
Lokacja: Świebodzin
![]() |
![]() cipy mogli by zamiast dodawac ciagle nowe serwy zwinskzyc limit wchodzonczych graczy ma servy w tedy moze by mzona bylo bez problemu wjesc na byle jaki serw bez pacc!
|
![]() |
![]() |
#26 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Zaghi wyobaź sobie sytuacje ze do twojego kompa jest podlaczonych 850playerkow.... wiadomo ze cipowie stawiaja servy na takich kompach ze az slinka leci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Cytuj:
Topic: Ech, Cipy jednak za szybko te serwery stawiaja. Jak byla Titania i Solera, to pacce rozpaczaly, ze nie moga wejsc, a teraz? Spojrzcie na tibia.com, na Azurze jest 180-190 osob, a na Chimerze "tylko" 150. Nie mowiac juz nic o serwerach non-pvp. Sadze, ze po jednym serwerze pvp i non-pvp w pelni wystarczyloby, a tak teraz znow w maju bedzie kwik: Kiedy beda nowe serwery?
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Chyba będę pierwszym pol na mainie na Hermoni
![]() ![]()
#29 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Łeee ludzie nie róbcie sobie nadzieji na mniejszy ruch na światach.
Więcej serverów = mniej ludzi na serverze = więcej nisko lvl n00bów i Druidów na MC ![]() Nowe servery hamują także handel na starszych serverach, bo na nowe servery idą teraz całe gildie w celach podboju. Jak odchodzi cała gildia z wysokimi lvl to zawsze obniża to handel może nie w tak wielkim stopniu ale w momencie stworzeznia 6 nowych światów to będzie bardzo odczuwalne. Ale za to przez te walone druidy na MC więcej uhów będzie na serverze. P.S. Wyciąg z IRCa: [17:08:00] <Noon-Chacko> 4 nowe swiatki ! i kto ma najszybsze informacje? w tym momencie jak wszedlem na tibia.com to zdążyłem wejść w opcje nowej postaci i jeszcze napisać ludzią jakie te servy są i dopiero wtedy się pojawiła 1 osoba na chimera i 2 azura #tibia.pl 0\/\/|\|5! |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() Fajnie że otworzono kolejne serwery....Moze bedzie mniejszy ruch na poprzednich.
Ale ja i tak nie zamierzam uciekać ze Świata na którym jestem. Nie chce mi sie znowu expować na nowo. |
![]() |
![]() |
#31 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() powiem szczerze ze myslalem ze wiadomosc ta jest zartem prima aprilisowym ( zmienilem zdanie kiedy spojrzalem na date
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2004
![]() |
![]() lol...
Nie źle! Może zwolni się na rubrze! ---------- Elvin Valar - 17lvl 9mlvl - pally -55/45 ;] Venom Edhel - 11lvl 13mlvl - druid (uh maker) - skilow nie pamietam W szystko w Ab'Dendriel |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() super bedzie mniejszy tlok na starych swiatach i chyba sobie zrobie postac na jednym z nowych swiatow no pvp
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2003
|
![]() Zajebiste nazwy szczegolnie pacanow czy pacmanow idento cos na p.
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() Dobrze że zrobili nowe światy ale na większość serwerów i tak trudno jest się dostać po południu
![]()
Najwazniejsze to swoje myslec swoje mowic chociaz czasem ludzie to gnoje maja tylko swoje nie pomoga nikomu a trzeba pomoc, zabija wzrokiem pelnym zawisci, uwazaja, ze sa czysci - egoisci. Dodajcie mi reputacji plx ^.^ |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
|
![]() nono ja czytam wlasnie i sie dziwie... bo mi tesh sie jednakowoz wydaje ze wiecej serv=wiecej luda na tibii=WIESZKSZE lagi :> = zwala jak juh!!
mnie to strasznie niee robi bo mam neta z dupy wiec jush od paru dni mialem lagi ze niee dalo rady tanczyc a to dopiero poczatek:> |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2004
|
![]() To jest coś 4 nowe serwery, tego się nie spodziewałem.
Mam jednak nadzieje że dzięki temu nie będzie więcej lagów. |
![]() |
![]() |
#38 |
Nikt ważny
|
![]() ej noo... nieźle.. jeden dzień mnie nie am a tu taka niespodzianka
![]() ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Edit: W sumie to zayuważyłem ze tym na Harmonii i reszcie to chyba lapiej idzie na poczatku niż na Titanii i Solerze ... bo swiaty sa juz 1 dobe a oni juz 17lv ![]() |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
![]() |
![]() JUŻ WIDAC ŻE NOWE ŚWIATY DAJĄ CZADU!!!ISARA JUZ JEST LUNA!!WIDAĆ,ŻE PACC NIE UZYWAJĄ MC!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |