|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
![]() |
![]() Już raz pisałem, ale teraz chce skomentować reszte ss'ków (tych nowych)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Pitagora
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
![]() |
![]() screeny spoczko, ale i tak najlepsze jest 666666 :>>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2004
![]() |
![]() No więc...
Gratulacie Ci...! Wykazałeś w s'screenach jakie jest życie (elitarnego) knighta. Na s'screenie z estem UE widze Lord Regena( biedny Anglik gdy polacy mówią do niego (g*y i Ped**e hehehe) A na quest crusader helm widze mojego qmpla Angrego devila. jeszcze raz gratuluję oby było więcej s'screenów takich i życzę powodzenia w dalszych przygodach i życiu (elitarnego) knighta. Pozdrawiam!~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Te fotki oglądałem z przyjemnością ale 666,666 expa było bez błędne
![]()
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem czemu niektorzy krytykujecoe go ze ss-y sa nudne mi sie bardzo podobaja wlasnie te nie sa nudne , zawsze kazdy daje z huntow zdjecia a tutaj chociaz sa z normalnego zycia....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
|
![]() Obiecałem ze bedzie wiecej... Oto nadchodze ;P
Tym razem screeny z jednego wydarzenia - hunt na dragi z Dendronosem - lvl 66, 83/80 (chyba). Ja - lvl 44, 78/78. Obaj rycki, obaj z GSami. Byl to moj pierwszy hunt w Venore Dragon Lair, wiec bylem bardzo ciekaw co tam znajdziemy. Szybkosc spawnu doprawdy mnie zadziwila! No ale lecimy z ss-ami: 1) ![]() Nic specjalnego, po prostu pierwszy drag w tym miejscu. 2) ![]() Tutaj podzial expa na - chyba - drugim dragu. 3) ![]() Ta fota zrobiona doslownie po 30 sekundach... Mozecie zobaczyc moj komentarz :P 4) ![]() Pierwszy ciekawy loot podczas huntu i moj pierwszy zlootowany diament :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
|
![]() 5)
![]() Zaskoczyly nas tu dwa zielone brzydale... 6) ![]() Na szczescie udalo sie :P 7) ![]() WRESZCIE ! :D Moj pierwszy zlootowany Dragon Shield :) Po okolo poltorej godzinie hunta :P 8) ![]() To moje "3" odnosilo sie do pelnego spawnu dragow. Zlurowalismy 2 i wpadlismy w juz zrespionego kolejnego. W punkcie krytycznym walczylismy z 4 dragami, ledwo z tego wyszedlem - raz dostalem combos 3 f-wave + 2 gfb. 9) ![]() I to juz ostatni screen. Najwyzsze nasze wspolne hity jakie zlapalem na ss-ie. Najwyzszy podczas calego huntu byl hit Dendronosa za 214. Moj - nie wiem. Ja zuzylem 7 BP UH, Dend 6 i pol. Moj exp z hunta to ~40k, Denda - ~45k. Loot: Dragon Shield, Plate Legs, 2 diamenty, 2.4k w zlocie. Ogolnie bardzo mi sie podobalo, mimo duzych kosztow. Byl to pierwszy hunt z Dendem i uwazam ze bardzo fajnie nam wyszedl. Czekam na komentarze ;) pozdro, Nheel~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Lokacja: Słubice
![]() |
![]() No wszystkie SS'y sa bardzo fajne dawaj wiecej takich
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Chemical or rookad
Profesja: Rookstayer
|
![]() SS'y cool wajne te co solowales lord draga 8) na 2 miejscu jest ten quest z c-helmet
![]() ![]() ![]() Noham obecnie ![]() ~~eternia~~ Gogudogi Wielki obecnie ![]() Prawda jest srebrem a milczenie zlotem :evil: |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() Sorka za off topica ale:
O co kazdemu chodzi z liczba 1337 ?????? Bo nie kapuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ss spoko, kiedy ty tego hunta z Dendem robiłeś, chyba całkiem nie dawno.
Up. Też nie wiem o co z tą liczbą chodzi. Dziwne jakieś.
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
![]() |
![]() Może być moze być
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
|
![]() 1337 = leet = elite
czyli po prostu wypasik ;) Czas na kolejna porcje screenow. Enjoy! 1) ![]() ;] 2) ![]() Screen od mojego braciszka... Czyzby nowa bron w rekach poteznych magow - przyzwane jelenie? :P 3) ![]() Pierwsze spojrzenie na dziiiwny spawn... 4) ![]() Drugie... 5) ![]() I trzecie. Zapadla decyzja - wchodze ;) Nexagon Tribunal (56 master) zaproponowal mi ze wejdzie tam i walnie z UE ;P 6) ![]() Juz w srodku. 7) ![]() Rzeznia trwa... 8) ![]() Troche ich duzo o.O 9) ![]() Teren oczyszczony 10) ![]() Ciesze siem ze zdobytego expa (~3k), 300 beltow, i ladnych screenow :) Pozdrawiam, Nheel~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
|
![]() Zajebi*** jest to że w walce z gs miłeś awans w shieldingu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() hrhr
nie dość że co chwilka na gg ci gratuluje nowych, wspaniałych SSków to tutaj jeszcze raz BiG GraTss. Zdjątka wypaśne i trudno na nie nie patrzeć. A jeszcze ten eq ![]() Amandill 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2004
![]() |
![]() na początku przynudnawe później się rozkręca
![]() podaobało mi się z 666,666 oraz z advance in shielding ![]() co do gs'ów fajne są you lose 1 hp bye dude by gs czy cus takiego ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() zajefajne screeny
pytanie - gdzie jest ta miejscowka z minosami ??????????? plizzzz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2004
|
![]() Super sski bardzo szybko ci lvl skaczy i patzre ze jestes harkorowiec i sie deda nei boisz bo chodzisz z g i bswordem i demon shieldem ostro chyba kasiore klepiesz ze masz taki staff aha czemu ty masz 60 club i cos tak sword ??czy ty tak czesto trenujesz??moze chcialbys mi tez podskilowac heheheheeh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Isaorden
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows