|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Azura
|
![]() Moze nie miales tego na mysli ale jak to przeczytalam to tak zrozumialam i bardzo mnie to zdenerwowalam moze powiesz ze ja tez jestem noobem:/.Dobra ale nie bede sie do ciebie prula bo to nie o to chodzi.Ja znam ludzi który maja wysokie lv i sa noobami
![]() ![]()
"Czlowiek jest wielki nie przez to, co posiada lecz przez to, kim jest, nie przez to,co ma, lecz przez to, czym dzieli sie z innymi" "Zyje sie po ty by umrzec, umiera sie po to by wiedziec, ze sie zylo" |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mazur, a co jest z Tomy Versetti?? a U***ywacz retired??
lord pewnie pomoze, neth to jego zona;P na nia tez liczyc mozna... dalej(sor yze nie pisze polskich znakow, ale sie spiesze:* )(daje (x)jak najpewniej pomoze): -Wilex Igiss x - jeszcze przed 3 miechami powiedzialbym Norf von Lucera...:/ -Barkus -Tabita x -Bodzior -Druid Voodo -Greg Paladyn x -KAte Paladine x -Kot Morderca x -Mario Nie zwyczerzony -Sir Gimli x -Veiru x -JA ![]() ![]() P.S no nie cenzura - tam chcialem napisac U j e b y w a c z ;](dla niekumatych ziomow jegi imeie to bez spacji;])
No peace, no love... = NO ROOM, NO SEX! ![]() Ostatnio edytowany przez Flash_Radzio - 17-01-2006 o 22:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD
![]() |
![]() Panie cenzura, a moze jak sie pan boi pokazac chara, to sie nie odzywa, coo??
Mazur, i to przeze mnie nie zrobi sie "wielkiej polskiej rodziny - gildii", coo?? ![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() PIsze nowy post, by było widać że coś sie stało: Polska Gildia, tak ciepło wspominana przez mazura;] powrociła - Evolution
Dla nieznających - najlepsza polska gildia na lucerze, teraz rekrutuje wszystkich lludzi ponad 50 lvl... myśle że dobrze robia i z lvlem i z tym ze kazdy moze dojśc do niej - chodzi mi ze nie ma zadnych uprzedzen do obcokrajowców
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
|
![]() Niestety dopiero teraz to zauwazylem
![]() ![]() ![]() -_-'' Imho pomysl dobry, lecz zmniejszyc wymagania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Newbie, kolego, newbie. nie widze cie na miejscu nooba, zwlaszcza że umiesz grać. a jeśli nadal sie upierasz powiem, że ci co mają poniżej 40 lvl to nooby, ALBO(to ważne słowo
![]()
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Azura
|
![]() Cytuj:
![]()
"Czlowiek jest wielki nie przez to, co posiada lecz przez to, kim jest, nie przez to,co ma, lecz przez to, czym dzieli sie z innymi" "Zyje sie po ty by umrzec, umiera sie po to by wiedziec, ze sie zylo" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() NOOOO
![]()
No peace, no love... = NO ROOM, NO SEX! ![]() Ostatnio edytowany przez Flash_Radzio - 02-02-2006 o 16:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Alexe
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hunted
Świat: Lucera
Poziom: 170
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Środa Wlkp
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lady Jessicka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Cosmic Guild
Poziom: 69
Skille: ,,l,,
Poziom mag.: 57
|
![]() Omg juz nawet zapomnialem ze zalozylem ten temat xD a co do takiej polskiej gildii na servie to dupa bo nie wyjdzie znaczy jest United ale polowa lepszych lvli i tak sie wypisala (dlaczego?? sam tego nie wiem) sam tam tkwie sorcem ale nie na dlugo bo wracam do knighta Webtobik xD lvl slabszy ale pacc sie konczy a kasy na next narazie brak ale jezeli ktos by chcial gildie i ma 25lvl+ iznajdzie 4 osoby z pacckiem to czemu nie wkoncu sam kiedys bylem nefbie i wiem jak trudno znalezc gildie na takim lvlu
See Ya |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Za cholere bym nie wstąpił do waszej gildii bo nie wytrzymałbym Twojego kaleczonek polskiego.
Taka gildia ma prawo istnienia tylko z high lvlami, spójrz na Eternal March na Aldorze, to jest właśnie przykład takiej zgranej grupki. Edit: Oj no to sobie odświeżyłem topic xD Cholera to nikt nie zagląda :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
|
![]() Chętnie bym się dołączył ! Jeden mały szczegól mam 20 lvl
![]() PLEASE |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Alexe
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hunted
Poziom: 170
|
![]() Ehum.Jedna rade jesli jestes polakiem i chcesz normalnie grac w tibie to nie graj na Lucerze
![]() |
![]() |
![]() |