|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2006
|
![]() Dzisiaj o sobie przypomnieli http://web.tickle.com/tests/ tam sa testy ale po angielskiemu i nie tylko na ajkju.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Kołobrzeg
|
![]() Uzyskany wynik IQ: 135
Bardzo dużo powyżej przeciętnej Głupi test ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Spod monopolowego :P
Imię: Maciej Druidmaster
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 18
Skille: 16/17
Poziom mag.: 16
|
![]() 107
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() - przedziały wiekowe są tragiczne (0-21, 21-40, 41-60, 61+ lat - śmiechu warte takie przedziały)
- są błędne odpowiedzi - słabo sprawdza wiedzę ogólną, ale w sumie mensa też bada spostrzegawczość, umiejętność znajdywania analogii, podobieństw, reguł itd. Wynik: 144
Emerytura... Dzięki za wszystko. Ostatnio edytowany przez Raynold - 15-02-2006 o 10:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() Ja nie wchodze , pewnie jakieś keyloggery tam są...
( niechciało mi się pisać że niechce mi się tego pisać ) A pozatym już hyba widziałem ten test IQ na forum , pamiętam dokładnie tą tapetke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Uzyskany wynik IQ: 81
Poniżej przeciętnej Ta już ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Jeśli chcecie rozwiązać prawdziwy test na inteligencje to chyba najlepszym jest ten: http://www.iqtest.dk/main.swf
Jego zaletą jest to że rozwiązać go może 5 letnie dziecko, kompletny analfabeta czy naweta małpa, wszystko zależy tylko i wyłącznie od naszej inteligencji. Test jest tylko w 4 jezykach i niestety nie ma w nich Polskiego ale to nie przeszkadza gdyż przez cały test nie ma żadnego słowa. Polecam ten test każdemu. Mój skromny wynik w tym teście to tylko 119 pkt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Pozatym takie testy badaja jeden rodzaj inteligencji, a co z inteligencja emocjonalna, sportowa, humanistyczna, muzyczna, spoleczna, tworcza, werbalna? Przeciez nie kazdy czlowiek musi doskonale kojazyc, umiec w glowie obracac szesciany i miec zdolnosc zapamietywania sekwencji liczb. Takie testy to fajna zabawa - ale tylko i wylacznie zabawa. Pozatym wikipedia mowi, ze takie tsty nie uwzgledniaja efekty Flynna - czylo stopniowego, ale ciaglego zwieksza nia sie inteligencji spoleczenstwa.
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 16-02-2006 o 11:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() "suma inteligencji na planecie jest stała - liczba ludności rośnie"
![]() więc trochę z tą inteligencją zwiększającą się u społeczeństwa to przesada ![]() dlatego tak życiowym i rozowjowym teraz kierunkiem jest psychologia - zapotrzebowanie na tego typu placówki się zwiększa z każdym rokiem ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() cienki cos jestem
Uzyskany wynik IQ: 110 Przeciętne
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Dagothar
Profesja: Paladin
Gildia: Nie twój zasmarkany interes
Poziom: 7
|
![]() Uzyskany wynik IQ: 141
Btw. Zapamietywanie? Po co? Tabelka wyskakuje oddzielnie, nie ma limitu czasu, mozna sobie porownac. Inteligentny czlowiek by skojarzyl ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
|
![]() Test bardziej matematyczny, niz na inteligencje...
Jak juz ktoś mądrze (inteligentnie ![]() "Testy IQ nie sprawdzaja Twojego IQ, lecz Twoja zdolnosc rozwiazywania testow IQ"- cytat z wypowiedzi mojego taty. ![]() Uzyskany wynik IQ: 131 Za gł... za mało inteligentny na to jestem. :/
![]() |
#38 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Aha i nie wiem dlaczego w zadaniu z ciśnieniem odpowiedź prawidłowa, jak twierdzi ten test to "nie ma różnicy". Jak pojemnik jest wyższy to ma więcej wody, więc jest większe ciśnienie, :S Chyba że ten rysunek wyglądał troche inaczej, a ja się nie przyjżałem. ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
|
![]() Mój wynik to 102, ale czego się spodziewać jak w czasie rozwiązywania czytałem se " Opowieści z Blarni".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
|
![]() 140_____________
|
![]() |
![]() |