|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2004
![]() |
![]() ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Trenic mozna wstedzie tylko rzeby najlepiej ludzi nie bylo....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() Polecam Venore
Dookola jest pelno ladnych miejsc z ratami i woda Niestety PK tez je znaja :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2004
|
![]() Czesc ja mam pala 46 lvl i trenuje sobie kolo OF (Orc Fortec) nawet fajnie tam jest mozna brac War wolfy
polecam tam chodzic |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Spidery kreca sie "wszedzie"fajnie jest np w tym tunelu prwadzocym z kopalni do kazzo.raty np. w kanalach w thais.
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2004
![]() |
![]() W Ab'dendriel możesz sobie znaleźć szczura i go przeropować na góre 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Dobrymi miejscami sa bagna venore, gdzies daleko, blisko wody, lub Fibula, tam tez nie duzo ludzi sie kreci a jest i woda, najlepiej jak by jeszcze jakis qmpel mial tam domek...
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() z 21 to najlepsz miejsce moim zdaniem to pakowanie na slimach 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 03 2004
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
![]() |
![]() kazde miejsce jest dobre do skillowania jesli wybieramy je rozsadnie. nie pojdziemy przeciez na DL-e na 10 lv.. do 20 najleprzy jest amazon chociaz trzeba uwazac bo luruja dragi i gs
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() przy skillach przecietnych dobrze sie treni na dwarfach i mino potem na cycach ale to dopiero potem.a miejsce dobre to:wszedzie gdzie jest resp i woda,bo ludzie i tak przyjda i tak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2003
|
![]() Zna ktos dobre miejsce na trening afk ? Gdzie nikt sie niekreci i mozna sobie lurnac jakiegos stfora?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() ja rowniez polecam trening z dwarfami w kopalniach kazoo lub obok kazoo;]
sam cwiczylem tam dosyc sporo ale juz sie nie bawie w trenowanie, nie mam czasu. teraz ide na lvl;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Tylko dla PACC-ów
Proponuje Cormaye, ja tam trenie, dookoła wszędzie woda i spidery |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() polecam darashie, ale czasem trza uwazac...:
23:23 You lose 1 hitpoint due to an attack by a rotworm. 23:23 You lose 2 hitpoints due to an attack by a rotworm. 23:24 You lose 3 hitpoints due to an attack by a rotworm. 23:24 You lose 10 hitpoints due to an attack by a rotworm. 23:24 You lose 7 hitpoints due to an attack by a rotworm. 23:24 You lose 4 hitpoints due to an attack by a rotworm. 23:24 You lose 16 hitpoints due to an attack by a rotworm. 23:24 You lose 2 hitpoints due to an attack by a rotworm. 23:24 You lose 6 hitpoints due to an attack by a rotworm. 23:24 You lose 6 hitpoints due to an attack by a rotworm. 23:24 You lose 6 hitpoints due to an attack by a rotworm. 23:24 You lose 2 hitpoints due to an attack by a rotworm. 23:24 You lose 3 hitpoints due to an attack by a rotworm. 23:24 You lose 13 hitpoints due to an attack by a rotworm. 23:24 You lose 1 hitpoint due to an attack by a rotworm. 23:24 You lose 5 hitpoints due to an attack by a rotworm. 23:24 You lose 11 hitpoints due to an attack by a rotworm. 23:24 You lose 3 hitpoints due to an attack by a rotworm. 23:24 You lose 4 hitpoints due to an attack by a rotworm. 23:24 You lose 2 hitpoints due to an attack by a rotworm. 23:24 You lose 2 hitpoints due to an attack by a rotworm. 23:24 You lose 5 hitpoints due to an attack by a rotworm. 23:24 You lose 1 hitpoint due to an attack by a rotworm. skille 46/45 8 rotow |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Bielsko-Biała
|
![]() Jak tak bardzo chcesz wyrownac to walcz innym rodzajem broni wtedy rosnie shelding i skille w innej broni, ale po co ci wyrownane skill?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Olecko
|
![]() Ja znam miejscowke kolo Venore.
Idziesz tak jak na rotwormy tylko przed skala (jak sie idzie na orki) idziesz w gore tam sa tez rotwormy wiec mozesz sobie jednego wyciagnac. A co do odpowiedzi wyzej idziesz sobie nawet na szczury nakladasz sprzet zdejmujesz bron (stoisz tylko z sama tarcza) i czekasz az ci shielding bedzie skakal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() Do trenowania szczególnie odradzam statek w carlin...wielu tam treni i łowi ryby dlatego wielu pk wykorzystuje to, że najczęściej są "naked" i łaaaatwo z sd wykańczają (grrrr) można na gl sobie potrenić a jak chesz być baaardzo blisko depo, to w carlin możesz zrobić taką małą sztuczke..mianowicie:
wspinasz się na parcelach na dach jednego ze sklepów do wynajęcia, bierzesz zapas parceli i dookoła krawędzi dachu robisz "murek", dzięki temu, jak ktoś będzie się chciał wspiąć po parcelach, nie będzie mógł przez niego przejść. Spróbuje to rozrysować.. x to puste miejsce a o to parcel(dla mniej "rozwiniętych" ![]() xxxxx xooox xooox xxxxx i chyba wszystko jasne. tylko nie wiem czy pacc z tym czarem co podnosi na następny level, mogą sworsować to zabespieczenie(słyszałem o takin numerze...gościu kładzie coś cennego na dach, a ty po to idziesz, on zabiera parcele, "wlatuje" na dach i tłucze cie ![]() |
![]() |
![]() |